Pasiskaicius tema jau rezgu plana kaip tos cukraus pastos issivirt - tik bijau, kad su mano sugebejimais nieko nesigaus.... Ir labai noriu lupu balzama gamintis (tik pirma reikia kazkiek turimus isnaudot, nes nebus kur det), tai saviskiui uzsiminiau apie tai, tai sake eit i parduotuve ir nusipirkt
Nu as dar taip graziai aiskinau, kad cia kaip smagu paciai pasigamint+visiskai naturalus ir dar pigiau iseis, o jis isvadino truputi trenkta mane ir sake, kad nieko man nesigaus, o parduotuvej juk organiskus ir taip galima pirkt
Nu tikras vyras - bet virt, tai tikrai virsiu....
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 05 17, 16:04)
Aš taip pat maniau, kad per paštą, bet kodėl tuomet abu kartus, kai užsisakinėjau, kurjeris į namus atnešė
Aišku labai patogu
Jei siuncia registruotu is uzsienio, tai dazniausiai eina per EMS siuntinukas (siuntu tarnyba, kur paste yra), tai todel ir atnesa kurjeris.
---------------------------------------------------------------------------
O dar tokiu klausimuku iskilo: ar talkas visada blogai? Skaiciau kazkur internete, kad nu blogis didziulis, bet kad kai kuriose naturalesnese kosmetikose jo yra. Va nusipirkau dabar Cargo firmos 'plantlove' serijos naturalios sudeties seselius be parabenu, sulfatu, sintetiniu dazu, naftos produktu ir pan, bet sudetis tokia-tai ir nezinau tikrai geri ar neaiskus:
Talc, Mica, Squalane, Zea Mays Corn Starch*, Zinc Stearate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Tocopherol, Pongamia Glabra Seed Oil, Argania Spinosa (Kernel) Oil*, Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil*, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*. May Contain: CI 77891, CI 77499, CI 77491, CI 77492.
Ir dar gal kas pades istyrinet Korres blizgiu sudeti? Man pasirode gana geri (bet as neatpazistu maziau blogu daliu):
Polybutene, Hydrogenated Polydecene, Synthetic Wax, Silica, PVP/Hexadecene Copolymer (VP/Hexadecene Copolymer), Octyldodecanol, Hydrogenated Jojoba Oil (Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil), Anise Alcohol, Aroma (Flavor), Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Lauryl PCA, Lecithin, Phenoxyethanol, Prunus Avium (Sweet Cherry) Seed Oil, Prunus Cerasus (Bitter Cherry) Seed Oil, Tocopherol, Calcium Aluminum Borosilicate, Synthetic Fluorphlogopite May contain: CI 15985 (Yellow 6 Lake), CI 45410 (Red 28 Lake),CI 77491 (Iron Oxide), CI 77492 (Iron Oxide), CI 77499 (Iron Oxide), CI 77891 (Titanium Dioxide).