Įkraunama...
Įkraunama...

mobilusis vėžys

na jei palyginti tą 2000V/m spinduliuotę po laidais -tai galiu pasakyti kad lygiai tokia pat yra prikišus matuoklį prie pat kineskopinio televizoriaus ekrano g.gif tad manau, kad lygiai taip pat ir saugu...
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2009 08 27, 00:25)
pasirodo už puskilometrio nuo kaimo eina 110 kV linija  nuvažiavau su matuokliu ,,reaguoti pradeda jau už 50 metrų nuo laidų ,nedidelė,einant artyn kai lieka apie 25 metrus spinduliuotė apie 25V/m,einu artyn belieka kokia 10 metrų viršija 100V/m atsistojus po kraštiniu laidu ant žemės matuoklis rodo apie 200 ,padėtas ant dviračio sėdynės 400-500 o pakeltas virš galvos visą galimą 2000 V/m  (mokslininkų kaip saugi norma  1V/m)
magnetinis laukas viršija 500-600 nT arba 5-6 miligausų(saugi laikoma iki 2 miligausų)...

tad va tokie dalykai ...

Aciu voresta,kad vazinejai del svetimu zmoniu,gaisai savo laika 4u.gif .Tai,kai esame sode,kur laidai virs galvos-"pasikrauname" sociai verysad.gif verysad.gif verysad.gif vakare duosiu vyrui pasiskaityt...
Atsakyti
na šiuo metu man tai priklauso pagal pareigas- rūpintis žmonių sveikata biggrin.gif

http://www_demokrati...n...&Itemid=107

nieko nenoriu gąsdinti,tačiau žmogus žinodamas tiesą- gali saugotis!tą galimybę suteikia žinios.

o jei nori prisidėti prie mano veiklos pasirašyk pati ir išplatink draugamas mano peticiją:

http://www.peticijos.lt/visos/2199
jei visuomenė liks abejinga-pralaimėsim visi,tai nėra tik mano vienos karas...
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2009 08 27, 15:32)
na šiuo metu man tai priklauso pagal pareigas- rūpintis žmonių sveikata  biggrin.gif


Na nesusilaikysiu nepaklaususi, ar tas darbas visuomeninis, ar susijęs su kokia nors institucija, ir kaip jis susijęs su matavimo įranga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saloniki: 27 rugpjūčio 2009 - 15:33
smile.gif aišku visuomeninis ,o šia problema-spinduliuote ir jos poveikiu susidomėjau ,kai pati vėžiu susirgau,juk tai mano kaimo istorija...,dabar esu sveika,tik noriu kitus perspėt.O tam prireikė ir daug žinių ir matavimo prietaisų, jau porą meų seku situaciją viso pasaulio mastu ir tikrai žinau ką sakau,šis milžiniško masto eksperimentas yra nusikaltimas prieš žmoniją!...arba puikus būdas sumažinti žmonių skaičių žemėj...svarbiausia, kad tai nepastebima ir daroma savanoriškai-jūs savanoriškai dedat mikrobangę prie savo smegenų,savanoriškai pasijungiat bevielį internetą savo bute, dedat mikrobangų siūstuvą -mobilią auklę šalia savo vaiko ir t.t. tad nebus ko kaltint...visi šie patogumai apmokami sveikata...

Tai mano blogas : http://antenos.blogas.lt/

ieškodama informacijos radau daug gerų straipsnių,kurie išversti ir pateikiami tam ,kad pamatytumėt ir kitą to patogaus dalyko- mobiliojo mikrobangom veikiančio ryšio -pusę, žinodami pasirinksit ar patogumas,ar sveikata,visas tas technologijas galima ir saugiai naudoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 27 rugpjūčio 2009 - 16:29
O ka, voresta, manote apie tai?: palaidinė
Atsakyti
manau kad geras daiktas tik visa bėda vien sintetika ,ir kaip apatinis yra fee ,be to kas garantuos, kad apsaugo ,kai pati pamatuočiau suprasčiau ,o dabar belieka tikėt reklama,manau, kad mielai pati pirkčiau tokią prijuostės tipo patogu užsimest ant viršaus kai sėdies prie kompiuterio :
http://shop.ebay.com...mp;_trksid=m270
Atsakyti
O kodėl tuomet sergamumas vėžiu Japonijoje perpus mažesnis bei Europoje ir JAV? Ką, jie be antenų? Kokie yra įrodymai, kad sergamumo vėžiu priežastis yra mikrobangos, o ne kitos?

Aš nesakau, kad spinduliuotė nedaro poveikio. Bet kur įrodymai, kokį būtent poveikį ji daro? Ir kad reiškinys x (pvz., liga) yra sąlygotas y (spinduliuotės), o ne z (genotipo/cheminių medžiagų/etc.)?

Atsakyti
http://www.powerwatch.org.uk/


http://www.bioinitiative.org/

tyrimai kur, kas, ką tyrė ,ką rado- pasižiūrėk pati ,


Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 29 rugpjūčio 2009 - 14:05
zinau kad mobiliuju tikrai negalima kabintis ant kaklo ir nesioti, kaip dauguma vyresnio amziaus zmoniu priprate, labai kenkia ..
Atsakyti
Mes bevielio interneto jau atsisakėm mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasirasykite peticija del saugaus mobiliojo rysio antenu statymo http://www.peticijos.lt/visos/2199 ir liepkite pasirasyti giminaiciams, draugams bei pazistamiems rolleyes.gif
Atsakyti