sveikos, turiu klausimėlį, mano pamergytės bus sodrios mėlynos spalvos trumpom suknelėm, tai liudininkei galvojam gal imti tokią pačią mėlyną suknelę tik ilgą? kaip jum? nes kažkaip kitos spalvos nelabai norėčiau, kad nebūtų vaivorykštės paskui
as sakyciau, kad turetu skirtis liudininkes sukneles spalva, kad ji issiskirtu labaiu is pulko. gal kokia tamsesne spalva parinkit, ar dar kazka, ir nebus vaivorykstes, jei ji bus kitos spalvos suknele, nes bus tik jusu balta, pamergiu melyna ir jos kazkokia
QUOTE(padruzhke @ 2011 05 09, 13:51)
sveikos, turiu klausimėlį, mano pamergytės bus sodrios mėlynos spalvos trumpom suknelėm, tai liudininkei galvojam gal imti tokią pačią mėlyną suknelę tik ilgą? kaip jum? nes kažkaip kitos spalvos nelabai norėčiau, kad nebūtų vaivorykštės paskui
aš tai patarčiau nedaryti ir pamergėm ir liudininkei vienodų spalvų, galit gi kokį atspalvį ar išvis kokią gražią spalvytę priderinti, kad nesigautų vaivorykštė
Papildyta:
[quote=elwa,2011 05 14, 16:59]
Niu, rodos, jau ir aš išsirinkau suknelę...
nepatiko man suknelė
QUOTE(rosebud1 @ 2011 05 14, 17:40)
niu, matyt, kiekvienai savo
QUOTE(elwa @ 2011 05 14, 15:59)
Labai grazu Sveikinu išsirinkus!
QUOTE(elwa @ 2011 05 14, 15:59)
grazi suknele, tik man asmeniskai noretusi ryskesnes:)
sveikutes
o as kol kas nieko neissirenku , pervariau nuomas, tai , tos, kurios, man patinka 400lt. Tai net ir nezinau, turbut ieskosiu pirktis. Neskubu man, laiko dar yra,juolab, kad nezinau kokios sp. pamerges bus, bet man norisi is anksto zinoti, kaip atrodysiu
o as kol kas nieko neissirenku , pervariau nuomas, tai , tos, kurios, man patinka 400lt. Tai net ir nezinau, turbut ieskosiu pirktis. Neskubu man, laiko dar yra,juolab, kad nezinau kokios sp. pamerges bus, bet man norisi is anksto zinoti, kaip atrodysiu
QUOTE(juratele:) @ 2011 05 17, 11:40)
as irgi tik uz tai kad svocia turi buti ryski
na mano pamerges bus raudonos o as alyvine. nuotrauka galeciau parodyt tik ant pakabos, tad vaizdo nebus
QUOTE(juratele:) @ 2011 05 17, 11:40)
QUOTE(tabeliukas @ 2011 05 17, 13:53)
as irgi tik uz tai kad svocia turi buti ryski
niu va o aš kaip tik nenoriu būt ryški čia prigimtis turbūt mano tokia
QUOTE(juratele:) @ 2011 05 17, 18:04)
na mano pamerges bus raudonos o as alyvine. nuotrauka galeciau parodyt tik ant pakabos, tad vaizdo nebus
Aš irgi galvojau apie alyvinę.. bet irgi tada ne ryškią, o kokią pastelinę.. šiaip labai norėjau pabandyt graikiško tipo, bet ten kur buvau neturėjo ką pasiūlyt.. Šiaip laiko dar nemažai turiu, tai jei rasiu laiko reiks dar pasidairyt...