Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Sviripilė @ 2009 05 14, 08:45)
Manau silpnybe gyvūnams įvardydama bėgike turėjo omenyje gailestį, meilę ir rūpestį, kai negali praeiti pro jokį gyvą padarėlį, o ypač nuskriaustą  wub.gif 
Ir merginos baikit svaidytis  biggrin.gif  Visi mes turim silpnybių (mažesnių ar didesnių), visi skirtingų charakterių, tad ignoruokit žodžius, kurie nuskamba pernelyg griežtai jūsų nuomone: visgi virtuali erdvė - ne visi moka vienodai reikšti mintis, kai kurie ir šiaip gyvenime yra griežti ir teisingi.

Manau, kad Kunigunda viską ir taip puikiai suprato, tik jai kažkaip atrodo, kad jei priede to, ką nors protinga parašys, tai jau ji bus teisi ar kažkas panašaus. Pastebėjau, kad iš tikrųjų visi pasirašinėjimai pirmyn/atgal baigiaisi jos pasisakymu. Tik gaila, kad dalis mano, jog tai ji ir paliko teisi, kad jos žodis paskutinis ir pan. Tačiau, taip yra tik dėl to, kad kažkas supranta žodį stop, galiausiai gerbia kitų laiką, kurį jie skiria šio forumo skaitymui, siekdami atsirinkti reikiamą informaciją, o ne norėdami skaityti kažkieno asmeninius susirašinėjimus ir reikiamoje vietoje tokiems brėdams taria stop. Beje, jei Kunigunda nieko neatrašys į šį postą, tai jau būtų šis tas iš jos pusės tongue.gif .
Bet kokiu atveju, ji šauni, kompetetinga ir už tai mes tariam jai ačiū, bet tik tiek ax.gif .
Panos, pažiūrėkit kiek mūsų čia tėra. Kiek rašo šiame forume? Gal dvidešimt, trisdešimt. Skaito galbūt penkiasdešimt, o gal mažiau...
Vienok, mes tarsi uždaro klubo narės, ir nafik čia reikia kabinėtis, žemintis, mėtytis atsakymais iki begalybės tik tam, kad parodytumėme, kad į kiekvieną pasisakymą turime atsakymą? Juk tokių kaip mes net ir visoje Lietuvoje yra labai mažai.
Kitavertus, mes visos esame nepažįstamos ir galėtume "dėti" ant tų nuomonių išreiškimo būdo, tono ir t.t. Kai pagalvoji, tai kas mums ta Bėgikė, Kunigunda, MAMarija ar bet kuri kita iš mūsų. Tai tik viena persona iš trijų su puse milijono, niekas palyginti mūsų gyvenime.
Aš siūlyčiau aktyviai reikšti savo nuomonę, kad ir kokia ji bebūtų, tik visus pamokslus, tolimesnius išvedžiojimus palikti kažkur kitur. Na pasistenkime, kas žino, gal kada dalis iš mūsų tikrai pataps pažįstamomis ar net draugėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 14 gegužės 2009 - 08:38
MAMarija, geriau parašyk, kokio ilgio plaukelius nuo kojų bandei cukrum depiliuoti biggrin.gif Noriu pabandyt, bet niekaip neapsisprendžiu, ar maniškiai pakankamai sužėlė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 14, 10:07)
MAMarija, geriau parašyk, kokio ilgio plaukelius nuo kojų bandei cukrum depiliuoti biggrin.gif Noriu pabandyt, bet niekaip neapsisprendžiu, ar maniškiai pakankamai sužėlė  biggrin.gif

Pakankamai trumpus, gal dviejų kokių dienų. Na, bet iš kitos pusės jie pas mane greitai auga (turiu skustis kiekvieną dieną), tai gal ir pakankamas ilgis jau buvo g.gif . Sakyčiau, tie rekomentduojami trys keturi mm. tikrai buvo. Deja, nieko neišpešė nei cukrus, nei vaškas. Bet, kaip ir rašiau radau vietelę, kur buvo likęs kuokštelis ilgesnių, tai juos išrovė. Dar pabandžiau ant rankų (nes ten plaukeliai ilgi ir nė karto nepešti, tokie silpnučiai sakyčiau), tai ir ten išrovė. Taigi, dabar auginu, rytoj bandysiu vėl ax.gif. vakar sporte net nepatogu buvo
Ką, užsimanei natūralios/ekologiškos (panaudojus eko cukrų, citriną) depiliacijos lotuliukas.gif?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 14 gegužės 2009 - 09:17
užsimaniau, žinok biggrin.gif Man ir įdomu, ir egzotiška lotuliukas.gif

tik bijau, kad košės galiu nepataikyt išvirt optimalios doh.gif Bet visą pakelį cukraus nusipirkau, tai bandymams bus per akis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 13, 22:43)
aš tai ekologijos skyrelyje ...

noriu tu dumbliu !!! bigsmile.gif lotuliukas.gif biggrin.gif juokauju tongue.gif
aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 14, 09:18)
užsimaniau, žinok biggrin.gif Man ir įdomu, ir egzotiška  lotuliukas.gif

tik bijau, kad košės galiu nepataikyt išvirt optimalios  doh.gif Bet visą pakelį cukraus nusipirkau, tai bandymams bus per akis tongue.gif

O kur receptas? Kaip as cia praleidau? ax.gif doh.gif As irgi noriu isbandyt depiliacija su cukrum... biggrin.gif
Atsakyti
jei gerai pamenu, tai 6 šaukštai cukraus, po 2 citrinos sulčių ir vandens, tada 5-7 minutes pakaitint reikia ant ugnies, kol švelniai parus smile.gif Tada po truputį kabini, pašildai (mikrobangėje ar ant karšto vandens inde - aš taip darysiu, nes mikrobanges neturiu), išminkai, kol spalva gausis grietininė, tepi ir plėši bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 05 14, 11:35)
O kur receptas? Kaip as cia praleidau?  ax.gif  doh.gif As irgi noriu isbandyt depiliacija su cukrum... biggrin.gif

Receptas buvo visai kitoje temoje. Taigi receptas: aštuoni dideli š. cukraus, du dideli š. išspaustos citrinos sulčių, ir du dideli šaukštai vandens. Čia proporcijos normaliai giliems šaukštams (na žinai, būna tokių ir pakankamai plokščių).
Viską sudedi į puodą ar metalinį dubenėlį ir kaitini pamaišant ant nedidelės ugnies iki šviesios gintarinės splavos (apie 5-7 min.). Po to lauki kol masė visiškai atvės. Atvėsusi masė turi būti tokio kietumo, kad jos nebūna įmanoma šiaip tiesiog imti ir paimti. Tuomet paimi tą indelį, įstatai į dubenį su karštu vandeniu ir atšidai tiek, kad galėtum į rankas pasiimti tos masės. Tada tą masę tarp rankų paminkai ir bandai tepti ant plaukų. Truputį palauki, kol apstings ir plėši. Panos žiauriai gyrė, sakė, kad geriau nei depilaicija vašku ar apiliatoriumi, bet man ko tai nesigavo. Įtariu, kad per trumpi plaukeliai buvo.
Žodžiu, jeigu masė atšildžius nebus tąsi, vadinasi masę pervirei arba padarei per kietą. Jei atšildžius masę, ji bus tiek tąsi, kad normaliai nesustingsta, vadinasi ji per skysta. Taigi, čia labai individualu, pabadyk ir pamatyti klaidas. Aš pati bandžiau kokius penkis kartus jau, nes nervas ima, kai pagalvoju kaip viskas paprasta, o man neišeina. Ir ką, galiausiai pavyko, bet plaukų neišpešė. Taigi, padariau išvadą, kad per trumpi jie buvo.

Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 05 14, 11:40)
jei gerai pamenu, tai 6 šaukštai cukraus, po 2 citrinos sulčių ir vandens, tada 5-7 minutes pakaitint reikia ant ugnies, kol švelniai parus smile.gif Tada po truputį kabini, pašildai (mikrobangėje ar ant karšto vandens inde - aš taip darysiu, nes mikrobanges neturiu), išminkai, kol spalva gausis grietininė, tepi ir plėši  bigsmile.gif

ne šeši, nes taip, kaip parašei jau dariau - gavosi ryškiai per skysta. Pamatysit koks skonis to gėrio wub.gif. Na, bet čia man, užkietėjusiai saldumynų ėdikei lotuliukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 14, 11:52)
Receptas..

na super, reiks isbandyti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 14, 10:52)
ne šeši, nes taip, kaip parašei jau dariau - gavosi ryškiai per skysta. Pamatysit koks skonis to gėrio wub.gif. Na, bet čia man, užkietėjusiai saldumynų ėdikei lotuliukas.gif.

kad ten buvo ir 8, ir 6 lotuliukas.gif Aš irgi mėgstu saldumynus, gaila, kad neturiu formelių masei išpilstyt, jei depiliacijai nesigaus biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Aciu, merginos 4u.gif
Gal sestadieni ir isbandysiu wink.gif
O su kuo geriausia plest g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 14, 12:13)
kad ten buvo ir 8, ir 6  lotuliukas.gif

Aš nuo tų šešių ir pradėjau, tačiau nesigavo pagal tą receptą, tai sukūriau savo ir taip toje temoje atsirado aštuoni šaukštai ax.gif.
Atsakyti