Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių apdarai

QUOTE(elwa @ 2011 04 20, 13:32)
o tai ilgas kasas turit bigsmile.gif  thumbup.gif pas man panašus ilgis.. bet plaukai irgi kokie 5  lotuliukas.gif Na ploni jie, ką gamta davė tuom reik tenkintis tongue.gif Ar buvot užėjus į nuotakų šukluosenų skyrelį?? Ten daaaug ir visko... gal ką sau pritaikysit ir kas nors kris į akį, dar pagooglinkit mirksiukas.gif Aš tai prisirinkau daug tik nežinia ar su mano 5 plaukais bus įmanoma padaryt tai ko norėčiau.. blush2.gif

Aha, žiūrėjau ten grožybių visokių. 2 kokias išsirinkau ko gal norėčiau, kažko kasos pynimas vilioja blush2.gif Taip gražiai dabar padaro, tai gal visai tiktų. smile.gif
Na tikiu, kad kaip nors su tais 5 plaukais sustvaykysim drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 04 20, 14:49)
Aha, žiūrėjau ten grožybių visokių. 2 kokias išsirinkau ko gal norėčiau, kažko kasos pynimas vilioja  blush2.gif Taip gražiai dabar padaro, tai gal visai tiktų.  smile.gif
Na tikiu, kad kaip nors su tais 5 plaukais sustvaykysim  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Aš irgi prie pynimo linkstu ax.gif Parodykit kokias nusižiūrėjot bigsmile.gif
Atsakyti
Va tokias kol kas 2 smile.gif user posted image
user posted image
Tas kuodukas irgi toks simpatiškas man atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 04 20, 15:29)
Va tokias kol kas 2  smile.gif
Tas kuodukas irgi toks simpatiškas man atrodo  smile.gif

thumbup.gif Pirma man irgi labai... O kuoduko aš kažkodėl nenoriu g.gif bet kitavertus patogu karštą diena būt su juo...
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2011 04 20, 15:39)
thumbup.gif Pirma man irgi labai... O kuoduko aš kažkodėl nenoriu g.gif bet kitavertus patogu karštą diena būt su juo...

Bet ta kasa neatrodo padėta, tai ir karštai dienai tiktų manau 4u.gif Šiaip tai kaip tą kuoduką padaro lb priklauso manau. Man nepatinka, kai lb sukelia ir tokį standų padaro, o čia toks pasivėlęs, kažkaip kitaip žiūrisi. smile.gif šiaip vienose vestuvėse dariaus kad lb man patiko, tai sugarbanojo plaukus ir nuo vieno šono visiškai nuėmė juos, na visi plaukai ant kito šono buvo. Bet negaliu tokios pat nesidarysiu biggrin.gif
Kokias jūs šukuosenas radot, parodykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 04 20, 15:48)
Bet ta kasa neatrodo padėta, tai ir karštai dienai tiktų manau  4u.gif Šiaip tai kaip tą kuoduką padaro lb priklauso manau. Man nepatinka, kai lb sukelia ir tokį standų padaro, o čia toks pasivėlęs, kažkaip kitaip žiūrisi.  smile.gif šiaip vienose vestuvėse dariaus kad lb man patiko, tai sugarbanojo plaukus ir nuo vieno šono visiškai nuėmė juos, na visi plaukai ant kito šono buvo. Bet negaliu tokios pat nesidarysiu  biggrin.gif
Kokias jūs šukuosenas radot, parodykit  4u.gif

Ta kasa tai taip thumbup.gif
Pas man tai daug lotuliukas.gif bet kuo toliau žiūriu tuo man šios dvi mielos tampa...
user posted imageuser posted image
Tik galvoju prašyt, kad darytų siauresnę "kasą".. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elwa: 20 balandžio 2011 - 15:02
QUOTE(elwa @ 2011 04 20, 16:01)
Ta kasa tai taip thumbup.gif
Pas man tai daug lotuliukas.gif  bet kuo toliau žiūriu tuo man šios dvi mielos tampa...
user posted imageuser posted image
Tik galvoju prašyt, kad darytų siauresnę "kasą".. ax.gif

Antra tai wow wub.gif labai labai graži thumbup.gif
O pirma tai ar nebus paprastutė labai? Norėtus man joj kažko dar. smile.gif ar gėlytę kokią įsegt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 04 20, 16:08)
Antra tai wow wub.gif labai labai graži thumbup.gif
O pirma tai ar nebus paprastutė labai? Norėtus man joj kažko dar. smile.gif ar gėlytę kokią įsegt  blush2.gif

tai va as irgi galvoju, kad jei darytis kasą, reiktų kažkaip ją papuošt.. gal kokias špilkutes su swarowskiukais pasidaryčiau... rolleyes.gif na sakiau atsispausdinsiu savo lobyną ir ieškosiuos kas man galėtų padaryt biggrin.gif pas savo kirpėją neišeis darytis, nes man nepatinka ten dirbanti visažistė.. neprofesionalūs man jos makiažai blush2.gif o norėtųsi tam pačiam salone viską pasidaryt...
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2011 04 20, 16:13)
tai va as irgi galvoju, kad jei darytis kasą, reiktų kažkaip ją papuošt.. gal kokias špilkutes su swarowskiukais pasidaryčiau... rolleyes.gif na sakiau atsispausdinsiu savo lobyną ir ieškosiuos kas man galėtų padaryt biggrin.gif pas savo kirpėją neišeis darytis, nes man nepatinka ten dirbanti visažistė.. neprofesionalūs man jos makiažai blush2.gif o norėtųsi tam pačiam salone viską pasidaryt...

Ir kažkaip ne su gumute manau ją surišt reiktų, tai būtų lb gražu, tvarkinga taip ir kukliai puošnu wub.gif
Man tai niekaip neišeis tam pačiam salone visko darytis, net ne pas savo kirpėją darysiuos. Nes ne mano mieste vestuvės. O iš čia niekaip nespėčiau laiku nuvažiuot, nebent iš vakaro viską pasidaryčiau biggrin.gif is pas kirpėją kėdėj jau 7h sėdėsiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 04 20, 16:18)
Ir kažkaip ne su gumute manau ją surišt reiktų, tai būtų lb gražu, tvarkinga taip ir kukliai puošnu  wub.gif
Man tai niekaip neišeis tam pačiam salone visko darytis, net ne pas savo kirpėją darysiuos. Nes ne mano mieste vestuvės. O iš čia niekaip nespėčiau laiku nuvažiuot, nebent iš vakaro viską pasidaryčiau  biggrin.gif is pas kirpėją kėdėj jau 7h sėdėsiu  doh.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif reiktų kažkokio gražaus segtuko.. man ta šukuosena tokia elegantiška.. ax.gif niu bus matyt..
Jo tie gražinimaisi priverčia anksti sėstis į kirpėjo kėdę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2011 04 20, 16:27)
drinks_cheers.gif reiktų kažkokio gražaus segtuko.. man ta šukuosena tokia elegantiška.. ax.gif niu bus matyt..
Jo tie gražinimaisi priverčia anksti sėstis į kirpėjo kėdę lotuliukas.gif

Tai va tik dėl makiažo lb bijau, ir nežinau sakytis ar ne, kad nepadarytų kosmonautės lotuliukas.gif Nes vieną kart jau taip teko grįžus taisytis veidą, kad būčiau į žmogų panaši doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 04 20, 16:35)
Tai va tik dėl makiažo lb bijau, ir nežinau sakytis ar ne, kad nepadarytų kosmonautės  lotuliukas.gif Nes vieną kart jau taip teko grįžus taisytis veidą, kad būčiau į žmogų panaši  doh.gif  biggrin.gif

biggrin.gif na dar laiko yra - apsispręsit reikiamą momentą biggrin.gif
Atsakyti