QUOTE(bryyla @ 2009 05 20, 17:10)
Labas visoms
seniai besilankiau jau
bet va pribrendo klausimukas...
Niekaip nesusitvarkau su sausa blauzdu oda
geriau linu semenu alieju, tepu nuolat kokosu alieju, kuna gerai drekina, bet va blauzdos tokios sausos
galvojau kazkada nusipirkti Logonos sviesta, tai dabar vel gundausi, jei bus odai per riebus, tai gal tiks kojoms? ka jus manote? daznai labai gerai patariate, tai vel tikiuosi geru patarimu
beje, idomu, kuris Logonos sviestas geriau butu sausai odai: tropiku ar tas kitas?
Linute kazkada berods minejo, kad jai oda sausina kavos tirsciu pilingas, o as juo kojas pilinguoju. Gal ir nuo to gali buti?
ir
Logonos sviestas man labai patinka - dabar naudoju rytietiškio kvapo, eilėje laukia tropikų, pastarojo dar nebandžiau, bet įsivaizduoju, kad jų tik kvapas skiriasi. Tačiau dar geriau sausai odai aliejų mišinys - bent jau man, aš susimaišiusi iš kavos sviesto, sviestmedžio, kokosų, jojobos ir atrodo erškėčių plius ea įlašinai: levandų, pačiulių. Dar sviestmedis super yra sausai odai, tik jis man labiau patinka ne vienas, o išsuktas su kokiu kitu baziniu skystu aliejum, - sakyčiau šis variantas kai labai sausos blauzdos turėtų būti tinkamiausias