Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Kiek aš skaičiau ir BIOB sakė, tai nuo uodų labiau citronela, ne citrinžolė, pernai ją sėkmingai ir naudojom. O citrinžolė tai po įkandimų gerai:nuima niežulį, tinimą.Nors 1 recepte mačiau ir citrinžolę...
Atsakyti
Na kaip man nepatinka apsauginis kremas veidui doh.gif
veido spalva nuo tamanu aliejaus tokia grazi buna, uzsitepi kremo nuo
saules toks blyskus veidas pasidaro kaip kauke, nors ir tepu ne itin daug to kremo, na bet naturaliu ir veiksmingu apsauginiu kremu toks jau vaizdas ir nieko cia nepadarysi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 20, 09:45)
Na kaip man nepatinka apsauginis kremas veidui  doh.gif

o kokį turi? unsure.gif aš Laveros laukiu, tai irgi mąstau kaip čia bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 05 20, 09:47)
o kokį turi?  unsure.gif aš Laveros laukiu, tai irgi mąstau kaip čia bus  lotuliukas.gif

Turiu is KN pirkta, bet ne tame esme, esme kad esu naudojus
kadasi ir Vichy, ir Shiseido, ir Clinique, ir Uriage, visi jie, kurie turi didesni
apsaugos laipsni kaip 20-30 SPF duoda to baltumo, o tas baltumas ir yra
del fizikiniu taip vadinamu filtru ir tai yra gerai tam ir tepam, bet vaizda gadina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2009 05 19, 19:20)
Tai jei atbaido uodus, vabzdzius ir nemalonius asmenis, tai koks jo kvapas  blink.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 05 19, 20:24)
normalus kvapas - na toks zoles su citrinom  biggrin.gif  (man tai patinka).. bet pats kvapas stiprus labai..

man tai labai astrus ir stiprus tas kvapas, nors nera kad butu nemalonus, bet galva nuo jo momentaliai isiskausta. As buvau pirkus biobautike su tuo mediniu burbuliuku, bet palikau Palangoj ant palanges, kazkas turbut nesuprato ka per ciuda cia rado biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 05 19, 15:55)
Noriu paklausti - o kokius dezodorantus savo brangiausiems vyrams perkat? Paprašė manės MB rutulinio ekologiško deziko  g.gif  pati kaip nenaudoju, tai ir nesidomiu, prisimenu gyrėt anksčiau ECO, bet jis atrodo ne rutulinis, o tepamas, ar ne? Gal kas gero yra ką atradęs, juk nepasiūlysiu jam laimu teptis, tikrai nesupras  lotuliukas.gif

Ir aš, ir MB išbandėm ne vieną (ir tepamą, ir rutulinį). Deja, mums jie visai neefektyvūs:(.
Atsakyti
Sveikos,
na du kartus bandziau virtis ta cukraus mase depiliacijai- abudu kartus nieko neisejo - per kieta ir nors tu ka...Pirma syki ryskiai perviriau, bet jau antra dariau tiksliai pagal recepta, ir vistiek kieta ta mase, nieko ji ten minkoma neminksteja, spalva kinta, bet mase vis kietyn, turbut ir neiseis man nieko...
Atsakyti
galima ta pacia mase kelis kart pervirti jei netiko atgal ant virykles ir prideti vandens arba cukraus ziurint ko truksta as abu kartus kai dariau tai vel taisiau wink.gif
Atsakyti
As kazkur probegsmais skaiciau kad geriau cukrinei
depiliacijos masei naudoti ne baltaji cukru, o rudaji
ar tiesa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermion@ @ 2009 05 19, 15:57)
Turėjau galvoj ženšenį  doh.gif  vėpla  blush2.gif Aciprašau už temos teršimą.

jau galvojau kad čia aš sau įsiteigiau to imbiero poveikį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Varpelis @ 2009 05 20, 13:23)
Ir aš, ir MB išbandėm ne vieną (ir tepamą, ir rutulinį). Deja, mums jie visai neefektyvūs:(.

man neefektyvus net cheminiai visi lady speed stick'ai, rexona ir kt doh.gif
Siandien tepiausi su laimo skiltele (prisiskaiciau sitoj temoj), tai galiu pasakyti, kad po pusdienio darbe viskas tvarkoj smile.gif Kvapo nera, slapiu demiu irgi nera.
Per vasaros karscius turbut nelabai efektyvi priemone, bet pavasariniam orui arba patalpose tai pakankamai apsaugo smile.gif sporto klube turbut neatlaikys... g.gif
ziuresiu kaip iki vakaro bus, bandysiu dar ir rytoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 18, 22:04)
man pavyko nusišiugarint  bigsmile.gif  lotuliukas.gif Kuo puikiausiai nusicukravau kur tik reikėjo wink.gif

kaip smagu, kad gavosi bigsmile.gif tik va supratau, kad is lietuvisko cukraus niekas nesigauna g.gif

QUOTE(fishke @ 2009 05 19, 12:19)
o aš norėčiau patarimo irgi  unsure.gif  mamai labai padidėjęs cholesterolio kiekis . Tad gal būtų koks aliejus ( vidiniam vartojimui )  tinkamas šiai bėdai ar dar kažkas  g.gif

linu semenu aliejus mirksiukas.gif ir ziurekit, kad butu nerafinuotas ax.gif

QUOTE(fishke @ 2009 05 20, 09:47)
o kokį turi?  unsure.gif aš Laveros laukiu, tai irgi mąstau kaip čia bus  lotuliukas.gif

as turiu Laveros, man jis normaliai susigeria, jokio baltumo kazkaip nepalieka unsure.gif
Atsakyti