Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių apdarai

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 27, 16:31)
tai ir aš tik teigiamai į tai žiūriu...
žinokit, užsisakiau nertis tą megztuką  bigsmile.gif vakare jei bus vėsu, užsidėsiu, o ir šiaip liks, labai jau jis man gražus

O ne geriau tau paprasta šali dideli nusinert ? As tai jau pradejau sau irgi megzt balta salikeli ,nors nezinau nei kokia suknia bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 05 27, 20:58)
O ne geriau tau paprasta šali dideli nusinert ?  As tai jau pradejau sau irgi megzt balta salikeli ,nors nezinau nei kokia suknia bus  doh.gif

aš seniai tokio bolero norėjau, dabar pasitaikė proga turėti, tai kodėl gi ne biggrin.gif
Atsakyti
man tai laabai grazus bolero, tinkamai parinkus spalva manau nieko jis nesugadins, su saliu gali kaip bobute atrodyt biggrin.gif kur tu ta modeli radao, gal schema yra kartais nerimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 05 27, 21:25)
man tai laabai grazus bolero, tinkamai parinkus spalva manau nieko jis nesugadins, su saliu gali kaip bobute atrodyt  biggrin.gif  kur tu ta modeli radao, gal schema yra kartais nerimo?  g.gif

čia, sm radau...yra aišku ir schema, tik aš pati nesiimsiu, nemoku taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 27, 19:34)
čia, sm radau...yra aišku ir schema, tik aš pati nesiimsiu, nemoku taip smile.gif

nu parodyk kur radai gi biggrin.gif gali i az mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos svociutes, as dar neissirinkau suknes, bet pasyrodysiu kaip atrodziau svociaujant pusbroliui ax.gif
user posted image
Suknele buvo paprasta, tai dabar eisiu svociauti puskei, tai jos mama pareiske, kad atrodziau per paprastai unsure.gif dabar ieskau "ne paprsatos" sukneles, kokia ji dar nezinau...
Atsakyti
QUOTE(Vilija S @ 2009 05 28, 09:22)
Sveikos svociutes, as dar neissirinkau suknes, bet pasyrodysiu kaip atrodziau svociaujant pusbroliui ax.gif
Suknele buvo paprasta, tai dabar eisiu svociauti puskei, tai jos mama pareiske, kad atrodziau per paprastai unsure.gif  dabar ieskau "ne paprsatos" sukneles, kokia ji dar nezinau...

mano manymu, pasirinkai tinkama suknele, jei dar, kaip pastebejau, ir pamergiu sukneles nebuvo ilgos mirksiukas.gif
man idomu, ka reiskia ne paprasta jos manymu, nes jei kokia tortine, tai dar nereiskia, kad ji "ne paprasta" schmoll.gif paprastumas ir elegancija - va kur grozis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 28 gegužės 2009 - 08:28
QUOTE(Vilija S @ 2009 05 28, 10:22)
user posted image
Suknele buvo paprasta, tai dabar eisiu svociauti puskei, tai jos mama pareiske, kad atrodziau per paprastai unsure.gif  dabar ieskau "ne paprsatos" sukneles, kokia ji dar nezinau...

jau ne kartą įsitikinau - mažiau žiūrėkime kitų nuomonės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 05 27, 19:38)
nu parodyk kur radai gi  biggrin.gif gali i az mirksiukas.gif

ir man išduok palaptį kur radai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 26, 14:06)
atsakymas bambockai smile.gif

linos salonas kaune, o pamerges mano buvo geltonos su melynais akcentais
o jei pamerges zydros, tai pernai grazia suknele melyna (turkio spalvos) nuomojausi mj salone kaune. tiesa, ji pernai buvo labai panasi i pamergiu, tik pamergiu buvo korsetai ir sijonai, o mano suknele.
o siemet ryskiai skyriausi nuo pamergiu smile.gif
...

ačiu už atsakymą 4u.gif gaila tik kad jus kaune. bet gal dar vilniuje paieškosiu kur nors ...

Su žydrom mačiau jus nuotraukose, ten kažkaip jus visos susiliejot ax.gif

o šių vestuvių tavo suknia, tai labai man tiktu tongue.gif
Atsakyti
bombočka, čia sm radau smile.gif mezgimo tema, trumpi megztukai, nuo 5psl...yra ten ir rusiškas ir angliškas aprašymas...
taip ir įsivaizduoju mus visas trynukes su tais pačiais bolero lotuliukas.gif
aš, murmur, bombočka... lotuliukas.gif o gal mes visos 3 vieną nusinerkime, pigiau bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilija S @ 2009 05 28, 09:22)
user posted image

Cia kaip kieno skonis
Labai sauni suknele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 28, 18:30)
bombočka, čia sm radau smile.gif mezgimo tema, trumpi megztukai, nuo 5psl...yra ten ir rusiškas ir angliškas aprašymas...
taip ir įsivaizduoju mus visas trynukes su tais pačiais bolero  lotuliukas.gif
aš, murmur, bombočka... lotuliukas.gif o gal mes visos 3 vieną nusinerkime, pigiau bus  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif manau jie tikrai bus nevienodi smile.gif pirmiausia del spalvos, paskui del siulu pasirinkimo juk gali gautis visai kitaip, tik modelis panasus smile.gif
Atsakyti