Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių apdarai

QUOTE(lauricka @ 2011 05 24, 10:43)
ziurekit  smile.gif
Papildyta:
tik "nude" spalvos  blush2.gif
aisku, kad atrodysiu neryski, nes nesu tamsiaplauke (greiciau voveraites spalvos  biggrin.gif ) bet idegis, ryskesnis makiazas, dar plauku aksesuarai - pagyvins

Man graži wub.gif O spalva, kurią išsitrinkot man irgi mėgstama ir suknelę kol kas nusižiūrėjus šios spalvos.. Tai irgi, kad būt ryškesniai, prašysiu ryškesnio makiažo ir plaukuosenoj ką nors pasmaigstysiu.. Dar šiandien jei išeis važiuosiu suknučių pasidairyt rolleyes.gif
Atsakyti
ziurekit  smile.gif
Papildyta:
aisku, kad atrodysiu neryski, nes nesu tamsiaplauke (greiciau voveraites spalvos  biggrin.gif ) bet idegis, ryskesnis makiazas, dar plauku aksesuarai - pagyvins

Labai graži wub.gif smile.gif mano irgi neryškios spalvos ir nei kiek dėl to nesijaudinu, svarbu gerai jaustis vacation4.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 05 24, 11:52)
Labai graži  wub.gif  smile.gif mano irgi neryškios spalvos ir nei kiek dėl to nesijaudinu, svarbu gerai jaustis  vacation4.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elwa: 24 gegužės 2011 - 10:57
as manau nebutinai reikia buti ryskiai, kad graziai atrodyt 4u.gif manau jus atrodysit tiesiog super su tokia suknele smile.gif
Atsakyti
aciu ,merginos , kad wub.gif ivertinot suknute smile.gif
ir jus saviskem pasipuikuokit
Atsakyti
ziurekit  smile.gif
Papildyta:

suknele fantastine wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ziurekit  smile.gif
Papildyta:

labai frazi suknele, pavydziu as lieknoms lotuliukas.gif na kiekviena galvoja apie save, as nesakiau kad butinai turi but ryski suknele, teisingai svarbu su ja jaustis gerai ir paciai sau graziai, kai gerai jausies-busi geros nuotaikos, o ja visus uzkresi, nes tiks musu darbas biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu merginos ivertinkit smile.gif
Atsakyti
O mano tokia user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 05 24, 16:08)
O mano tokia user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(buzialis @ 2011 05 24, 15:20)
Niu merginos ivertinkit smile.gif

man abi grazios, bet sita man labaiu, nes ji ir man pagal figura tiktu:))))
Atsakyti
ziurekit  smile.gif

labai grazi
Atsakyti