Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių apdarai

QUOTE(elwa @ 2011 04 18, 11:26)
Jei nepaslaptis kur pirkai ir kiek mokėjai blush2.gif
Ir būtinai nusifotografuok apsivilkus bais smalsu pažiūrėt biggrin.gif

Kaune, bazėse. Mokėjau 150lt. Dar šalikėlį juodą pridėjo smile.gif Išparduoda ten salono sukneles. Ne nauja čia jinai, bet sutvarkyta, defektų nėra ir dar ant tų juodų gėlyčių svarovskiukų prisiūta. Labai maloni moteris pardavinėja, visas beveik išsimatavau kol radau šitą ax.gif Tai dabar dar pasiieškosiu nėriniuotų pirštinaičių prie jos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 04 18, 11:35)
Kaune, bazėse. Mokėjau 150lt. Dar šalikėlį juodą pridėjo smile.gif Išparduoda ten salono sukneles. Ne nauja čia jinai, bet sutvarkyta, defektų nėra ir dar ant tų juodų gėlyčių svarovskiukų prisiūta. Labai maloni moteris pardavinėja, visas beveik išsimatavau kol radau šitą  ax.gif Tai dabar dar pasiieškosiu nėriniuotų pirštinaičių prie jos.  smile.gif

Niu va kaip tik šiandien galvoju iki bazės palėkt kai mažoji atsikels bigsmile.gif Kurioj vietoj čia tas išpardavimas, nulėkčiau apsidairyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elwa: 18 balandžio 2011 - 10:40
QUOTE(elwa @ 2011 04 18, 11:40)
Niu va kaip tik šiandien galvoju iki bazės palėkt kai mažoji atsikels bigsmile.gif Kurioj vietoj čia tas išpardavimas, nulėkčiau apsidairyt ax.gif

Žalioj galerijoj, 3 sandelys, 5 parduotuvė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 04 18, 12:06)
Žalioj galerijoj, 3 sandelys, 5 parduotuvė.  smile.gif

aciuks.gif niu bandysim ten apsižiūrėt ax.gif
Atsakyti
butu gerai kad apsivilkus pademonstruotum,turetu but labai grazi tik nelabai suprantu ilgis koks.gaila kad as ne kaune,lekciau ir as apsidairyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jovituxss @ 2011 04 18, 20:01)
butu gerai kad apsivilkus pademonstruotum,turetu but labai grazi tik nelabai suprantu ilgis koks.gaila kad as ne kaune,lekciau ir as apsidairyt ax.gif

Aš irgi ne kaunietė, bet va pasisekė pro šalį važiuot smile.gif O ilgis suknelės iki kelių. smile.gif eisiu mamai demonstruot, tai nufotografuosiu smile.gif
Atsakyti
O as tai negaliu pasirodyt, nes issinuomavau. Bus rasalo spalvos ir tik ant sleikuciu papuosimai. O siaip ilga iki zemes. Pamerges bus baklazanines biggrin.gif , nu tai pgl stilistika ir spalva tiksiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus lasas: 18 balandžio 2011 - 20:25
Pamergės pas mus tai bus oranžinės. O mano tai kaip nuotraukoj matos. Chameleonas biggrin.gif Ir visos trumpos būsim, jaunoji tik ilga.
O Lietaus laše, kokia maždaug suknelė stiliaus? smile.gif Įdomu labai smile.gif
Papildyta:
Ir dar ieškau tokio tipo pirštinių, tik trumpesnių, gal kuri netyčia parduoti turit? Nes pažiūrėjau, tai nemažos jų kainos g.gif smile.gif
user posted image[/URL][/IMG]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rAktyvi: 18 balandžio 2011 - 20:44
O dar vat klausimą turiu 4u.gif ką per šukuosenas galvojat daryt?
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 04 20, 11:48)
O dar vat klausimą turiu  4u.gif ką per šukuosenas galvojat daryt?

aš va dar nebuvau iki bazių nulėkus, o taip norėjau pažiūrėt suknučių, vyrui auto prireikė, tai vat vietoj to šukuosenas pradėjau rinktis lotuliukas.gif prisirinkau nemažai nežinau kaip reiks išsirinkt, reiks matyt tartis su kirpėja.. ax.gif O kokio ilgio jūsu plaukučiai?
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2011 04 20, 11:58)
aš va dar nebuvau iki bazių nulėkus, o taip norėjau pažiūrėt suknučių, vyrui auto prireikė, tai vat vietoj to šukuosenas pradėjau rinktis lotuliukas.gif prisirinkau nemažai nežinau kaip reiks išsirinkt, reiks matyt tartis su kirpėja.. ax.gif O kokio ilgio jūsu plaukučiai?

Taip iki menčių galo maždaug, bet kad jų ten 5 kokie tėra doh.gif biggrin.gif Kirpėja liepė kažką pasižiūrėt intike ir nuspręst, bet tai kad net nesugalvoju ko norėčiau. Iš pradžių galvojau apsivilksiu sukne ir kas nors prilips (nes visada taip būna), db žiūriu kad niekas į galvą nelenda verysad.gif smile.gif
Papildyta:
Db sedžiu ir žiūriu kad jie man kai surišti iki menčių galo yra, tai palaidi dar ilgesni, tai iki kokios pusės nugaros bus.
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 04 20, 12:20)
Taip iki menčių galo maždaug, bet kad jų ten 5 kokie tėra  doh.gif  biggrin.gif  Kirpėja liepė kažką pasižiūrėt intike ir nuspręst, bet tai kad net nesugalvoju ko norėčiau. Iš pradžių galvojau apsivilksiu sukne ir kas nors prilips (nes visada taip būna), db žiūriu kad niekas į galvą nelenda  verysad.gif  smile.gif
Papildyta:
Db sedžiu ir žiūriu kad jie man kai surišti iki menčių galo yra, tai palaidi dar ilgesni, tai iki kokios pusės nugaros bus.

o tai ilgas kasas turit bigsmile.gif thumbup.gif pas man panašus ilgis.. bet plaukai irgi kokie 5 lotuliukas.gif Na ploni jie, ką gamta davė tuom reik tenkintis tongue.gif Ar buvot užėjus į nuotakų šukluosenų skyrelį?? Ten daaaug ir visko... gal ką sau pritaikysit ir kas nors kris į akį, dar pagooglinkit mirksiukas.gif Aš tai prisirinkau daug tik nežinia ar su mano 5 plaukais bus įmanoma padaryt tai ko norėčiau.. blush2.gif
Atsakyti