Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių apdarai

QUOTE(elwa @ 2011 05 17, 20:01)
niu va o aš kaip tik nenoriu būt ryški blush2.gif čia prigimtis turbūt mano tokia lotuliukas.gif
Aš irgi galvojau apie alyvinę.. bet irgi tada ne ryškią, o kokią pastelinę.. šiaip labai norėjau pabandyt graikiško tipo, bet ten kur buvau neturėjo ką pasiūlyt.. Šiaip laiko dar nemažai turiu, tai jei rasiu laiko reiks  dar pasidairyt...

as ir norejau graikisko stiliaus, bet kai pasimatavau pasirodo man stambiai netinka, nes dar stambesne atrodau. as tavo vietoje pasieskociau kazka siek tiek gyvesnio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2011 05 17, 22:24)
as ir norejau graikisko stiliaus, bet kai pasimatavau pasirodo man stambiai netinka, nes dar stambesne atrodau. as tavo vietoje pasieskociau kazka siek tiek gyvesnio biggrin.gif

Na manau reiks rast laiko dar apsilankyt keliuose salonuose... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricka @ 2011 05 17, 12:48)
sveikutes 4u.gif

o as kol kas nieko neissirenku  doh.gif , pervariau nuomas, tai , tos, kurios, man patinka 400lt. Tai net ir nezinau, turbut ieskosiu pirktis. Neskubu man, laiko dar yra,juolab, kad nezinau kokios sp. pamerges bus, bet man norisi is anksto zinoti, kaip atrodysiu  biggrin.gif

Uz tokia kaina ir nuomoju, nes is pigesniu tai man irgi nepatiko, o kai paziurejau kainas nauju tai apie 1000 lt tu, kurios man patiko
Atsakyti
man tiko tokia, tik spalva nei alyvine, nei rozine, negaliu nusakyt, bet ryski
Papildyta:
kazko neikelia
Atsakyti
Matėt Jolie suknelę kur Kanuose vilkėjo? Kokio grožio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 05 18, 17:37)
Matėt Jolie suknelę kur Kanuose vilkėjo? Kokio grožio  wub.gif

aga, šiandien specialiai įlindau pasižiūrėt Kanų festivalio damų suknelių biggrin.gif Joli wub.gif dar Aishwarya Rai graži suknelė, bet ten man rodos buvo 2010 m. festivaly pasipuošus..
Atsakyti
o kaip jum sita?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(UgNeliuke @ 2011 05 18, 21:35)
o kaip jum sita?

Megstu neriniu, bet cia atrodo lyg liemenele butu ant virsaus uzsisegus lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

ir as pagaliau issirinkau ir nusipirkau suknele thumbup.gif
atrodysiu kaip kanuose lotuliukas.gif , nes suknute lengvais silkiniais raukinukais ir vadinamosios "nude" spalvos.
Svociai ar ne, ,man nebutina ryski spalva, svarbu paciai jaustis graziai ir isskirtinei smile.gif

jei pavyks bandydiu ikelti (nukopinti is vieno nuomos sal.)

Papildyta:
[quote=UgNeliuke,2011 05 18, 21:35]
o kaip jum sita?

pats modelis butu grazus, bet balta spalva perdaug kontrastuoja su raudona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricka @ 2011 05 23, 12:46)
Sveikutes,

ir as pagaliau issirinkau ir nusipirkau suknele  thumbup.gif
atrodysiu kaip kanuose  lotuliukas.gif , nes suknute lengvais silkiniais raukinukais ir vadinamosios "nude" spalvos.
Svociai ar ne, ,man nebutina ryski spalva, svarbu paciai jaustis graziai ir isskirtinei  smile.gif

jei pavyks bandydiu ikelti (nukopinti is  vieno nuomos sal.)

Laukiam nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricka @ 2011 05 23, 12:46)
Sveikutes,

ir as pagaliau issirinkau ir nusipirkau suknele  thumbup.gif
atrodysiu kaip kanuose  lotuliukas.gif , nes suknute lengvais silkiniais raukinukais ir vadinamosios "nude" spalvos.
Svociai ar ne, ,man nebutina ryski spalva, svarbu paciai jaustis graziai ir isskirtinei  smile.gif

jei pavyks bandydiu ikelti (nukopinti is  vieno nuomos sal.)

Labai įdomu pamatyti 4u.gif

Man kai laiko daug yra, tai irgi dar pavartau suknutes, sakau dar persigalvosiu biggrin.gif
Atsakyti
ziurekit smile.gif
Papildyta:
tik "nude" spalvos blush2.gif
aisku, kad atrodysiu neryski, nes nesu tamsiaplauke (greiciau voveraites spalvos biggrin.gif ) bet idegis, ryskesnis makiazas, dar plauku aksesuarai - pagyvins
Atsakyti