Viriau ir as savaitgali cukraus mase Deja deja, bet nusidepiliuot nepavyko Pazaidziau, paminkiau, pavalgiau, pati is saves pasijuokiau ir tuo viskas baigesi
Zodziu, man nepavyko ir net nezinau ar dar bandysiu...
QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 18, 15:15)
Išbandžiau ir aš šiandien laimą. Tai tikrai visai nieko, tik velnias kaip graužė... o Skutau tai tik vakar... tai kad būtų jei tą pačia dieną būčiau skutus pažastis
as iskarto po skutimo buvau uztepus, tai gerokai grauze, bet praejo
Kai ieškojau ekol. vaško, tai tikrai mačiau ebay pirkti ekol. priemonių depiliacijai cukraus pagrindu. man rodos žymiai paprastesnis variantas, nors ir brangesnis
Aš dabar plaukus dažau nuplaunamu dažomu geliu palette atrodo firma, droge perku.Be amoniako, peroksido.Sudėtis aišku su chemija, yra SLS, bet kad natūr. priemonių dabar gerų nėra . Jis irgi ilgai nelaiko, bet aš kai namie sėdžiu, tai l. dažnai nedažau.O kai yra pigus (apie 4 Lt), tai galima ir kas 2-3 sav. dažyt, kam yra poreikis.
Aš dabar plaukus dažau nuplaunamu dažomu geliu palette atrodo firma, droge perku.Be amoniako, peroksido.Sudėtis aišku su chemija, yra SLS, bet kad natūr. priemonių dabar gerų nėra . Jis irgi ilgai nelaiko, bet aš kai namie sėdžiu, tai l. dažnai nedažau.O kai yra pigus (apie 4 Lt), tai galima ir kas 2-3 sav. dažyt, kam yra poreikis.
QUOTE(ragana @ 2009 05 18, 18:16)
Viriau ir as savaitgali cukraus mase Deja deja, bet nusidepiliuot nepavyko Pazaidziau, paminkiau, pavalgiau, pati is saves pasijuokiau ir tuo viskas baigesi
Manau skanus produktas
As vienam filmuky maciau kad citrinu sultis pula ne tiesiai spaustas bet pagamintas is koncentrato, taigi jos kur kas stipresnes
QUOTE(Odora @ 2009 05 17, 12:29)
isbandziau laima vietoj dezodoranto, tai likau labai maloniai nustebinta absoliutus nulis kvapo
aš dabar tik jį ir tenaudoju
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 05 17, 15:04)
Aš taip pat maniau, kad per paštą, bet kodėl tuomet abu kartus, kai užsisakinėjau, kurjeris į namus atnešė
o jei namuose tik labai anksti ir labai vėlai būni?
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 05 17, 19:02)
Man taip pat aktualu, nes maksimum parą išbūnu gražiais nagučiais, o po to pradeda lupinėtis nuo galiukų
Merginos, ar kas bandėte siųsti CV dėl Biopasaulio pasiūlymo? Ką tik pamačiau, būtų įdomu pabandyti, nes jau laikas pradėti darbo ieškotis, tik kad skelbimas neva tai galiojo tik iki 14 dienos
Merginos, ar kas bandėte siųsti CV dėl Biopasaulio pasiūlymo? Ką tik pamačiau, būtų įdomu pabandyti, nes jau laikas pradėti darbo ieškotis, tik kad skelbimas neva tai galiojo tik iki 14 dienos
nagai mūsų patys protestuoja prieš laką, reikia visai nelakuot
o tu pabandyk vistiek ir dar motyvacinį laišką prikabink rimtą
QUOTE(Rainy day @ 2009 05 18, 09:12)
O gal apskritai nedažote?
nedažau, bet pritariu kitoms, kad su natūraliais dažais neišgausi sodrių spalvų. Mano pačios plaukų spalva tokia lietuviška, galėčiau ją ryškint į kurią nors pusę, bet man gražiausia, jei plaukas sveikas ir spindi, o to galima pasiekti su paprastesnėmis priemonėmis
QUOTE(Odora @ 2009 05 18, 12:08)
tik idomu gal greipfrutu ea gali uzkonservuoti ilgiau, o gal ten ne ea o ekstraktas kazkoks,
greipfrutų sėklų ekstraktas. Kiek pamenu, KN ironiškai atsiliepė apie Citrosept
QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 18, 14:15)
Tai tikrai visai nieko, tik velnias kaip graužė... o Skutau tai tik vakar...
būna, kad pagraužia, bet greit praeina
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 18, 19:54)
filmuky maciau kad citrinu sultis pula ne tiesiai spaustas bet pagamintas is koncentrato, taigi jos kur kas stipresnes
žinok, teko ragaut iš tokio buteliuko, tai statyčiau, kad jos kaip tik silpnesnės
man pavyko nusišiugarint Kuo puikiausiai nusicukravau kur tik reikėjo
savuose namuose man to padaryti nepasisekė, nors sunaudojau apytiksliai ketvirtadalį-trečdalį cukraus maišelio, pirkto eilinėje parduotuvėje. Keisčiausia, kad ir kiek kietinau tą akivaizdžiai per skystą masę papildomu cukrumi, ji vistiek liko skysta ir nepasidavė "tiuningui". Viską išpyliau, atgremžiau, išploviau, bet nepasidaviau
pas tėvus pradėjau antrą raundą, aišku, tą keistą cukrų pamiršau pas save. Ir ką gi jūs manot - parduotuvėse neparduodamas rusiškas cukrus man buvo tolygus stebuklui, nes kristalizavosi ir kietėjo kaip vaikystėje namudiniai cukraus "saldainiai" keptuvėje, kuriuos labai retai pavykdavo išprašyti iš tėvų
perviriau, aišku, pirmą kartą perdaug, gavosi masė per kieta ir per ruda. Tada ją paskystinau perdaug Paskui dar pakietinau iš akies Ir nusprendžiau depiliuotis
pagal jūsų aprašymus spręsčiau, kad ji man gavosi kietesnė, bet tepėsi ant kūno normaliai. Užtepdavau, palaukdavau, kol gerai prilips ir lupau Pagavau gazą, tai nucukrinau ne tik kailį nuo blauzdų, bet ir rankas pirmą kartą gyvenime, ir "ūsus".
labai patiko, kad tikrai ne taip skausminga, kaip su vašku, epiliatoriaus tai išvis bijau Oda švelni, nereikės su peiliukais žaist kasdieną
praradimai - supartolinta dalis pako cukraus (nenoriu nieko įžeist, vėl man aiškins, kad LT gamintojų nekenčiu, bet sako bitininkai iš mano krašto, kad nuo mūsų parduotuvinio cukraus net bitės viduriuoja ), išdeginta veltui dujų ir išeikvota kantrybės, dar kraujosrūvą užsidėjau vidinėje kelio pusėje, bet čia dėl nepatyrimo ir patirties stokos.
pliusai - kad pigu ir efektyvu, be to, geras efektas, todėl šitą depiliaciją traukiu į būtinų operacijų sąrašą
savuose namuose man to padaryti nepasisekė, nors sunaudojau apytiksliai ketvirtadalį-trečdalį cukraus maišelio, pirkto eilinėje parduotuvėje. Keisčiausia, kad ir kiek kietinau tą akivaizdžiai per skystą masę papildomu cukrumi, ji vistiek liko skysta ir nepasidavė "tiuningui". Viską išpyliau, atgremžiau, išploviau, bet nepasidaviau
pas tėvus pradėjau antrą raundą, aišku, tą keistą cukrų pamiršau pas save. Ir ką gi jūs manot - parduotuvėse neparduodamas rusiškas cukrus man buvo tolygus stebuklui, nes kristalizavosi ir kietėjo kaip vaikystėje namudiniai cukraus "saldainiai" keptuvėje, kuriuos labai retai pavykdavo išprašyti iš tėvų
perviriau, aišku, pirmą kartą perdaug, gavosi masė per kieta ir per ruda. Tada ją paskystinau perdaug Paskui dar pakietinau iš akies Ir nusprendžiau depiliuotis
pagal jūsų aprašymus spręsčiau, kad ji man gavosi kietesnė, bet tepėsi ant kūno normaliai. Užtepdavau, palaukdavau, kol gerai prilips ir lupau Pagavau gazą, tai nucukrinau ne tik kailį nuo blauzdų, bet ir rankas pirmą kartą gyvenime, ir "ūsus".
labai patiko, kad tikrai ne taip skausminga, kaip su vašku, epiliatoriaus tai išvis bijau Oda švelni, nereikės su peiliukais žaist kasdieną
praradimai - supartolinta dalis pako cukraus (nenoriu nieko įžeist, vėl man aiškins, kad LT gamintojų nekenčiu, bet sako bitininkai iš mano krašto, kad nuo mūsų parduotuvinio cukraus net bitės viduriuoja ), išdeginta veltui dujų ir išeikvota kantrybės, dar kraujosrūvą užsidėjau vidinėje kelio pusėje, bet čia dėl nepatyrimo ir patirties stokos.
pliusai - kad pigu ir efektyvu, be to, geras efektas, todėl šitą depiliaciją traukiu į būtinų operacijų sąrašą
Nu kiek gerų idėjų čia randu . Bandysiu ir aš tą cukrų.
Merginos, iš Acomos sintinys truputį vėluos. Turėtų būti kitą savaitę.
Merginos, iš Acomos sintinys truputį vėluos. Turėtų būti kitą savaitę.
Kaip pas mus greitai plinta nauji dalykai Aš neužsikrėčiau dar, bet jūs visos mokant įtikinti, tai tikrai
Noriu palikti atsiliepimą apie Naturderm rankų kremą (nedidelis tubikas 75ml, kaina atrodo ~17Lt) - puikiai drėkina, taupus. Iš mano naudotų (Weledos, Sante, Dr.Hauschka, Eco) pasirodė geriausiai drėkinantis, kadangi yra ganėtinai riebus, bet puikiai ir greitai susigeria, beto man labai skaniai kvepia, taip neįkyriai saldžiai
P.S. Informacija kaunietėms - "Sveikatos dovanos" iš Dujotiekio gatvės (tos pilaitės) persikėlė į naujas patalpas Savanorių pr. šalia Juzės priešais PapaJazz restoraną
Noriu palikti atsiliepimą apie Naturderm rankų kremą (nedidelis tubikas 75ml, kaina atrodo ~17Lt) - puikiai drėkina, taupus. Iš mano naudotų (Weledos, Sante, Dr.Hauschka, Eco) pasirodė geriausiai drėkinantis, kadangi yra ganėtinai riebus, bet puikiai ir greitai susigeria, beto man labai skaniai kvepia, taip neįkyriai saldžiai
P.S. Informacija kaunietėms - "Sveikatos dovanos" iš Dujotiekio gatvės (tos pilaitės) persikėlė į naujas patalpas Savanorių pr. šalia Juzės priešais PapaJazz restoraną
KN skeptiskai ziuri i "citrosept" o patys gal turi kokia alternatyva greipfrutu ekstrakto? ir kaip tas ekstraktas atrodo, gal koks su greipfrutu kvapu?
Papildyta:
tiesa kaip manote kiek sarmoje sansu, kad atsinesus indeli ipiltu kremo pameginimui?
noriu madaros drekinanti pameginti, ant rankos tai neuztenka man pameginimo kai kremas 80lt
Papildyta:
tiesa kaip manote kiek sarmoje sansu, kad atsinesus indeli ipiltu kremo pameginimui?
noriu madaros drekinanti pameginti, ant rankos tai neuztenka man pameginimo kai kremas 80lt
QUOTE(Dovish @ 2009 05 18, 23:13)
Gal turetum info apie si krema ar nuotrauka, kur pirkai?
nerandu Google info apie si krema
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 19, 10:29)
Gal turetum info apie si krema ar nuotrauka, kur pirkai?
tai mažu natuderm vadinasi šitas gal? http://www.rimi.lt/u...08/dir5/9_1.php
kažkur užskaičiau , kad šitos priemonės naturalumu į altera panašu turiu kūno pilingą ir losjoną
QUOTE(Odora @ 2009 05 19, 10:24)
"Panoramos" Sarmoje mano bendradarbei įpylė Madaros