Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių apdarai

QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 27, 16:24)
o man grazu kai rysku smile.gif
o pamerges kokios bus ?

tai ir aš tik teigiamai į tai žiūriu...
žinokit, užsisakiau nertis tą megztuką bigsmile.gif vakare jei bus vėsu, užsidėsiu, o ir šiaip liks, labai jau jis man gražus
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 27, 15:24)
o pamerges kokios bus ?

Pas mane pulko nebus, tai galiu rinktis ka noriu biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 05 15, 10:12)
Sveikutes ,jau nauja temele ,tik mazai kas dalinates mintimis ir idejomis  mirksiukas.gif
user posted image

Sveiki, kokia nuostabi suknele....kazin kur galeciau tokia rasti, einu svociauti liepos 4 d.
Atsakyti
QUOTE(gedvita @ 2009 05 27, 15:47)
Sveiki, kokia nuostabi suknele....kazin kur galeciau tokia rasti, einu svociauti liepos 4 d.

man ir grazu, ir gal tiktu prie mano raudonu pamergiu sukneliu rolleyes.gif nors gal man reiketu labiau issiskiriancios sukneles g.gif
Atsakyti
mama sandra, si suknele tikrai grazesne thumbup.gif su ana labai bobiskai atrodytum mirksiukas.gif

nu bet klausykit o tom pamergem prie juodu sukneliu neuzsake laidotuviu vainiku? huh.gif taigi vestuves, ne laidotuves, as net sveciu budama nesideciau niekad juodos i vestuves schmoll.gif visai zmones be fantazijos....
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 05 27, 17:28)
nu bet klausykit o tom pamergem prie juodu sukneliu neuzsake laidotuviu vainiku?  huh.gif taigi vestuves, ne laidotuves, as net sveciu budama nesideciau niekad juodos i vestuves  schmoll.gif visai zmones be fantazijos....

taigi juoda - elegantiska mirksiukas.gif pamerge budama, gal ir nesideciau, bet sveciui tai tikrai thumbup.gif as net galvoju dabar kaip svociai uzsidet juoda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 05 27, 18:28)
mama sandra, si suknele tikrai grazesne  thumbup.gif  su ana labai bobiskai atrodytum  mirksiukas.gif

nu bet klausykit o tom pamergem prie juodu sukneliu neuzsake laidotuviu vainiku?  huh.gif taigi vestuves, ne laidotuves, as net sveciu budama nesideciau niekad juodos i vestuves  schmoll.gif visai zmones be fantazijos....

mano pamergių ne juodos, rudai auksinės. man jos nepatinka, bet čia jau nieko nepakeisiu aš. svarbu aš atrodysiu kaip noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 05 27, 17:28)

O man juodos pamergiu sukneles labai grazu wub.gif Ir jei svocia pvz su geltona suknele ir juoda juosta tai pamergem galima padaryti geltonas puoksteles ar juosta.... Daug maciau pavizdziu ir tikrai graziai ziurisi thumbup.gif
Atsakyti
Mano pamerges su juodom suknelem. Gal kiek keistoka bet kai pasipuos PINK aksesuarai - tikrai labai graziai atrodo.
Mano suknele man patinka (kaip MANDRA SANDRA - naujausia), tik kad labai baltas kunas , net sakyciau melynas. o jus ar i soliariuma begsit , ar tepsites idegiu - cia gal geriau tiktu baltaodem
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 05 27, 18:02)
O man juodos pamergiu sukneles labai grazu  wub.gif  Ir jei svocia pvz su geltona suknele ir juoda juosta tai pamergem galima padaryti geltonas puoksteles ar juosta.... Daug maciau pavizdziu ir tikrai graziai ziurisi  thumbup.gif

Perziurejau nuotraukas ir Jaunosios galvos gobtuvas paliko ispudi , labai gerai ziurisi baznycioj , reiks savo jaunamartei pasiulyt

Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 26, 18:41)
radau va ką smile.gif ir jaučiu imu smile.gif
user posted image

Ooo, nesulyginama su ana baisenybe biggrin.gif

tikrai uzskaitau ir dziaugiuos uz tave 4u.gif

Aij, tik tas megztukas netiks visiskai absoliuciai. Jis tinka taip, kaip toj foto - ant maikutes. Sia suknia su juo tik sugadinsi ax.gif

Na, visiskai ne i tema jis bus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasaka1: 27 gegužės 2009 - 18:30
QUOTE(astarna @ 2009 05 27, 19:27)
Mano pamerges su juodom suknelem. Gal kiek keistoka bet kai pasipuos PINK aksesuarai - tikrai labai graziai atrodo.
Mano suknele man patinka (kaip MANDRA SANDRA -  naujausia), tik kad labai baltas kunas , net sakyciau melynas.  o jus ar i soliariuma begsit , ar tepsites idegiu - cia gal geriau tiktu baltaodem

aš eisiu į soliariumą, įdegi truputį ir šiaip oda glotnesnė pasidaro...

QUOTE(pasaka1 @ 2009 05 27, 20:27)
Ooo, nesulyginama su ana baisenybe  biggrin.gif

tikrai uzskaitau ir dziaugiuos uz tave  4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti