Jau man tos rudos sukneles ....SUPER
mano panasaus siuvimo tik PINK spalva .Kazin nebus per ryski
pamerges juodom pusilgem sukniom su PINKo papuosimu
Viso 9 poros +pirsliai+Jaunieji
Bijau kad Jaunieji neliktu tik ...FONAS
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 26, 10:56)
ieškau dabar gražios rudos
sitos kur kas grazesnes ir labiau tiktu
QUOTE(astarna @ 2009 05 26, 13:36)
Jau man tos rudos sukneles ....SUPER
įdėk parodyk
QUOTE(pantera83 @ 2009 05 26, 14:12)
sitos kur kas grazesnes ir labiau tiktu
eisiu šiandien į saloną ir žiūrėsiu, ką turės panašaus
atsakymas bambockai
linos salonas kaune, o pamerges mano buvo geltonos su melynais akcentais
o jei pamerges zydros, tai pernai grazia suknele melyna (turkio spalvos) nuomojausi mj salone kaune. tiesa, ji pernai buvo labai panasi i pamergiu, tik pamergiu buvo korsetai ir sijonai, o mano suknele.
o siemet ryskiai skyriausi nuo pamergiu
Papildyta:
mandra-sandra.. va sitos rudos sukneles fantastiskos.. tikria tau reiktu kazka panasaus surasti, ir labai pritiksi prie savo pamergiu ir splavine gama susiderins, o ir atrodysi labai pranagi svocia
jau isivaizduoju, kaip graziai turetum atrodyti.. mmm
ir as prie geltonu pamergiu panasaus stiliaus ruda matavausi.. man labai patiko, ale kad pamerges kitokio tipo sukneles issirinko (su melynais akcentais, kitokios medziagos ir grieztesnio kirpimo), tai teko man tos rudos atsisakyti..
linos salonas kaune, o pamerges mano buvo geltonos su melynais akcentais
o jei pamerges zydros, tai pernai grazia suknele melyna (turkio spalvos) nuomojausi mj salone kaune. tiesa, ji pernai buvo labai panasi i pamergiu, tik pamergiu buvo korsetai ir sijonai, o mano suknele.
o siemet ryskiai skyriausi nuo pamergiu
Papildyta:
mandra-sandra.. va sitos rudos sukneles fantastiskos.. tikria tau reiktu kazka panasaus surasti, ir labai pritiksi prie savo pamergiu ir splavine gama susiderins, o ir atrodysi labai pranagi svocia
jau isivaizduoju, kaip graziai turetum atrodyti.. mmm
ir as prie geltonu pamergiu panasaus stiliaus ruda matavausi.. man labai patiko, ale kad pamerges kitokio tipo sukneles issirinko (su melynais akcentais, kitokios medziagos ir grieztesnio kirpimo), tai teko man tos rudos atsisakyti..
vsio, nuspręsta, noriu rudos kas svarbiausia, aš visada norėjau rudos, o mane čia jos subalamutino, kad pačios rudas paėmė...ai, tikiuosi nuėjus į saloną viskas išsispręs laukiu vyro iš darbo
mandra-sandra.. ir butinai papasakok ka matei salone, o jei leis - nufotografuok ir idek
nu smalsu gi..
jetau, kaip baltai pavydziu toms, kurios ruosiasi... ir as dar noriu.. nors nervu ir laiko kainuoja, ale kaip smagu
nu smalsu gi..
jetau, kaip baltai pavydziu toms, kurios ruosiasi... ir as dar noriu.. nors nervu ir laiko kainuoja, ale kaip smagu
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 26, 10:56)
Mano suknele kaip sita suplisuota , tik ne plise bet lygi
O pink spalva kaip ciklamenas
sitos rudos sukneles man tai laaabaaai grazios
radau va ką ir jaučiu imu
mandra -sandra.. nereliai nu nuskilo tau.. kaip internete radai, taip ir tokia salone buvo
superine suknele, as tai imciau ir negalvociau.. labai grazi ..ir kaip tau tinka.. nepyk, bet daug labiau nei pries tai issirinkta
superine suknele, as tai imciau ir negalvociau.. labai grazi ..ir kaip tau tinka.. nepyk, bet daug labiau nei pries tai issirinkta
dėkui. jėėė va dabar aš patenkinta
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 26, 20:30)
dėkui. jėėė va dabar aš patenkinta
labas.na tikrai suknele!!!!!.mano pamerges geltonom suknytem puostom juodu blizganciu gipiuru.kai rinkausi sau,ilgai abejojau bet vistiek issirinkau zalia...man ji tiesiog prilipo kaip apsirengiau