Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Odora @ 2009 05 22, 14:15)
wikipedijoj yra issamus straispnis ta tema straipsnis jei kam idomu pasiskaitykit, o trumpai tai vistik neaiskus dalykelis tas ekstraktas blink.gif

Ot graziausiai, pries koki pora menesiu vartojau CITROSEPT, pasiskaicius Optimalios mitybos biblijoj, ten jis labai propaguojamas doh.gif blink.gif
Atsakyti
uzsipirkau cukraus ir citrinu siandien biggrin.gif bandysiu cukruotis biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
Kur Kaune galima gauti nerafinuoto kanapių sėklų aliejaus?
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 05 23, 09:57)
uzsipirkau cukraus ir citrinu siandien  biggrin.gif  bandysiu cukruotis  biggrin.gif

As vakar nusipirkau cukraus ir citrinu biggrin.gif ir as bandysiu siandien cukruotis lotuliukas.gif Tik va nezinau ar teisingai padariau, bet "mes pasitarem ir as nusprendziau" lotuliukas.gif ir nusipirkau rudojo cukraus, tik beda, kad neparasyta ar jis rafinuotas ar ne, nu bet nepagailejau del saves rolleyes.gif Ziuresiu kas gausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2009 05 23, 11:53)
As vakar nusipirkau cukraus ir citrinu  biggrin.gif  ir as bandysiu siandien cukruotis  lotuliukas.gif  Tik va nezinau ar teisingai padariau, bet "mes pasitarem ir as nusprendziau"  lotuliukas.gif  ir nusipirkau rudojo cukraus, tik beda, kad neparasyta ar jis rafinuotas ar ne, nu bet nepagailejau del saves  rolleyes.gif  Ziuresiu kas gausis  biggrin.gif

man kol kas nesigavo lotuliukas.gif veliau reiks is naujo pabandyt..
sedziu dabar ir valgau saldaini lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 05 23, 10:56)
man kol kas nesigavo  lotuliukas.gif  veliau reiks is naujo pabandyt..
sedziu dabar ir valgau saldaini  lotuliukas.gif

As bandysiu vakare smile.gif gali visko but kad as vakare valgysiu saldaini lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2009 05 23, 11:08)
As bandysiu vakare  smile.gif 

patariu pradėti dabar ir dėl visa ko užsirezervuoti daugiau laiko eksperimentui wink.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(sliver @ 2009 05 23, 10:44)
Sveiki,
smile.gif

o Sveiki produktai neturi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sliver @ 2009 05 23, 12:44)
Sveiki,
smile.gif

Kanapiu aliejaus dar ir cia galima rasti http://sita.lt/Aliejai. Jie turi parduotuvele Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moon_Light @ 2009 05 23, 18:10)
Kanapiu aliejaus dar ir cia galima rasti http://sita.lt/Aliejai. Jie turi parduotuvele Kaune  mirksiukas.gif

Ačiū. Iš kur jūs žinote, kad jis tikrai nerafinuotas? Gal jis tiesiog šalto spaudimo ir rafinuotas? Man tai ir yra didžiausia kliūtis, nes nesu radusi kanapių aliejaus, ant kurio būtų parašyta, kad jis nerafinuotas. Dažniausiai apie tai neparašo nieko. Sveikuose produktuose irgi yra kanapių aliejaus, apie kurio rafinuotumą nieko neparašyta. Tiesą sakant, man svarbiausias jis ne kosmetikai, o mitybai papildyti, todėl aš čia ne į temą. 4u.gif Taigi, mišinyje su kitais aliejais netinka.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 05 23, 10:57)
uzsipirkau cukraus ir citrinu siandien  biggrin.gif  bandysiu cukruotis  biggrin.gif

bandziau jau ir as vakar cool.gif panasiai, kaip katuciui, is pradziu per kieta, paskui jau per skysta, jau tada visai supykau biggrin.gif issitraukiau epiliatoriu ir buvo baigta cool.gif jau buvo velu bezaist, kitam kartui palikau, labai stebejausi, kad daug kam nepavyksta, o stai vienam zmogui is pirmo karto ir netgi viska darant is akies pavyko cool.gif
Atsakyti
o kai aš neturiu epiliatoriaus, tai mano eksperimentas nori-nenori turėjo pavykti tongue.gif

sliver, o kokius nors sertifikatus matei ant tų aliejų? Jei nėra atskirai parašyta, galbūt sertifikatai įneštų daugiau aiškumo, nei mūsų diskusijos čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 05 23, 20:11)
bandziau jau ir as vakar cool.gif  panasiai, kaip katuciui, is pradziu per kieta, paskui jau per skysta, jau tada visai supykau biggrin.gif  issitraukiau epiliatoriu ir buvo baigta cool.gif  jau buvo velu bezaist, kitam kartui palikau, labai stebejausi, kad daug kam nepavyksta, o stai vienam zmogui is pirmo karto ir netgi viska darant is akies pavyko cool.gif

as siandien irgi issitraukiau epiliatoriu, kai nepavyko su cukrum biggrin.gif bet nenuleisiu ranku, reiks dar kada isbandyt veliau..
Atsakyti