Sveikinu išsirinkus sukneles! Labai gražios abi
Man tai geriausiai nebenoriu savo suknelės
Abi suknelės šaunios
o kol čia taip?
QUOTE(rAktyvi @ 2011 05 24, 20:25)
o kol čia taip?
QUOTE(elwa @ 2011 05 24, 20:51)
Ai, nežinau nuotaikos nėra matyt sėdžiu ir galvoju kad visiškai klasikinės noriu, bet td atrodyčiau kaip ne iš tos operos bury visam reikėjo paskutinei dienai pasilikt matyt man suknelės rinkimąsi
Papildyta:
Žiūriu paskutinį puslapį atvertėm, reikėtų kam apsiimti naują temutę sukurt
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 05 24, 16:08)
oo kokia gracija , liuks
Papildyta:
QUOTE(buzialis @ 2011 05 24, 15:20)
Niu merginos ivertinkit
[
[
as pradzioj irgi apie marga galvojau, vis ne taip standartiska
Papildyta:
QUOTE(rAktyvi @ 2011 05 24, 20:25)
nu geras , bet tarp musu moteru gan daznas reiskinys
kiek pamenu tavo suknute neilga? jei laaaabai jau noresi kitos, gali pirmaja palikt antrai diena, puikiai tiktu, na, bet va jau islaidos..
QUOTE(rAktyvi @ 2011 05 24, 21:06)
Ai, nežinau nuotaikos nėra matyt sėdžiu ir galvoju kad visiškai klasikinės noriu, bet td atrodyčiau kaip ne iš tos operos bury visam reikėjo paskutinei dienai pasilikt matyt man suknelės rinkimąsi
Papildyta:
Papildyta:
Vat aš irgi mieliau klasikinę rinkčiausi, bet lygiai taip pat bijau "iškrist iš konteksto", nes net neįsivaizduoju kokiom suknelėm puošis pamergės Taip, sunku išsirinkti.. Dar kai laiko yra, tai dar prisižiūri visokių mielų suknyčių..
Aš vis dar mąstau kaip čia būtų geriau su plaukais pasielgus... kažkodėl labai noriu pinti... dar užmačiau kurią tai dieną, pasiimdama savo mergaitę iš darželio, vieną mamą labai gražiai supintais plaukais vakar bandžiau internete ieškoti, tai radau vos porą foto kažką panašaus ką užmačiau..
QUOTE(lauricka @ 2011 05 25, 08:18)
nu geras , bet tarp musu moteru gan daznas reiskinys
kiek pamenu tavo suknute neilga? jei laaaabai jau noresi kitos, gali pirmaja palikt antrai diena, puikiai tiktu, na, bet va jau islaidos..
Aha, trumpa mano Tai kad antra diena ale pirty, tai nelb aš ten su savo kvarbatkais tikčiau ir šiaip vėl galvos skausmas ką apsirengt antrą dieną
Papildyta:
QUOTE(elwa @ 2011 05 25, 09:52)
Aš vis dar mąstau kaip čia būtų geriau su plaukais pasielgus... kažkodėl labai noriu pinti... dar užmačiau kurią tai dieną, pasiimdama savo mergaitę iš darželio, vieną mamą labai gražiai supintais plaukais vakar bandžiau internete ieškoti, tai radau vos porą foto kažką panašaus ką užmačiau..
Parodyk
Papildyta:
Sukūriau naują temą, kai užbaigsim šitą, persikeliam --> Nauja tema
Na as tikiuos kad dar pilvas susitrauks biskuliuka atrodys graziau suknele, na aisku dar ir islygint reikia
QUOTE(rAktyvi @ 2011 05 25, 10:56)
Parodyk
Čia iš SM foto Bet čia ne visai tai ko noriu.. noriu tokios purios kasos ir kad būtų po dvi poras abiejuose pusėse.. nežinau ar čia aiškiai parašiau.. bet nesugalvoju ką reiktų tada su galais daryt, gal į kuoduką susukt ir papuošt..
Tokia va kasa
O kokios spalvos tavo plaukai? Nes ta pirmoj nuotraukoj kaži kaip ant tamsių atrodytų dažnai būna, kad vaizdo nebelieka. O ta antra tai labai graži.
QUOTE(rAktyvi @ 2011 05 25, 14:24)
O kokios spalvos tavo plaukai? Nes ta pirmoj nuotraukoj kaži kaip ant tamsių atrodytų dažnai būna, kad vaizdo nebelieka. O ta antra tai labai graži.
Tai va kad rudi... tai ir galvoju, jei daryt tokią ar matysis koks grožis..