Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių apdarai

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 28, 18:30)
bombočka, čia sm radau smile.gif mezgimo tema, trumpi megztukai, nuo 5psl...yra ten ir rusiškas ir angliškas aprašymas...
taip ir įsivaizduoju mus visas trynukes su tais pačiais bolero  lotuliukas.gif
aš, murmur, bombočka... lotuliukas.gif o gal mes visos 3 vieną nusinerkime, pigiau bus  lotuliukas.gif

thumbup.gif jei juokaiji, tai man labai patiko tavo humoro jausmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 26, 19:41)
radau va ką smile.gif ir jaučiu imu smile.gif
user posted image

Ir as uz sia balsuoju, man ta pirma labiau svociai tiktu biggrin.gif O cia jau jaunatviskiau atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(orcheja @ 2009 05 31, 00:59)
Ir as uz sia balsuoju, man ta pirma labiau svociai tiktu  biggrin.gif  O cia jau jaunatviskiau atrodo  ax.gif

šiaip tai aš svočia ir būsiu, bet ai, dzin tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 31, 09:06)
šiaip tai aš svočia ir būsiu, bet ai, dzin tongue.gif

viskas ok, si nepalyginamai grazesne ir labiau tiks prie pamergiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labuka,

rinkausi rinkausi ir išsirinkau.. Suknelė g.gif Tik manoji šokoladinės spalvos. Kaip Jums ji?
Atsakyti
man tai laaaaaaaaaaabai graziiiii
Atsakyti
QUOTE(Šunvyšnė @ 2009 06 01, 20:52)
Labuka,

rinkausi rinkausi ir išsirinkau..  Suknelė g.gif  Tik manoji šokoladinės spalvos. Kaip Jums ji?

šiaip graži, tik man per pūsta ir nepatinka kai nėra ant kalo nieko, nei petnešėlių. bet čia jau tik man tas nepatinka. kitiems gal thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šunvyšnė @ 2009 06 01, 19:52)
Labuka,

rinkausi rinkausi ir išsirinkau..  Suknelė g.gif  Tik manoji šokoladinės spalvos. Kaip Jums ji?

man tai tokios schmoll.gif
Atsakyti
Labuka,

Pirma puse neblogai , del antros - apatines dalies as pagalvociau

Atsakyti
Labuka,

Nors nepatinka visokios pūstos ir su tortukais.. bet ši miela.. ji kažkuo kitokia..nei visos kitos "tortinės" wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 02 birželio 2009 - 00:12
sveikos, pasirodau kokia sukne issirinkau as smile.gif tiesa ten dar matosi mano liemeneles petneseles ir virsutine dali dar man truputi pasiaurins ties krutine..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 03 birželio 2009 - 12:12
QUOTE(La Perla @ 2009 06 03, 13:11)
sveikos, pasirodau kokia sukne issirinkau as smile.gif tiesa ten dar matosi mano liemeneles petneseles ir virsutine dali dar man truputi pasiaurins ties krutine..

o pamerges kokios bus ? pirslys irgi melynais marskiniais ar slipsu ?
nu as kazkodel pati melynos bijojau...neisivaizdavau pirslienes melynos...nors sukne melyna ir ilga kaip ir tureciau...

seip man grazu... kai viskas jau kaip reikiant... gal trumpa ji siek tiek ? ar man tik tep pasirode ?
Atsakyti