QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 05 17, 16:04)
Man taip pat sausino hidrolatai Tike levandų, tiek nerolio (yypač nerolio).
nerolio hidroltas labiau skirtas riebiai odai, nes turi sutraukianti poveiki, o sausai net nerekomenduojamas, tai jei veido oda sausa ar normali, reiktu masyti su kitais hidrolatais- roziu, levandu o kadangi mano oda riebi, tai tas sausinimas man labai tiko
QUOTE(Rainy day @ 2009 05 18, 10:12)
Tiesa, dėmesį patraukė LOGONA plaukų dažai
bet nei kaip, nei ką, nei kiek, nei iš kur... nieko neišmanau
Labai laukiu patarimų arba nuorodėlių į atitinkamas temas
bet nei kaip, nei ką, nei kiek, nei iš kur... nieko neišmanau
Labai laukiu patarimų arba nuorodėlių į atitinkamas temas
Logonos temoje jau rasiau, kad nusidazius plaukus Logonos kremu (nuoroda duota milteliu, ne kremo, bet, manau, panasus rezultatas butu), dazai nusiplove jau po 2 savaiciu, kai galva plaunama 2-3 kartus per savaite. taigi, manau, dviem savaitem dazytis kiek brangoka
o siaip manyciau, kad visi naturalus dazai greit nusiplauna. nebent noretumet chna bandyti- jie gana gerai laiko, bet niekada nesu bandziusi, tad apie dazymo subtilybes negaleciau papasakoti
QUOTE(Odora @ 2009 05 18, 13:08)
tik idomu gal greipfrutu ea gali uzkonservuoti ilgiau, o gal ten ne ea o ekstraktas kazkoks, cia merginos kremus dare tai kazka tokio dejo, gal galetu kuri placiau papasakoti
ne EA ten, o greipfruto seklyciu ekstraktas, kuris yra naturalus konservantas. kiek skaiciau, mergaites citrosept'a naudoja. bet gal yra ir kazkas geriau
QUOTE(Rainy day @ 2009 05 18, 12:03)
Jūs turite omenyje Logonos miltelius?
Jei taip, tuomet tikrai nebežinau, ką daryti
Jei taip, tuomet tikrai nebežinau, ką daryti
bandziau sante ir logona miltelius, deja, man laiko itin trumpai. Bet ka gali zinot, jum gal bus kitaip, plaukai gi skirtingi kitom gi gerai chna ir basma nudazo, o man ne
Nebepamenu- kazkada buvo kalbama apie Druide "Leave-in" kondicionieriu, tai sitas, kuris labai plaukus sulipindavo, kad reikdavo isplauti, ar as cia kazka maisau? ar nereikia sito isplauti?
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 18, 13:48)
Nebepamenu- kazkada buvo kalbama apie Druide "Leave-in" kondicionieriu, tai sitas, kuris labai plaukus sulipindavo, kad reikdavo isplauti, ar as cia kazka maisau? ar nereikia sito isplauti?
Purskiamas DRUIDE kondicionierisu leave-in puikus, is pradziu nieko ypatingo atrode, bet po to labai labai jis man pritiko, labai graziai palaiko forma plauku, graziai gulasi galiukai
QUOTE(Odora @ 2009 05 18, 12:27)
tai laima pameginti verta nes liuks efektas, na tik tiek kad eini i saldytuva atsipjauni skiltele laimo, tepiesi pazastis vietoj patogaus issukamo ar kokio ten deziko
o citrina netinka?
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 18, 13:50)
Purskiamas DRUIDE kondicionierisu leave-in puikus, is pradziu nieko ypatingo atrode, bet po to labai labai jis man pritiko, labai graziai palaiko forma plauku, graziai gulasi galiukai
Matyt maisau su kazkuria kita Druide priemone, kuria isplaut reikia
Ziuriu, sitam "Leave-in" kondicionieriui dabar akcija jei dar nepasibaige
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 18, 11:11)
Mergnos, gal parekomenduotumet Weleda ar Dr.Hauschka ar dar koki
kitokios firmos kuno alieju ar krema, kuris stangrintu oda
Ar gal tiesiog geriausia naudoti kokosu alieju viena siam tikslui
ir viskas ?
As kaip ir ziurejau Weleda alieju Birch Cellulite Oil , bet jis tonizuoja,vakare
teptis netiks, nesimiegos
kitokios firmos kuno alieju ar krema, kuris stangrintu oda
Ar gal tiesiog geriausia naudoti kokosu alieju viena siam tikslui
ir viskas ?
As kaip ir ziurejau Weleda alieju Birch Cellulite Oil , bet jis tonizuoja,vakare
teptis netiks, nesimiegos
As turiu si Weleda aliejuka ir kuo puikiausiai - net pagal instrukcija rekomenduoja ji tept 2 kartus per diena (ryte ir vakare), tai neturetu nesimiegot. Pati tepuosi pries pat lipdama i lova ir nepastebejau, kad nesimiegotu. Tonizuoja kaip suprantu tik oda. O stangrinimas man pasijaute gana greitai.
QUOTE(shopingas @ 2009 05 18, 14:59)
As turiu si Weleda aliejuka ir kuo puikiausiai - net pagal instrukcija rekomenduoja ji tept 2 kartus per diena (ryte ir vakare), tai neturetu nesimiegot. Pati tepuosi pries pat lipdama i lova ir nepastebejau, kad nesimiegotu. Tonizuoja kaip suprantu tik oda. O stangrinimas man pasijaute gana greitai.
labai dekavoju Shopingas uz patarima
kitoje temoje minejai kad sio aliejuko turi
meginuko dydzio indeli, idomu ar toki galima nusipirkti, idomu
butu pameginti
Dar gundausi Dr.Hauschka kuno aliejuka su saltalankiais isigyti
QUOTE(Odora @ 2009 05 18, 12:51)
as cia tokia minti sugeneravau..
jei jau laimas toks puikus dezodorantas tai butu gerai jam kokia patogesne forma suteikti, pvz issispausti sultis uzkonservuoti su kokio greipfrutu ea susipilti i buteliuka nuo hidrolato su purkstuku ir laimingai sau naudoti, kaip manot ar nesugestu tos sultys jei kazka panasaus padaryciau?
jei jau laimas toks puikus dezodorantas tai butu gerai jam kokia patogesne forma suteikti, pvz issispausti sultis uzkonservuoti su kokio greipfrutu ea susipilti i buteliuka nuo hidrolato su purkstuku ir laimingai sau naudoti, kaip manot ar nesugestu tos sultys jei kazka panasaus padaryciau?
Išbandžiau ir aš šiandien laimą. Tai tikrai visai nieko, tik velnias kaip graužė... o Skutau tai tik vakar... tai kad būtų jei tą pačia dieną būčiau skutus pažastis
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 18, 15:03)
labai dekavoju Shopingas uz patarima
butu pameginti
butu pameginti
Jau dabar visa turiu - taip patiko meginukas
Del pirkimo, tai siaip tie meginiai turbut neskirti pardavimams (negaliu pasakyt nieko konkreciai, nes visus Weledos meginius gavau is ju firmos), bet LT kiek zinau tu naturaliu produktu parduotuvese lyg ir daugko galima meginiais pirktis, tai gal ir sito gerio bus....
Na va, išbandžiau cukraus depiliaciją .
Dariau pagal receptą, gavosi viskas OK. Tik aš tą cukraus masę viriau iki tamsaus alaus spalvos (kokias 10 min). Tada tą karamelę palikau šiek tiek atvėsti. Bet.....kadangi labai magėjo kuo greičiau išbandyti depiliaciją, tai aš ilgai nelaukiau, čiupau mažą gabaliuką minkyti . Aišku, nusideginau, nes tokia tiršta masė ne taip greit šilumą išgarina.
Žodžiu, minkiau minkiau, bet gabaliukas buvo toks mažas, kad tesugalvojau jį ant veido išbandyt. Rezutatas - sunkiai man ta masė lipo prie veido. O jei dar drėgmės pagauna, tada išvis .
Geriausia cukraus viralą tepti neminkius. Tokią ją skystą ir dar šiltą pagaliuku plonu sluoksniu užtepti ten, kur reikia, ir nuplėšti.
O kaip padaryti tą kreminę baltos spalvos pastą, aš nežinau
Dariau pagal receptą, gavosi viskas OK. Tik aš tą cukraus masę viriau iki tamsaus alaus spalvos (kokias 10 min). Tada tą karamelę palikau šiek tiek atvėsti. Bet.....kadangi labai magėjo kuo greičiau išbandyti depiliaciją, tai aš ilgai nelaukiau, čiupau mažą gabaliuką minkyti . Aišku, nusideginau, nes tokia tiršta masė ne taip greit šilumą išgarina.
Žodžiu, minkiau minkiau, bet gabaliukas buvo toks mažas, kad tesugalvojau jį ant veido išbandyt. Rezutatas - sunkiai man ta masė lipo prie veido. O jei dar drėgmės pagauna, tada išvis .
Geriausia cukraus viralą tepti neminkius. Tokią ją skystą ir dar šiltą pagaliuku plonu sluoksniu užtepti ten, kur reikia, ir nuplėšti.
O kaip padaryti tą kreminę baltos spalvos pastą, aš nežinau