Kiek aš skaičiau ir BIOB sakė, tai nuo uodų labiau citronela, ne citrinžolė, pernai ją sėkmingai ir naudojom. O citrinžolė tai po įkandimų gerai:nuima niežulį, tinimą.Nors 1 recepte mačiau ir citrinžolę...
Na kaip man nepatinka apsauginis kremas veidui
veido spalva nuo tamanu aliejaus tokia grazi buna, uzsitepi kremo nuo
saules toks blyskus veidas pasidaro kaip kauke, nors ir tepu ne itin daug to kremo, na bet naturaliu ir veiksmingu apsauginiu kremu toks jau vaizdas ir nieko cia nepadarysi
veido spalva nuo tamanu aliejaus tokia grazi buna, uzsitepi kremo nuo
saules toks blyskus veidas pasidaro kaip kauke, nors ir tepu ne itin daug to kremo, na bet naturaliu ir veiksmingu apsauginiu kremu toks jau vaizdas ir nieko cia nepadarysi
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 20, 09:45)
Na kaip man nepatinka apsauginis kremas veidui
o kokį turi? aš Laveros laukiu, tai irgi mąstau kaip čia bus
QUOTE(fishke @ 2009 05 20, 09:47)
Turiu is KN pirkta, bet ne tame esme, esme kad esu naudojus
kadasi ir Vichy, ir Shiseido, ir Clinique, ir Uriage, visi jie, kurie turi didesni
apsaugos laipsni kaip 20-30 SPF duoda to baltumo, o tas baltumas ir yra
del fizikiniu taip vadinamu filtru ir tai yra gerai tam ir tepam, bet vaizda gadina
QUOTE(rutuk @ 2009 05 19, 19:20)
Tai jei atbaido uodus, vabzdzius ir nemalonius asmenis, tai koks jo kvapas
QUOTE(Palomina @ 2009 05 19, 20:24)
normalus kvapas - na toks zoles su citrinom (man tai patinka).. bet pats kvapas stiprus labai..
man tai labai astrus ir stiprus tas kvapas, nors nera kad butu nemalonus, bet galva nuo jo momentaliai isiskausta. As buvau pirkus biobautike su tuo mediniu burbuliuku, bet palikau Palangoj ant palanges, kazkas turbut nesuprato ka per ciuda cia rado
QUOTE(Rkatyte @ 2009 05 19, 15:55)
Noriu paklausti - o kokius dezodorantus savo brangiausiems vyrams perkat? Paprašė manės MB rutulinio ekologiško deziko pati kaip nenaudoju, tai ir nesidomiu, prisimenu gyrėt anksčiau ECO, bet jis atrodo ne rutulinis, o tepamas, ar ne? Gal kas gero yra ką atradęs, juk nepasiūlysiu jam laimu teptis, tikrai nesupras
Ir aš, ir MB išbandėm ne vieną (ir tepamą, ir rutulinį). Deja, mums jie visai neefektyvūs:(.
Sveikos,
na du kartus bandziau virtis ta cukraus mase depiliacijai- abudu kartus nieko neisejo - per kieta ir nors tu ka...Pirma syki ryskiai perviriau, bet jau antra dariau tiksliai pagal recepta, ir vistiek kieta ta mase, nieko ji ten minkoma neminksteja, spalva kinta, bet mase vis kietyn, turbut ir neiseis man nieko...
na du kartus bandziau virtis ta cukraus mase depiliacijai- abudu kartus nieko neisejo - per kieta ir nors tu ka...Pirma syki ryskiai perviriau, bet jau antra dariau tiksliai pagal recepta, ir vistiek kieta ta mase, nieko ji ten minkoma neminksteja, spalva kinta, bet mase vis kietyn, turbut ir neiseis man nieko...
As kazkur probegsmais skaiciau kad geriau cukrinei
depiliacijos masei naudoti ne baltaji cukru, o rudaji
ar tiesa?
depiliacijos masei naudoti ne baltaji cukru, o rudaji
ar tiesa?
QUOTE(Hermion@ @ 2009 05 19, 15:57)
Turėjau galvoj ženšenį vėpla Aciprašau už temos teršimą.
jau galvojau kad čia aš sau įsiteigiau to imbiero poveikį
QUOTE(Varpelis @ 2009 05 20, 13:23)
Ir aš, ir MB išbandėm ne vieną (ir tepamą, ir rutulinį). Deja, mums jie visai neefektyvūs:(.
man neefektyvus net cheminiai visi lady speed stick'ai, rexona ir kt
Siandien tepiausi su laimo skiltele (prisiskaiciau sitoj temoj), tai galiu pasakyti, kad po pusdienio darbe viskas tvarkoj Kvapo nera, slapiu demiu irgi nera.
Per vasaros karscius turbut nelabai efektyvi priemone, bet pavasariniam orui arba patalpose tai pakankamai apsaugo sporto klube turbut neatlaikys...
ziuresiu kaip iki vakaro bus, bandysiu dar ir rytoj
QUOTE(katutis @ 2009 05 18, 22:04)
man pavyko nusišiugarint Kuo puikiausiai nusicukravau kur tik reikėjo
kaip smagu, kad gavosi tik va supratau, kad is lietuvisko cukraus niekas nesigauna
QUOTE(fishke @ 2009 05 19, 12:19)
o aš norėčiau patarimo irgi mamai labai padidėjęs cholesterolio kiekis . Tad gal būtų koks aliejus ( vidiniam vartojimui ) tinkamas šiai bėdai ar dar kažkas
linu semenu aliejus ir ziurekit, kad butu nerafinuotas
QUOTE(fishke @ 2009 05 20, 09:47)
as turiu Laveros, man jis normaliai susigeria, jokio baltumo kazkaip nepalieka