Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Odora @ 2009 05 19, 09:24)
KN skeptiskai ziuri i "citrosept" o patys gal turi kokia alternatyva greipfrutu ekstrakto? ir kaip tas ekstraktas atrodo, gal koks su greipfrutu kvapu? smile.gif

įtariu, kad KN gauna iš Materia Aromatica ir nesuka sau galvos, nes kokybė ten turėtų būti liuks smile.gif Kaip kvepia pasakyti negaliu, nes pačioje pabaigoje į kremą sulašina greit ir tiek žinių smile.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 20, 08:45)
Na kaip man nepatinka apsauginis kremas veidui  doh.gif

Laveros vaikišką purškiamą dabar tepo ant hidrolato, tai man net labai patinka ax.gif

QUOTE(eja @ 2009 05 20, 12:25)
na du kartus bandziau virtis ta cukraus mase depiliacijai- abudu kartus nieko neisejo - per kieta ir nors tu ka...

pervirk tiek kartų, kiek reikia 4u.gif Aš taip dariau be jokio širdies graužimo. Nors dabar po antrojo pavykusio karto neišmečiau tos masės, mažu dar panaudoti išeis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 20, 13:01)
Siandien tepiausi su laimo skiltele (prisiskaiciau sitoj temoj), tai galiu pasakyti, kad po pusdienio darbe viskas tvarkoj  smile.gif Kvapo nera, slapiu demiu irgi nera.
Per vasaros karscius turbut nelabai efektyvi priemone, bet pavasariniam orui arba patalpose tai pakankamai apsaugo smile.gif sporto klube turbut neatlaikys...  g.gif 
ziuresiu kaip iki vakaro bus, bandysiu dar ir rytoj  smile.gif

Jau anksciau minejau, kad si metoda mano drauge is Pietu Amerikos parsiveze. Ji dirba Peru archaeloge, tai klimatas - pacios isivaizduojate - pirtinis. Be to, sunkus fizinis darbas. Tai ji minejo, kad jai pilnai uztenka laimo, nors yra karsta ir dregna.
Na, ir as siandien uzsipirkau laimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 05 20, 10:50)
man tai labai astrus ir stiprus tas kvapas, nors nera kad butu nemalonus, bet galva nuo jo momentaliai isiskausta. As buvau pirkus biobautike su tuo mediniu burbuliuku, bet palikau Palangoj ant palanges, kazkas turbut nesuprato ka per ciuda cia rado biggrin.gif

aha reikia nepadaugint citrinzoles biggrin.gif as i zvakide viena kart per daug ilasinau netycia, tai po to teko pakeist vandeni is naujo ir vel lasint, tik tada jau visai nedaug lasinau citrinzoles..
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 05 20, 15:43)
Jau anksciau minejau, kad si metoda mano drauge is Pietu Amerikos parsiveze. Ji dirba Peru archaeloge, tai klimatas - pacios isivaizduojate - pirtinis. Be to, sunkus fizinis darbas. Tai ji minejo, kad jai pilnai uztenka laimo, nors yra karsta ir dregna.
Na, ir as siandien uzsipirkau laimo  biggrin.gif

Cia dar nuo zmogaus priklauso - vieni prakaituoja tik kai lb karsta, kitiems (ju grupei ir as priklausau) pazastys slampa esant vos siltam, ar netgi vesiam orui doh.gif
bandysiu prasisukt su laimu, bent retkarciais panaudosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 20, 15:58)
Cia dar nuo zmogaus priklauso - vieni prakaituoja tik kai lb karsta, kitiems (ju grupei ir as priklausau) pazastys slampa esant vos siltam, ar netgi vesiam orui  doh.gif
bandysiu prasisukt su laimu, bent retkarciais panaudosiu  smile.gif

Aš irgi iš tų, kurie prakaituoja nepriklausomai nuo temperatūros... Dabar daug tokių žmonių, kurie susiduria su hiperhidroze, ir dar neaišku, dėl ko ir kaip ji atsiranda doh.gif
Atsakyti
Merginos, kartasi enzinot ar Uzupyje Holos parduotuveje
yra kokia nuolaida WELEDA produktams, man konkreciai
reiketu kuno aliejaus zaliojo to ax.gif

Pamenu lyg ir Šv.Stepono 6 buvo nuolaida, gal kas
buvote neseniai? ar siaip gal kur uzkliuvo pastebeti
nuolaida siems produktams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 20 gegužės 2009 - 15:27
QUOTE(gizma @ 2009 05 20, 15:43)
Na, ir as siandien uzsipirkau laimo  biggrin.gif

ieskojau sian as irgi jo, bet nepavyko rast, reiks kokioj didesnej zvalgytis, labai idomu isbandyti.
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 20, 17:27)
Merginos, kartasi enzinot ar Uzupyje Holos parduotuveje
yra kokia nuolaida WELEDA produktams, man konkreciai
reiketu kuno aliejaus zaliojo to  ax.gif

Pamenu lyg ir Šv.Stepono 6 buvo nuolaida, gal kas
buvote neseniai? ar siaip gal kur uzkliuvo pastebeti
nuolaida siems produktams?

as vakar ten buvau, bet nuolaidu WELEDAI nebuvo schmoll.gif nuolaidos lygtais Urtekram...
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 05 20, 16:33)
as vakar ten buvau, bet nuolaidu WELEDAI nebuvo schmoll.gif  nuolaidos lygtais Urtekram...

O, tai reikes muiliuko Urtekram nusipirkti su levandom, toks apvalus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 20, 17:38)
O, tai reikes muiliuko Urtekram nusipirkti su levandom, toks apvalus  bigsmile.gif

dabar pradejau abejot ar tikrai Urtekram blush2.gif kaip be galvos paskutiniu metu vaikstau doh.gif pati ejau pirkt Weledos kremo ir maciau, kad kazkam yra nuolaidos. ne Weledai tai tikrai lotuliukas.gif dabar galvoju gal tiems skalbikliams-valikliams... bijau pameluot blush2.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif seniai besilankiau jau biggrin.gif
bet va pribrendo klausimukas... ax.gif Niekaip nesusitvarkau su sausa blauzdu oda unsure.gif geriau linu semenu alieju, tepu nuolat kokosu alieju, kuna gerai drekina, bet va blauzdos tokios sausos doh.gif galvojau kazkada nusipirkti Logonos sviesta, tai dabar vel gundausi, jei bus odai per riebus, tai gal tiks kojoms? ka jus manote? daznai labai gerai patariate, tai vel tikiuosi geru patarimu 4u.gif
beje, idomu, kuris Logonos sviestas geriau butu sausai odai: tropiku ar tas kitas?
Linute kazkada berods minejo, kad jai oda sausina kavos tirsciu pilingas, o as juo kojas pilinguoju. Gal ir nuo to gali buti?

ir dar... noriu rozmarinu EA isilasinti i sampuna, bet nezinau, kaip daryti: ar galima ji iskart lasint i sampuna, ar pirma istirpinti kokiame baziniame aliejuje ir tada sumaisyti su sampunu? g.gif

Aciu iskart mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 05 20, 17:10)
Linute kazkada berods minejo, kad jai oda sausina kavos tirsciu pilingas, o as juo kojas pilinguoju. Gal ir nuo to gali buti?

ir dar... noriu rozmarinu EA isilasinti i sampuna, bet nezinau, kaip daryti: ar galima ji iskart lasint i sampuna, ar pirma istirpinti kokiame baziniame aliejuje ir tada sumaisyti su sampunu?  g.gif

o tu pili i pilinga kokio aliejuko bazinio? as kai pilu, man nebesausina 4u.gif
o del sampuno, tai as lasinu tiesiai i saujele sampuno ax.gif
Atsakyti