[quote=elwa,2011 04 20, 16:01]
Ta kasa tai taip
Pas man tai daug bet kuo toliau žiūriu tuo man šios dvi mielos tampa...
Tik galvoju prašyt, kad darytų siauresnę "kasą"..
[/qu ote]
VAU LABAI MIELA RUDU PLAUKUCIU ŠUKUOSENA.. BLONDINĖS KASYTĖ GRAŽI, BET... NA PRASTOKA..
QUOTE(teta) @ 2011 04 20, 21:23)
VAU LABAI MIELA RUDU PLAUKUCIU ŠUKUOSENA.. BLONDINĖS KASYTĖ GRAŽI, BET... NA PRASTOKA..
Na manau dar šukuosena priklauso kokią suknelę pasirinksi Pvz. aš nusižiūrėjus (siųstis, jei nieko čia nerasiu), jei tokią dėčiaus, tai daryčiaus II šukuoseną
jei tokią, I šukuoseną
QUOTE(elwa @ 2011 04 21, 12:51)
Na manau dar šukuosena priklauso kokią suknelę pasirinksi Pvz. aš nusižiūrėjus (siųstis, jei nieko čia nerasiu), jei tokią dėčiaus, tai daryčiaus II šukuoseną
jei tokią, I šukuoseną
jei tokią, I šukuoseną
tai faktas kad nuo suknelės daug priklauso. Ta pirma lb graži suknelė Panašia buvau nusižiūrėjus. Bet gerai, kad nesisiunčiau, nes mano figurai būtų netikus Patariu kur nors tokio stiliaus pasimatuot prieš siunčiantis.
QUOTE(rAktyvi @ 2011 04 21, 13:45)
tai faktas kad nuo suknelės daug priklauso. Ta pirma lb graži suknelė Panašia buvau nusižiūrėjus. Bet gerai, kad nesisiunčiau, nes mano figurai būtų netikus Patariu kur nors tokio stiliaus pasimatuot prieš siunčiantis.
tai vat todėl ir aš nesisiunčiu, baisu nepačiupinėjus, nepasimatavus... Pirma čia apsidairysiu... netgi ryt gal pavyks iki bazės nulėkt.. Šiaip norėčiau kažko krentačio po krūtine, nes po antro gimdymo pilvukas neatsigavęs, reik sportuot, kol kas neprisiruošiu tai bandysim maskuot trūkumus...
QUOTE(elwa @ 2011 04 21, 13:50)
tai vat todėl ir aš nesisiunčiu, baisu nepačiupinėjus, nepasimatavus... Pirma čia apsidairysiu... netgi ryt gal pavyks iki bazės nulėkt.. Šiaip norėčiau kažko krentačio po krūtine, nes po antro gimdymo pilvukas neatsigavęs, reik sportuot, kol kas neprisiruošiu tai bandysim maskuot trūkumus...
Va aš irgi norėjau po krūtine kad prist pradėtų, bet kai užsivilkau iškart persigalvojau Nes atrodžiau kaip tik, kad būčiau Tai ir pasiėmiau visas formas apveržiančią Na gal ryt pavyks įkelt foto parodyt kaip ant manęs atrodo. Beje, ten kur sakiau bazėse tai buvo kelios suknelės kur krentančios po krūtine.
Va iš čia aš rinkausi, tik tiek kad internete kelios nutraukos tėra įkeltos Suknelės
QUOTE(rAktyvi @ 2011 04 20, 15:29)
man darys tokia kaip pirmoj nuotraukoj, tik pats tas kuodukas bus auksciau
QUOTE(rAktyvi @ 2011 04 21, 14:08)
Va aš irgi norėjau po krūtine kad prist pradėtų, bet kai užsivilkau iškart persigalvojau Nes atrodžiau kaip tik, kad būčiau Tai ir pasiėmiau visas formas apveržiančią Na gal ryt pavyks įkelt foto parodyt kaip ant manęs atrodo. Beje, ten kur sakiau bazėse tai buvo kelios suknelės kur krentančios po krūtine.
Va iš čia aš rinkausi, tik tiek kad internete kelios nutraukos tėra įkeltos Suknelės
lauksim foto
Tai vat kai užsidedi ir matai.. reik pabandyt kelis modeliukus užsidėt ir tada bus matyt, jei matysiu, kad geriau tinka labiau prigludus, tai reiks užsiimt sportais tik kai eisiu matuotis reik daug neprivalgyt, kad bendras vaizdas būtų aiškus
[quote=rAktyvi,2011 04 20, 16:29]
Va tokias kol kas 2
vau vo cia tai grozis tik dabar galvoju ar uztektu tu mano kasu,jo tik ciut zemiau peciu
Va tokias kol kas 2
vau vo cia tai grozis tik dabar galvoju ar uztektu tu mano kasu,jo tik ciut zemiau peciu
Na va, aš su suknele tik foto kokybė neitin gera. Bet bendras vaizdas maždaug matos
[quote=rAktyvi,2011 04 25, 15:31]
Na va, aš su suknele tik foto kokybė neitin gera. Bet bendras vaizdas maždaug matos
labai labai graži suknutė
o aš vis dar nieko nerandu visos gražiausios suknutės Vilniuje arba Kaune
labai labai graži suknutė
o aš vis dar nieko nerandu visos gražiausios suknutės Vilniuje arba Kaune
QUOTE(rAktyvi @ 2011 04 25, 14:31)
suknele tikrai grazi ir laaabai tinka svociavimui
QUOTE(rAktyvi @ 2011 04 25, 14:31)
Labai jums tinka Buvau aš penktadienį užsukus į tą skyrelį, bet nieko nemačiau, kad kristų į akį, sakė dar pildysis tai reiks užsukt vėliau..