QUOTE(Odora @ 2009 05 17, 12:29)
isbandziau laima vietoj dezodoranto, tai likau labai maloniai nustebinta absoliutus nulis kvapo
aš dabar tik jį ir tenaudoju
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 05 17, 15:04)
Aš taip pat maniau, kad per paštą, bet kodėl tuomet abu kartus, kai užsisakinėjau, kurjeris į namus atnešė
o jei namuose tik labai anksti ir labai vėlai būni?
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 05 17, 19:02)
Man taip pat aktualu, nes maksimum parą išbūnu gražiais nagučiais, o po to pradeda lupinėtis nuo galiukų
Merginos, ar kas bandėte siųsti CV dėl Biopasaulio pasiūlymo? Ką tik pamačiau, būtų įdomu pabandyti, nes jau laikas pradėti darbo ieškotis, tik kad skelbimas neva tai galiojo tik iki 14 dienos
nagai mūsų patys protestuoja prieš laką, reikia visai nelakuot
o tu pabandyk vistiek ir dar motyvacinį laišką prikabink rimtą
QUOTE(Rainy day @ 2009 05 18, 09:12)
O gal apskritai nedažote?
nedažau, bet pritariu kitoms, kad su natūraliais dažais neišgausi sodrių spalvų. Mano pačios plaukų spalva tokia lietuviška, galėčiau ją ryškint į kurią nors pusę, bet man gražiausia, jei plaukas sveikas ir spindi, o to galima pasiekti su paprastesnėmis priemonėmis
QUOTE(Odora @ 2009 05 18, 12:08)
tik idomu gal greipfrutu ea gali uzkonservuoti ilgiau, o gal ten ne ea o ekstraktas kazkoks,
greipfrutų sėklų ekstraktas. Kiek pamenu, KN ironiškai atsiliepė apie Citrosept
QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 18, 14:15)
Tai tikrai visai nieko, tik velnias kaip graužė... o Skutau tai tik vakar...
būna, kad pagraužia, bet greit praeina
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 18, 19:54)
filmuky maciau kad citrinu sultis pula ne tiesiai spaustas bet pagamintas is koncentrato, taigi jos kur kas stipresnes
žinok, teko ragaut iš tokio buteliuko, tai statyčiau, kad jos kaip tik silpnesnės