Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 17, 14:22)

ju turiu  thumbup.gif einu tuoj pat ismeginti  bigsmile.gif
idomu ar tik  nepablukins ju rugstele rubu ties pazastim  unsure.gif

kaip panos rase - reikia palaukti kol isdzius, tada rengtis mirksiukas.gif
tokiu atveju turbut nepablukins ax.gif
Atsakyti
Panos, netoli manes atsidare Aroma Baltic parduotuvele.
Man dar neteko uzsukti ten ax.gif, bet gal ka nors girdejote apie ja, gal kuri jau buvote?
idomu kaip ten su kokybe g.gif

http://www.aromabalt...browse_products
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelijėlė: 17 gegužės 2009 - 13:58
QUOTE(Dorela @ 2009 05 17, 12:54)
gal kas turi atsiliepimu apie sita psl:

http://akuawood.co.u...s.php?pageid=10

labai sudomino, yra alma, kavos sviesto ir visokiu alieju biggrin.gif

aha ten visokiu geriu yra bigsmile.gif kaip raso, tai viskas naturalu, kiek as suprantu angliskai g.gif gal merginos geriau ismanancios pasiziures ax.gif ziurejau siuncia jie i LT bigsmile.gif ir siuntimas priklauso nuo svorio, panasiai kaip is akoma psl, gaila neradau tamanu aliejaus, gal buciau bandzius siustis ax.gif

gal galit man paaiskint kas yra shampoo bar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 17 gegužės 2009 - 14:43
QUOTE(triule @ 2009 05 02, 11:37)
situo teiginiu tai gal ir tikiu, nes muilo mano oda niekad nebijodavo  schmoll.gif  . bet paradoksas- as hidrolata naudoju drekinimui, o jis sausina  blink.gif

Man taip pat sausino hidrolatai ax.gif Tike levandų, tiek nerolio (yypač nerolio).

QUOTE(fresh @ 2009 05 03, 15:13)
Gal galite parekomenduoti šampūną riebiems, ploniems plaukams? Kol kas galvoju apie Dr.Hauschka.

Tikrai siūlyčiau drinks_cheers.gif Su nasturtomis ir citrinomis, skirtas normaliems ir greitai besiriebaluojantiems plaukams.

Taip pat patiko Druide "Purity".

QUOTE(Rkatyte @ 2009 05 03, 21:31)
Tik porą kartų naudojau Druide purity ir Hauschkos citrinų su nasturtom, abu tiko, ilgiau panaudojus bus geriau matyt kuris labiau  ax.gif  gundausi dar ir Druide balansuojantį išbandyti  ax.gif

drinks_cheers.gif man taip pat galvą apsuko balansuojantis po katučio atsiliepimų blush2.gif Būtinai reikės išbandyti artimiausiu metu, nes "dabartinis "Purity" jau visai į pabaigą ir atsargų jokių neturiu.

QUOTE(katutis @ 2009 05 05, 14:00)
jei pasiekiam 150 eurų, tada siunčia per Lietuvos paštą tau siuntinį nemokamai

Aš taip pat maniau, kad per paštą, bet kodėl tuomet abu kartus, kai užsisakinėjau, kurjeris į namus atnešė g.gif Aišku labai patogu bigsmile.gif

QUOTE(katutis @ 2009 05 05, 14:24)
O Alteros dušo želių Droge taip ir nepavyksta kol kas užtikt, gal pernelyg mažose ieškau?  g.gif

Ir man doh.gif Ieškojau Kalvarijų g. prie „Sigmos“ ir prie turgaus, nei viename nebuvo...

QUOTE(Wiwa @ 2009 05 05, 16:14)
Gal kas pasakytu ar pvz. roziu cleansing milk Hauschkos ir Laveros analogiski? gal visai nebutina didesnius pinigus moket?

Manau, kad analogiški smile.gif Hauschkos tai nuostabiai švelnus pienelis, toks skystas, bet makiažą idealiai nuvalo ir nereik didelio kiekio. Paskui prispaudus taupymo planui nusprendžiau Laveros išbandyti ir tik džiaugiuosi smile.gif Jis kiek tirštesnis, tačiau taip pat puikiai valo, prausia ir viskas kaip priklauso. Net nežinau ar dar kada ryšiuos už Hauschka 2 kartus brangiau mokėti, kai poveikis analogiškas blush2.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 05 07, 21:53)
Dermatologai rekomenduoja apsauginiais kremais pasitepti 30 min. prieš išeinant į atvirą saulę.

Norėčiau pabrėžti, kad tai yra tik su cheminiais kremais. Natūralūs kremai apsaugą suteikia iš karto vos pasitepus, kadangi nereikia laukti, kol kremas susigers į odą (juk lieka balta apsauginė plėvelė). Skaičiau tai kažkuriame Hauschkos puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 05 17, 14:29)
aha ten visokiu geriu yra  bigsmile.gif  kaip raso, tai viskas naturalu, kiek as suprantu angliskai  g.gif gal merginos geriau ismanancios pasiziures  ax.gif ziurejau siuncia jie i LT  bigsmile.gif ir siuntimas  priklauso nuo svorio, panasiai kaip is akoma psl, gaila neradau tamanu aliejaus, gal buciau bandzius siustis  ax.gif

gal galit man paaiskint kas yra shampoo bar?

kaip as suprantu tai tiesiog muilas skirtas plauti plaukus. ax.gif

man tik tame puslapyje nepatiko, kad ne visur parasyta ar aliejus rafinuotas ar ne unsure.gif siuntimo kaina rodos nedidele, buvau pabandzius i krepsiuka ideti pora produktu, tai siuntimas kainuotu apie 6 £ ax.gif tai visai normaliai ax.gif dar turint galvoje kad produktu kainos jau su VAT, tai ten tikrai visai nebrangu rolleyes.gif itariu, kad bandysiu kada siustis blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Lelijėlė @ 2009 05 17, 13:54)
Man dar neteko uzsukti ten  ax.gif, bet gal ka nors girdejote apie ja, gal kuri jau buvote?
idomu kaip ten su kokybe  g.gif

aliejai ten rafinuoti schmoll.gif kazkada jie turejo parduotuvyte BIG'e, tai esu pirkus ju aliejus ir EA. tai tiek kad jie man labiau patiko uz NB, bet iki KN tai tikrai toli..
Atsakyti
QUOTE(Lelijėlė @ 2009 05 17, 14:54)
Man dar neteko uzsukti ten  ax.gif, bet gal ka nors girdejote apie ja, gal kuri jau buvote?
idomu kaip ten su kokybe  g.gif

ne visi aliejai rafinuoti, ju psl. parašyta, kurie rafinuoti.Bet kainos mažos nėra, kokybė neaiški, geriau siųstis sertifikuotus.Dėl ea kokybės nelb aišku, kai kurie gal ir neblogi, bet esant galimybei, geriau iš kitur pirktis (čia rusų forume skaičiau).
Atsakyti
Merginos, čia vis rašot, rašot apie Elytę. susigundžiau ir aš pas ją apsilankyti. Gal galėtumėt į až kontaktus įmesti? Ir kur dirba?

Ir dar, užsirašiau birželio mėn. į KN kremų gaminimo vakarėlį. Gal galit papasakoti ką reikia turėti susavim? Kaip ten viskas vyksta smile.gif Laukiu jau nesulaukiu.
Atsakyti
Pasiskaicius tema jau rezgu plana kaip tos cukraus pastos issivirt - tik bijau, kad su mano sugebejimais nieko nesigaus.... Ir labai noriu lupu balzama gamintis (tik pirma reikia kazkiek turimus isnaudot, nes nebus kur det), tai saviskiui uzsiminiau apie tai, tai sake eit i parduotuve ir nusipirkt doh.gif Nu as dar taip graziai aiskinau, kad cia kaip smagu paciai pasigamint+visiskai naturalus ir dar pigiau iseis, o jis isvadino truputi trenkta mane ir sake, kad nieko man nesigaus, o parduotuvej juk organiskus ir taip galima pirkt doh.gif Nu tikras vyras - bet virt, tai tikrai virsiu....

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 05 17, 16:04)
Aš taip pat maniau, kad per paštą, bet kodėl tuomet abu kartus, kai užsisakinėjau, kurjeris į namus atnešė g.gif Aišku labai patogu bigsmile.gif

Jei siuncia registruotu is uzsienio, tai dazniausiai eina per EMS siuntinukas (siuntu tarnyba, kur paste yra), tai todel ir atnesa kurjeris. smile.gif

---------------------------------------------------------------------------

O dar tokiu klausimuku iskilo: ar talkas visada blogai? Skaiciau kazkur internete, kad nu blogis didziulis, bet kad kai kuriose naturalesnese kosmetikose jo yra. Va nusipirkau dabar Cargo firmos 'plantlove' serijos naturalios sudeties seselius be parabenu, sulfatu, sintetiniu dazu, naftos produktu ir pan, bet sudetis tokia-tai ir nezinau tikrai geri ar neaiskus:

Talc, Mica, Squalane, Zea Mays Corn Starch*, Zinc Stearate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Tocopherol, Pongamia Glabra Seed Oil, Argania Spinosa (Kernel) Oil*, Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil*, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*. May Contain: CI 77891, CI 77499, CI 77491, CI 77492.

Ir dar gal kas pades istyrinet Korres blizgiu sudeti? Man pasirode gana geri (bet as neatpazistu maziau blogu daliu):

Polybutene, Hydrogenated Polydecene, Synthetic Wax, Silica, PVP/Hexadecene Copolymer (VP/Hexadecene Copolymer), Octyldodecanol, Hydrogenated Jojoba Oil (Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil), Anise Alcohol, Aroma (Flavor), Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Lauryl PCA, Lecithin, Phenoxyethanol, Prunus Avium (Sweet Cherry) Seed Oil, Prunus Cerasus (Bitter Cherry) Seed Oil, Tocopherol, Calcium Aluminum Borosilicate, Synthetic Fluorphlogopite May contain: CI 15985 (Yellow 6 Lake), CI 45410 (Red 28 Lake),CI 77491 (Iron Oxide), CI 77492 (Iron Oxide), CI 77499 (Iron Oxide), CI 77891 (Titanium Dioxide).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 17 gegužės 2009 - 18:29
QUOTE(Dorela @ 2009 05 17, 16:39)
kaip as suprantu tai tiesiog muilas skirtas plauti plaukus.  ax.gif

man tik tame puslapyje nepatiko, kad ne visur parasyta ar aliejus rafinuotas ar ne   unsure.gif   siuntimo kaina rodos nedidele, buvau pabandzius i krepsiuka ideti pora produktu, tai siuntimas kainuotu apie 6 £  ax.gif  tai visai normaliai  ax.gif  dar turint galvoje kad produktu kainos jau su VAT, tai ten tikrai visai nebrangu  rolleyes.gif  itariu, kad bandysiu kada siustis  blush2.gif
Papildyta:
aliejai ten rafinuoti  schmoll.gif  kazkada jie turejo parduotuvyte BIG'e, tai esu pirkus ju aliejus ir EA. tai tiek kad jie man labiau patiko uz NB, bet iki KN tai tikrai toli..

gal reiktu isbandyt, idomu kaip su muilu sektusi bigsmile.gif biggrin.gif
ten neparasyta, bet aprasyme apie visus aliejus raso,kad jie visi yra nerafinuoti ir atsiliepimai apie tuos aliejus geri g.gif gal reiks ir man pabandyt, kai laisvesniu $ turesiu doh.gif pirma noriu tamanu nusipirkt, taip visos giria, kad ir man prisireike blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 17 gegužės 2009 - 18:31
QUOTE(katutis @ 2009 05 11, 22:56)
merginos, aš klausimą turiu - nuo ko ant nagų gali nesilaikyti lakas?

Man taip pat aktualu, nes maksimum parą išbūnu gražiais nagučiais, o po to pradeda lupinėtis nuo galiukų doh.gif Naudoju ir pagrindą, ir viršutinį sluoksnį ax.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 05 12, 11:26)
O kaip balansuojamasis išplauna aliejus? Nes Hauschkos citrinų-nasturtų man neišplovė o Druide purity visada išplauna  4u.gif

Kaip keista, man visuomet Hauschka išplauna aliejų g.gif

QUOTE(katutis @ 2009 05 12, 19:15)
ką tu, net neturiu tokio  ax.gif

Skaičiau, kad visuomet prieš lakuojant nagus spalvotu lagu, lako pagrindas yra būtinas. Jis neleidžia nagams gelsti, apsaugo, kad spalva neįsigertų į gilesnius nago sluoksnius, be to ir lakas ilgiau laikosi 4u.gif

Merginos, ar kas bandėte siųsti CV dėl „Biopasaulio“ pasiūlymo? Ką tik pamačiau, būtų įdomu pabandyti, nes jau laikas pradėti darbo ieškotis, tik kad skelbimas neva tai galiojo tik iki 14 dienos verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 05 17, 20:02)
Skaičiau, kad visuomet prieš lakuojant nagus spalvotu lagu, lako pagrindas yra būtinas. Jis neleidžia nagams gelsti, apsaugo, kad spalva neįsigertų į gilesnius nago sluoksnius, be to ir lakas ilgiau laikosi 4u.gif

as is praktikos galiu pasakyti, kad jei nagus lakuoji nuolat nuo geltimo joks pagrindas neapsaugos ir jokia priemone kur turetu ta geltonuma naikinti nepades, jei nagai pagelsta tai tik nupoliruot arba nuauginti galima. Manikiurininke sake kad nugelsta kai deguonies negauna g.gif
o jei nesilaiko lakas pries lakuojant gali padet naga su spiritu pavalyti
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 05 17, 21:02)
as is praktikos galiu pasakyti, kad jei nagus lakuoji nuolat nuo geltimo joks pagrindas neapsaugos ir jokia priemone kur turetu ta geltonuma naikinti nepades, jei nagai pagelsta tai tik nupoliruot arba nuauginti galima. Manikiurininke sake kad nugelsta kai deguonies negauna g.gif
o jei nesilaiko lakas pries lakuojant gali padet naga su spiritu pavalyti

„Nuolat“ tai nebent bespalviu, nors ir tai ne visuomet jie nulakuoti schmoll.gif Poliravimas žinau, kad padeda, reguliariai tai darau ax.gif O va su spiritu niekas manęs neprivers trinti nagų, juk išsausintų kaip reikiant doh.gif
Atsakyti