Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(linutiaaa @ 2009 05 20, 17:58)
o tu pili i pilinga kokio aliejuko bazinio? as kai pilu, man nebesausina 4u.gif
o del sampuno, tai as lasinu tiesiai i saujele sampuno ax.gif

pilu kartais unsure.gif dar medaus idedu...
Atsakyti
na man logonos tropic atrodytu labai tinkamas blauzdoms, as pati ji naudoju viskam, daugiausia kojom rankom nes ant nugaros krutines oda ir taip rieboka, tai labai gerai nuima pasausejimus tokius
tiesa man jis labai tinka ir kaip ranku kremas, kai turiu sita sviesta rankom atskiro neperku, o jos pas mane labai linkusios sauseti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 20 gegužės 2009 - 17:29
QUOTE(bryyla @ 2009 05 20, 18:15)
pilu kartais  unsure.gif dar medaus idedu...

o koki pili? ir patariu pilt visada 4u.gif o siaip manau, jei oda labai nusausejus, tai tikrai gali buti kokosai per lengvi g.gif gal kas buvo susidure sutokia bedele ir patars ka unsure.gif
del logonos sviesto, tai negaliu patart, nes tik miniuka turiu, dar nesu normaliai isbandzius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 20 gegužės 2009 - 17:28
QUOTE(bryyla @ 2009 05 20, 16:10)
noriu rozmarinu EA isilasinti i sampuna, bet nezinau, kaip daryti: ar galima ji iskart lasint i sampuna, ar pirma istirpinti kokiame baziniame aliejuje ir tada sumaisyti su sampunu?  g.gif

As tai prisilasiau tiesiai i sampuna blush2.gif as irgi galvojau kaip cia padarius, ir nusprendziau tiesiai i sampuna lasinti, dabar kai plaunu galva is karto rozmarinais kvepia, is pradziu lyg nepatiko man tas kvapas, bet turbut "susidraugavau" biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuk: 20 gegužės 2009 - 18:12
QUOTE(linutiaaa @ 2009 05 20, 18:25)
o koki pili? ir patariu pilt visada 4u.gif  o siaip manau, jei oda labai nusausejus, tai tikrai gali buti kokosai per lengvi g.gif gal kas buvo susidure  sutokia bedele ir patars ka unsure.gif
del logonos sviesto, tai negaliu patart, nes tik miniuka turiu, dar nesu normaliai isbandzius.

pilu is KN sausai odai misinuka smile.gif
na reiks paziuret, ar maziau sauseja su aliejumi, neatkreipdavau demesio ax.gif
Atsakyti
Mano oda irgi labai sausa. Visada nusiprausus tepuosi specialiai kūnui skirtu morkų aliejum, bet kai šveičiuosi su kava, man jokio papildomo drėkinimo nereikia. Oda tokia pamaitinta būna, kaip kokiu sviestu ištepta.
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 05 20, 16:48)
dabar pradejau abejot ar tikrai Urtekram  blush2.gif  kaip be galvos paskutiniu metu vaikstau  doh.gif pati ejau pirkt Weledos kremo ir maciau, kad kazkam yra nuolaidos. ne Weledai tai tikrai  lotuliukas.gif  dabar galvoju gal tiems skalbikliams-valikliams... bijau pameluot  blush2.gif

tikrai urtekram dabar nuolaida smile.gif times skalbikliams valikliams praeita menesi buvo.
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 05 20, 17:10)
Labas visoms  4u.gif seniai besilankiau jau  biggrin.gif
bet va pribrendo klausimukas...  ax.gif  Niekaip nesusitvarkau su sausa blauzdu oda  unsure.gif geriau linu semenu alieju, tepu nuolat kokosu alieju, kuna gerai drekina, bet va blauzdos tokios sausos  doh.gif galvojau kazkada nusipirkti Logonos sviesta, tai dabar vel gundausi, jei bus odai per riebus, tai gal tiks kojoms? ka jus manote? daznai labai gerai patariate, tai vel tikiuosi geru patarimu  4u.gif
beje, idomu, kuris Logonos sviestas geriau butu sausai odai: tropiku ar tas kitas?
Linute kazkada berods minejo, kad jai oda sausina kavos tirsciu pilingas, o as juo kojas pilinguoju. Gal ir nuo to gali buti?

ir

Logonos sviestas man labai patinka - dabar naudoju rytietiškio kvapo, eilėje laukia tropikų, pastarojo dar nebandžiau, bet įsivaizduoju, kad jų tik kvapas skiriasi. Tačiau dar geriau sausai odai aliejų mišinys - bent jau man, aš susimaišiusi iš kavos sviesto, sviestmedžio, kokosų, jojobos ir atrodo erškėčių plius ea įlašinai: levandų, pačiulių. Dar sviestmedis super yra sausai odai, tik jis man labiau patinka ne vienas, o išsuktas su kokiu kitu baziniu skystu aliejum, - sakyčiau šis variantas kai labai sausos blauzdos turėtų būti tinkamiausias 4u.gif
Atsakyti
Niekaip nesuprantu.. DINGO LAIMAI! blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 21, 15:17)
Niekaip nesuprantu.. DINGO LAIMAI!  blink.gif  doh.gif

prisipazinkit, visos uzsipirkot ir mums nepalikot? biggrin.gif as kol kas tik vienoje vietoje neradau, dar tikiuosi rast g.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 05 20, 16:48)
dabar pradejau abejot ar tikrai Urtekram  blush2.gif  kaip be galvos paskutiniu metu vaikstau  doh.gif pati ejau pirkt Weledos kremo ir maciau, kad kazkam yra nuolaidos. ne Weledai tai tikrai  lotuliukas.gif  dabar galvoju gal tiems skalbikliams-valikliams... bijau pameluot  blush2.gif

tikrai urtekram mirksiukas.gif ta proga sampuna prigriebiau ax.gif

QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 21, 15:17)
Niekaip nesuprantu.. DINGO LAIMAI!  blink.gif  doh.gif

na va kaip greitai visi suzinojo apie kita laimo funkcija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 05 21, 15:23)
prisipazinkit, visos uzsipirkot ir mums nepalikot? biggrin.gif as kol kas tik vienoje vietoje neradau, dar tikiuosi rast g.gif

o aš niekaip neberandu.. Radau namie viena koki tai sena, tai šia savaite ir naudoju taupiai, o ką reikės kitą savaitę daryti??? blink.gif Reikės i ikiuką užeiti, bet jau laaabai abejoju kad jame ką rasiu...
Atsakyti