Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių apdarai

Sveikinu išsirinkus sukneles! 4u.gif Labai gražios abi smile.gif
Man tai geriausiai nebenoriu savo suknelės biggrin.gif
Atsakyti
Abi suknelės šaunios thumbup.gif

QUOTE(rAktyvi @ 2011 05 24, 20:25)
Sveikinu išsirinkus sukneles!  4u.gif Labai gražios abi  smile.gif
Man tai geriausiai nebenoriu savo suknelės  biggrin.gif

o kol čia taip? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2011 05 24, 20:51)
Abi suknelės šaunios thumbup.gif
o kol čia taip? tongue.gif

Ai, nežinau blush2.gif nuotaikos nėra matyt biggrin.gif sėdžiu ir galvoju kad visiškai klasikinės noriu, bet td atrodyčiau kaip ne iš tos operos bury visam biggrin.gif reikėjo paskutinei dienai pasilikt matyt man suknelės rinkimąsi biggrin.gif
Papildyta:

Žiūriu paskutinį puslapį atvertėm, reikėtų kam apsiimti naują temutę sukurt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rAktyvi: 24 gegužės 2011 - 20:06
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 05 24, 16:08)
O mano tokia user posted image

oo kokia gracija thumbup.gif , liuks
Papildyta:
QUOTE(buzialis @ 2011 05 24, 15:20)
Niu merginos ivertinkit smile.gif
[

as pradzioj irgi apie marga galvojau, vis ne taip standartiska

Papildyta:
QUOTE(rAktyvi @ 2011 05 24, 20:25)
Sveikinu išsirinkus sukneles!  4u.gif Labai gražios abi  smile.gif
Man tai geriausiai nebenoriu savo suknelės  biggrin.gif

nu geras biggrin.gif , bet tarp musu moteru gan daznas reiskinys lotuliukas.gif
kiek pamenu tavo suknute neilga? jei laaaabai jau noresi kitos, gali pirmaja palikt antrai diena, puikiai tiktu, na, bet va jau islaidos..
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 05 24, 21:06)
Ai, nežinau  blush2.gif  nuotaikos nėra matyt  biggrin.gif sėdžiu ir galvoju kad visiškai klasikinės noriu, bet td atrodyčiau kaip ne iš tos operos bury visam  biggrin.gif reikėjo paskutinei dienai pasilikt matyt man suknelės rinkimąsi  biggrin.gif
Papildyta:

Žiūriu paskutinį puslapį atvertėm, reikėtų kam apsiimti naują temutę sukurt  4u.gif

Vat aš irgi mieliau klasikinę rinkčiausi, bet lygiai taip pat bijau "iškrist iš konteksto", nes net neįsivaizduoju kokiom suknelėm puošis pamergės doh.gif Taip, sunku išsirinkti.. Dar kai laiko yra, tai dar prisižiūri visokių mielų suknyčių..
Aš vis dar mąstau kaip čia būtų geriau su plaukais pasielgus... kažkodėl labai noriu pinti... dar užmačiau kurią tai dieną, pasiimdama savo mergaitę iš darželio, vieną mamą labai gražiai supintais plaukais vakar bandžiau internete ieškoti, tai radau vos porą foto kažką panašaus ką užmačiau..
Atsakyti
QUOTE(lauricka @ 2011 05 25, 08:18)
nu geras  biggrin.gif , bet tarp musu moteru gan daznas reiskinys  lotuliukas.gif
kiek pamenu tavo suknute neilga? jei laaaabai jau noresi kitos, gali pirmaja palikt antrai diena, puikiai tiktu, na, bet va jau islaidos..

Aha, trumpa mano smile.gif Tai kad antra diena ale pirty, tai nelb aš ten su savo kvarbatkais tikčiau hihihi.gif ir šiaip vėl galvos skausmas ką apsirengt antrą dieną lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(elwa @ 2011 05 25, 09:52)
Aš vis dar mąstau kaip čia būtų geriau su plaukais pasielgus... kažkodėl labai noriu pinti...  dar užmačiau kurią tai dieną, pasiimdama savo mergaitę iš darželio, vieną mamą labai gražiai supintais plaukais vakar bandžiau internete ieškoti, tai radau vos porą foto kažką panašaus ką užmačiau..

Parodyk 4u.gif
Papildyta:
Sukūriau naują temą, kai užbaigsim šitą, persikeliam --> Nauja tema 4u.gif
Atsakyti
Na as tikiuos kad dar pilvas susitrauks biskuliuka atrodys graziau suknele, na aisku dar ir islygint reikia
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 05 25, 10:56)

user posted image
Čia iš SM foto blush2.gif Bet čia ne visai tai ko noriu.. noriu tokios purios kasos ir kad būtų po dvi poras abiejuose pusėse.. nežinau ar čia aiškiai parašiau.. blush2.gif bet nesugalvoju ką reiktų tada su galais daryt, gal į kuoduką susukt ir papuošt.. rolleyes.gif
Tokia va kasa
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elwa: 25 gegužės 2011 - 13:02
O kokios spalvos tavo plaukai? smile.gif Nes ta pirmoj nuotraukoj kaži kaip ant tamsių atrodytų g.gif dažnai būna, kad vaizdo nebelieka. O ta antra tai labai graži. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 05 25, 14:24)
O kokios spalvos tavo plaukai?  smile.gif Nes ta pirmoj nuotraukoj kaži kaip ant tamsių atrodytų  g.gif dažnai būna, kad vaizdo nebelieka. O ta antra tai labai graži. wub.gif

Tai va kad rudi... tai ir galvoju, jei daryt tokią ar matysis koks grožis.. g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti