Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 05 17, 22:23)
O va su spiritu niekas manęs neprivers trinti nagų, juk išsausintų kaip reikiant doh.gif

Bet spiritas nusausins jau kaip reikiant ir lakas 'sukibs' su nagu - tada ir laikys gerai. Nes jei dregmes papuola, tai po to ir nusokineja.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 05 17, 22:23)
„Nuolat“ tai nebent bespalviu, nors ir tai ne visuomet jie nulakuoti schmoll.gif Poliravimas žinau, kad padeda, reguliariai tai darau ax.gif O va su spiritu niekas manęs neprivers trinti nagų, juk išsausintų kaip reikiant doh.gif

nesilaiko lakas nes buna ant nagu riebumo nuo odos ar nuo kremo kokio tai spiritu pavalyt todel ir padeda, na dar gal suveiktu nagu lako valiklis, bet itariu, kad ekologiskuose yra daug alieju tai velgi gali pariebinti naga g.gif
geriausia iseitis nelakuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos natūralistės 4u.gif

Norėčiau įsiterpti į Jūsų nesibaigiančias diskusijas natūralios kosmetikos tema biggrin.gif
Pati naudoju natūralią kosmetiką, galima sakyti, jog vien tik natūralią. Tiek Weleda, tiek Urtekram, tiek ir kitų natūralios kosmetikos gamintojų gaminiai man nėra naujiena, tai tapo mano gyvenimo būdo dalimi.
Viskas buvo gerai, kol nesusidūriau su natūralių plaukų dažų klausimu. Pasirinkimas šioje srityje tikriausiai nėra didelis... kaip gi jūs, mielosios, dažote savo plaukus? O gal apskritai nedažote? O jei dažote, tai su kuo ir kaip? Būčiau labai dėkinga už pasidalinimą patirtimi blush2.gif Nenustebčiau, jei kažkurioje temelėje jau buvo apie tai kalbėta. Bet nepavyko rasti nieko konkretaus ax.gif

Dabar toks gražus metų laikas wub.gif norisi, kad plaukai spindėtų sodria spalva tongue.gif
o šiuo metu jie apie pusę metų kirpyklos dažų nematę, nublukę... ech verysad.gif kadangi mano plaukai ploni ir silpni, nutariau, kad jie niekuo nenusikalto, jog vėl būtų priversti kentėti cheminių dažų poveikį... bet plaukų dažymo natūraliomis priemonėmis patirties neturiu doh.gif

Tiesa, dėmesį patraukė LOGONA plaukų dažai
bet nei kaip, nei ką, nei kiek, nei iš kur... nieko neišmanau biggrin.gif

Labai laukiu patarimų arba nuorodėlių į atitinkamas temas blush2.gif
Atsakyti
Mergnos, gal parekomenduotumet Weleda ar Dr.Hauschka ar dar koki
kitokios firmos kuno alieju ar krema, kuris stangrintu oda unsure.gif

Ar gal tiesiog geriausia naudoti kokosu alieju viena siam tikslui
ir viskas g.gif ?

As kaip ir ziurejau Weleda alieju Birch Cellulite Oil , bet jis tonizuoja,vakare
teptis netiks, nesimiegos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 18 gegužės 2009 - 10:14
QUOTE(Rainy day @ 2009 05 18, 10:12)
Viskas buvo gerai, kol nesusidūriau su natūralių plaukų dažų klausimu. Pasirinkimas šioje srityje tikriausiai nėra didelis... kaip gi jūs, mielosios, dažote savo plaukus? O gal apskritai nedažote? O jei dažote, tai su kuo ir kaip? Būčiau labai dėkinga už pasidalinimą patirtimi  blush2.gif

dauguma musu merginu isvis nedazo plaukuciu 4u.gif yra bandziusiu ir naturaliu, bet vis isgirsdavom ir minusiuku, kad greit nusiplauna (visgi naturalu), o pvz. kaina nera labai maza, dar man rodos kazin ar imanoma ten labai sodria, ryskia spalva isgaut su jais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 18 gegužės 2009 - 10:18
QUOTE(linutiaaa @ 2009 05 18, 11:17)
dauguma musu merginu isvis nedazo plaukuciu 4u.gif yra bandziusiu ir naturaliu, bet vis isgirsdavom ir minusiuku, kad greit nusiplauna (visgi naturalu), o pvz. kaina nera labai maza, dar man rodos kazin ar imanoma ten labai sodria, ryskia spalva isgaut su jais g.gif

niu va, taip ir jautė širdis... verysad.gif ech... reiškia teks vaikščioti su savo nublukusia šieno kupeta biggrin.gif arba sodrinti ir spalvinti plaukus chemikalais g.gif alternatyvos nelabai kokios, ar ne? wink.gif
O vistik gal kas nors mėgino tuos mano minėtuosius Logonos dažus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainy day @ 2009 05 18, 11:46)
niu va, taip ir jautė širdis...  verysad.gif ech... reiškia teks vaikščioti su savo nublukusia šieno kupeta  biggrin.gif arba sodrinti ir spalvinti plaukus chemikalais  g.gif  alternatyvos nelabai kokios, ar ne? wink.gif
O vistik gal kas nors mėgino tuos mano minėtuosius Logonos dažus?  smile.gif

as bandziau miltelius.Mano plaukai tamsus, tai as net maisiau juoda su kazkuria is rudu, nudazo, bet man labai greit nusiplauna.
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 05 18, 12:00)
as bandziau miltelius.Mano plaukai tamsus, tai as net maisiau juoda su kazkuria is rudu, nudazo, bet man labai greit nusiplauna.

Jūs turite omenyje Logonos miltelius?
Jei taip, tuomet tikrai nebežinau, ką daryti doh.gif
Atsakyti
as cia tokia minti sugeneravau..
jei jau laimas toks puikus dezodorantas tai butu gerai jam kokia patogesne forma suteikti, pvz issispausti sultis uzkonservuoti su kokio greipfrutu ea susipilti i buteliuka nuo hidrolato su purkstuku ir laimingai sau naudoti, kaip manot ar nesugestu tos sultys jei kazka panasaus padaryciau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 05 18, 13:51)
as cia tokia minti sugeneravau..
jei jau laimas toks puikus dezodorantas tai butu gerai jam kokia patogesne forma suteikti, pvz issispausti sultis uzkonservuoti su kokio greipfrutu ea susipilti i buteliuka nuo hidrolato su purkstuku ir laimingai sau naudoti, kaip manot ar nesugestu tos sultys jei kazka panasaus padaryciau? g.gif

o neprades sultys rugti? unsure.gif gi bet kokios sultys stovedamos vynu gali pavirsti biggrin.gif biggrin.gif nebent saldytuve laikyt ir pasidaryt kokiai savaitei doze, tada is naujo darytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2009 05 18, 12:56)
o neprades sultys rugti? unsure.gif gi bet kokios sultys stovedamos vynu gali pavirsti biggrin.gif  biggrin.gif nebent saldytuve laikyt ir pasidaryt kokiai savaitei doze, tada is naujo darytis ax.gif

as ir galvojau kokiai savaitei - dviems
tik idomu gal greipfrutu ea gali uzkonservuoti ilgiau, o gal ten ne ea o ekstraktas kazkoks, cia merginos kremus dare tai kazka tokio dejo, gal galetu kuri placiau papasakoti
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 05 18, 14:08)
as ir galvojau kokiai savaitei - dviems
tik idomu gal greipfrutu ea gali uzkonservuoti ilgiau, o gal ten ne ea o ekstraktas kazkoks, cia merginos kremus dare tai kazka tokio dejo, gal galetu kuri placiau papasakoti

as ir lauksiu gal kas kokia ideja gera pasakys, nes su dezikais problema man irgi doh.gif dabar turiu dr.hauscka, bet nepasakyciau kad gerai laiko verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migdoline: 18 gegužės 2009 - 12:15