Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių apdarai

[quote=elwa,2011 04 20, 16:01]
Ta kasa tai taip thumbup.gif
Pas man tai daug lotuliukas.gif bet kuo toliau žiūriu tuo man šios dvi mielos tampa...
user posted imageuser posted image
Tik galvoju prašyt, kad darytų siauresnę "kasą".. ax.gif
[/qu rolleyes.gif ote]

VAU LABAI MIELA RUDU PLAUKUCIU ŠUKUOSENA.. BLONDINĖS KASYTĖ GRAŽI, BET... NA PRASTOKA.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(teta) @ 2011 04 20, 21:23)
VAU LABAI MIELA RUDU PLAUKUCIU ŠUKUOSENA.. BLONDINĖS KASYTĖ GRAŽI, BET... NA PRASTOKA.. rolleyes.gif

Na manau dar šukuosena priklauso kokią suknelę pasirinksi rolleyes.gif Pvz. aš nusižiūrėjus (siųstis, jei nieko čia nerasiu), jei tokią dėčiaus, tai daryčiaus II šukuoseną
user posted image
jei tokią, I šukuoseną tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2011 04 21, 12:51)
Na manau dar šukuosena priklauso kokią suknelę pasirinksi rolleyes.gif Pvz. aš nusižiūrėjus (siųstis, jei nieko čia nerasiu), jei tokią dėčiaus, tai daryčiaus II šukuoseną
user posted image
jei tokią, I šukuoseną tongue.gif
user posted image

tai faktas kad nuo suknelės daug priklauso. Ta pirma lb graži suknelė 4u.gif Panašia buvau nusižiūrėjus. Bet gerai, kad nesisiunčiau, nes mano figurai būtų netikus doh.gif verysad.gif Patariu kur nors tokio stiliaus pasimatuot prieš siunčiantis. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 04 21, 13:45)
tai faktas kad nuo suknelės daug priklauso. Ta pirma lb graži suknelė  4u.gif Panašia buvau nusižiūrėjus. Bet gerai, kad nesisiunčiau, nes mano figurai būtų netikus  doh.gif  verysad.gif Patariu kur nors tokio stiliaus pasimatuot prieš siunčiantis.  smile.gif  4u.gif

tai vat todėl ir aš nesisiunčiu, baisu nepačiupinėjus, nepasimatavus... ax.gif Pirma čia apsidairysiu... netgi ryt gal pavyks iki bazės nulėkt.. Šiaip norėčiau kažko krentačio po krūtine, nes po antro gimdymo pilvukas neatsigavęs, reik sportuot, kol kas neprisiruošiu blush2.gif tai bandysim maskuot trūkumus... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2011 04 21, 13:50)
tai vat todėl ir aš nesisiunčiu, baisu nepačiupinėjus, nepasimatavus... ax.gif Pirma čia apsidairysiu... netgi ryt gal pavyks iki bazės nulėkt.. Šiaip norėčiau kažko krentačio po krūtine, nes po antro gimdymo pilvukas neatsigavęs, reik sportuot, kol kas neprisiruošiu blush2.gif tai bandysim maskuot trūkumus... tongue.gif

Va aš irgi norėjau po krūtine kad prist pradėtų, bet kai užsivilkau iškart persigalvojau schmoll.gif Nes atrodžiau kaip tik, kad būčiau nestuke.gif Tai ir pasiėmiau visas formas apveržiančią biggrin.gif Na gal ryt pavyks įkelt foto parodyt kaip ant manęs atrodo. blush2.gif Beje, ten kur sakiau bazėse tai buvo kelios suknelės kur krentančios po krūtine.
Va iš čia aš rinkausi, tik tiek kad internete kelios nutraukos tėra įkeltos Suknelės
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 04 20, 15:29)
Va tokias kol kas 2  smile.gif user posted image
user posted image
Tas kuodukas irgi toks simpatiškas man atrodo  smile.gif

man darys tokia kaip pirmoj nuotraukoj, tik pats tas kuodukas bus auksciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 04 21, 14:08)
Va aš irgi norėjau po krūtine kad prist pradėtų, bet kai užsivilkau iškart persigalvojau  schmoll.gif Nes atrodžiau kaip tik, kad būčiau  nestuke.gif Tai ir pasiėmiau visas formas apveržiančią  biggrin.gif Na gal ryt pavyks įkelt foto parodyt kaip ant manęs atrodo.  blush2.gif Beje, ten kur sakiau bazėse tai buvo kelios suknelės kur krentančios po krūtine.
Va iš čia aš rinkausi, tik tiek kad internete kelios nutraukos tėra įkeltos Suknelės

biggrin.gif lauksim foto drinks_cheers.gif thumbup.gif
Tai vat kai užsidedi ir matai.. reik pabandyt kelis modeliukus užsidėt ir tada bus matyt, jei matysiu, kad geriau tinka labiau prigludus, tai reiks užsiimt sportais biggrin.gif tik kai eisiu matuotis reik daug neprivalgyt, kad bendras vaizdas būtų aiškus lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=rAktyvi,2011 04 20, 16:29]
Va tokias kol kas 2 smile.gif user posted image
vau vo cia tai grozis thumbup.gif tik dabar galvoju ar uztektu tu mano kasu,jo tik ciut zemiau peciu
Atsakyti
Na va, aš su suknele smile.gif tik foto kokybė neitin gera. Bet bendras vaizdas maždaug matos 4u.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rAktyvi: 25 balandžio 2011 - 13:32
[quote=rAktyvi,2011 04 25, 15:31]
Na va, aš su suknele smile.gif tik foto kokybė neitin gera. Bet bendras vaizdas maždaug matos 4u.gif

labai labai graži suknutė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o aš vis dar nieko nerandu verysad.gif visos gražiausios suknutės Vilniuje arba Kaune doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 04 25, 14:31)
Na va, aš su suknele smile.gif tik foto kokybė neitin gera. Bet bendras vaizdas maždaug matos  4u.gif user posted image

suknele tikrai grazi ir laaabai tinka svociavimui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 04 25, 14:31)
Na va, aš su suknele smile.gif tik foto kokybė neitin gera. Bet bendras vaizdas maždaug matos  4u.gif

Labai jums tinka 4u.gif Buvau aš penktadienį užsukus į tą skyrelį, bet nieko nemačiau, kad kristų į akį, sakė dar pildysis tai reiks užsukt vėliau..
Atsakyti