Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 19, 14:07)
Kaip tik skaičiau kad imbieras tam padeda. Straipsnis DELFI

Su imbieru atsargiai! Jis kelia kraujospūdį, buvau "prisižaidus" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermion@ @ 2009 05 19, 14:38)
Su imbieru atsargiai! Jis kelia kraujospūdį, buvau "prisižaidus"  doh.gif

kad skaiciau imbieras neleidzia kraujagyslems susitraukti ar kaip cia mediciniskai parasyti, ir taip palaiko normalu kraujospudi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermion@ @ 2009 05 19, 14:38)

QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 19, 15:06)
kad skaiciau imbieras neleidzia kraujagyslems susitraukti ar kaip cia mediciniskai parasyti, ir taip palaiko normalu kraujospudi  g.gif

Man ir kažkaip keista, vien dėl to, kad jei jaučiu spaudiminį galvos skausmą išgėrus imbierinės arbatos jis atslėgsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 19, 15:06)
kad skaiciau imbieras neleidzia kraujagyslems susitraukti ar kaip cia mediciniskai parasyti, ir taip palaiko normalu kraujospudi  g.gif

QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 19, 15:09)
Man ir kažkaip keista, vien dėl to, kad jei jaučiu spaudiminį galvos skausmą išgėrus imbierinės arbatos jis atslėgsta  g.gif

Turėjau galvoj ženšenį doh.gif vėpla blush2.gif Aciprašau už temos teršimą.
Atsakyti
Noriu paklausti - o kokius dezodorantus savo brangiausiems vyrams perkat? Paprašė manės MB rutulinio ekologiško deziko g.gif pati kaip nenaudoju, tai ir nesidomiu, prisimenu gyrėt anksčiau ECO, bet jis atrodo ne rutulinis, o tepamas, ar ne? Gal kas gero yra ką atradęs, juk nepasiūlysiu jam laimu teptis, tikrai nesupras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermion@ @ 2009 05 19, 14:54)
Viską tu gerai įkėlei, tik kai antrą kartą išmeta pranešimą "įveskite internetinio puslapio antraštę", reikia nekopijuoti puslapio dar kartą, o tiesiog įrašyti ką nori   4u.gif
Įdomu, ar ilgam jo užtenka  g.gif  Galima, aišku, ir pačiai pasidaryti, va KN puslapyje parašyta apie citrinžolių EA : "puiki priemonė nuo uodų ir kitų vabzdžių ir nemalonių asmenų" hihihi.gif

dar radau ir misinuka is KN spec vabzdziams baidyti. va toki bet raso: uodus, muses, vapsvas. kazin o erkes irgi baido? g.gif gal bandet kas? ir jauciu su baziniu aliejum reikia maisyt, nes vienas bijau, kad sudirgins oda..

poster_offtopic.gif aciu Hermion uz pagalba 4u.gif pasirodo mano kompo nustatymai kazkokie buvo, kad neleido sita funkcija naudotis. dabar nuemiau ir viskas veikia kuo puikiausiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermion@ @ 2009 05 19, 12:54)
va KN puslapyje parašyta apie citrinžolių EA : "puiki priemonė nuo uodų ir kitų vabzdžių ir nemalonių asmenų" hihihi.gif

Tai jei atbaido uodus, vabzdzius ir nemalonius asmenis, tai koks jo kvapas blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 05 18, 22:13)

Noriu palikti atsiliepimą apie Naturderm rankų kremą (nedidelis tubikas 75ml, kaina atrodo ~17Lt) - puikiai drėkina, taupus. Iš mano naudotų (Weledos, Sante, Dr.Hauschka, Eco) pasirodė geriausiai drėkinantis, kadangi yra ganėtinai riebus, bet puikiai ir greitai susigeria, beto man labai skaniai kvepia, taip neįkyriai saldžiai wub.gif

O kur to gerio galima rasti??

QUOTE(Hermion@ @ 2009 05 19, 13:38)

o tai pas ka zemas spaudimas gali ji vartuoti??
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2009 05 19, 19:20)
Tai jei atbaido uodus, vabzdzius ir nemalonius asmenis, tai koks jo kvapas  blink.gif  lotuliukas.gif

normalus kvapas - na toks zoles su citrinom biggrin.gif (man tai patinka).. bet pats kvapas stiprus labai..
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2009 05 18, 23:11)
Nu kiek gerų idėjų čia randu  thumbup.gif . Bandysiu ir aš tą cukrų.

Merginos, iš Acomos sintinys truputį vėluos. Turėtų būti kitą savaitę.

Nieko,palauksim.Svarbu bus,labai laukiam thumbup.gif O paskui šoksim čia pinu tempu su pilna kraite prašymų patarti biggrin.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 05 18, 23:13)

Noriu palikti atsiliepimą apie Naturderm rankų kremą (nedidelis tubikas 75ml, kaina atrodo ~17Lt) - puikiai drėkina, taupus. Iš mano naudotų (Weledos, Sante, Dr.Hauschka, Eco) pasirodė geriausiai drėkinantis, kadangi yra ganėtinai riebus, bet puikiai ir greitai susigeria, beto man labai skaniai kvepia, taip neįkyriai saldžiai wub.gif

Super kremas.Jau visą tūtelę baigiau.Bet EUROKOJE jis pigesnis mirksiukas.gif O šios firmos kojų kremui ten visai neseniai buvo akcija-kainavo tik 13 litų. ax.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 19, 10:38)
Taip tikrai ziuriu Natuderm, oi, esu isanalizavus ju
sudeti,
kiek pamenu ten yra visko ir negero  g.gif

nemačiau schmoll.gif

QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 05 19, 12:13)
sakykit, o ka nuo uodu ir ypac erkiu naudojat? jau kazkaip i pievas noris, bet man del erkiu baisu  blush2.gif
sveikuose produktuose stai toki http://www.sveikipro...d...56&id=18357 daikta aptikau (kitaip nemoku ikelt nuorodos sad.gif gal kas galit paaiskint, kaip isikelia??) ar kas bandet? kazin padeda? labai jau nesinori visu tuo sintetiniu smirdanciu purskalu pirkt  doh.gif

aš vaikus tai paskiepinus ax.gif

QUOTE(Oksanik @ 2009 05 19, 19:58)
O kur to gerio galima rasti??
o tai pas ka zemas spaudimas gali ji vartuoti??

RIMI arba EUROKOJE.Pastarojoje pigiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2009 05 19, 19:20)
atbaido nemalonius asmenis, tai koks jo kvapas  blink.gif  lotuliukas.gif

darom isvada, jei kam nepatinka citrinzoliu kvapas, tuomet..... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermion@ @ 2009 05 19, 15:57)
Turėjau galvoj ženšenį  doh.gif  vėpla  blush2.gif Aciprašau už temos teršimą.

Aaaaa, tas tai jau taip tonizuoja kaip reikalas ir spaudima kelia drinks_cheers.gif
o imbieras priespazminis , vienas is jo poveikiu rolleyes.gif
Atsakyti