Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių apdarai

Atkeliavau ir aš iki čia biggrin.gif
Suknelių jau prisirinkau kinų puslapy, bet dar žiūrėsiu ir nuomoj, bet jei kaina netiks tai sakiau siųsiuos, o paskui kad ir už pusę kanos parduosiu ax.gif Bet nuomuotis tai žiūrėsiu ne Kaune, o Ukmergėj ax.gif
Dar ir apie plaukučius pagalvoju.. bet dar laiko nemažai tai šimtą kart, matyt, spėsiu persigalvot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 11 22, 19:22)
Neatsimenu,ar buvau įkėlus,kaip aš atrodžiau.Pamergytės su auksinėm sukniom buvo  ax.gif

Wauw labai grazu smile.gif mano svocia niekaip panasios sukneles neranda smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif gal kuri buvot Santa salone Vilniuje ir zinot kokios ten proginiu sukneliu kainos ?
Atsakyti
QUOTE(buzialis @ 2011 04 11, 22:17)
sveikos smile.gif gal kuri buvot Santa salone Vilniuje ir zinot kokios ten proginiu sukneliu kainos ?

as savo suknele nuomavausi santoje mokejau 300lt kartu su svarkeliu. aisku buvo vasario menesis
siaip neaukstos kainos, tik daugelis sukneliu labai jau sudevetu schmoll.gif
Atsakyti
ne už ilgo svočia-liudininkė būsiu ir aš.
mergaitės help blink.gif
pamergės bus raudonos, tai kokią spalvą rentis man. Norisi truputuką išsiskirt iš pamergių biggrin.gif
tiktų juoda, bet man šita spalva nors ir prabangi netinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rusrena @ 2011 04 13, 19:47)
ne už ilgo svočia-liudininkė būsiu ir aš.
mergaitės help  blink.gif
pamergės bus raudonos, tai kokią spalvą rentis man. Norisi truputuką išsiskirt iš pamergių biggrin.gif
tiktų juoda, bet man šita spalva nors ir prabangi netinka  doh.gif

as ir tokia beda turejau,bet issirinkau alyvine, na nelabai is ko rinktis buvo doh.gif bet ziurejau kelias nuotraukas kur pamerges raudonos , pirsliene alyvine visai grazu. vienam salone prie raudonos pasiule man geltona, tai sakau risam pabroliams slipsus zalius ir bus geltona , zalia , raudona biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 04 11, 22:26)
as savo suknele nuomavausi santoje mokejau 300lt kartu su svarkeliu. aisku buvo vasario menesis
siaip neaukstos kainos, tik daugelis sukneliu labai jau sudevetu schmoll.gif

Dekui uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
Jau turiu suknelę! clap.gif Šiandien nuvažiavom į Kauną ir nusipirkau. Visiškai ne tokią kokią galvojau. Bet tą apsivilkau ir taip patiko. Ir dar nebrangiai taip ax.gif Db rūpestėlis vienas nukrito. thumbup.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 04 16, 19:19)
Jau turiu suknelę!  clap.gif Šiandien nuvažiavom į Kauną ir nusipirkau. Visiškai ne tokią kokią galvojau. Bet tą apsivilkau ir taip patiko. Ir dar nebrangiai taip  ax.gif Db rūpestėlis vienas nukrito.  thumbup.gif  vacation4.gif

tai prasom i vaizda bigsmile.gif
Atsakyti
rAktyvi prašom greit pasirodyt,taip jau smalsu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Na ant savęs foto neturiu kol kas, kai tūrėsiu įmesiu. Galiu dabar šiaip vaizdą įmest smile.gif Va tokia blush2.gif user posted image[/URL][/IMG]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rAktyvi: 18 balandžio 2011 - 10:16
QUOTE(rAktyvi @ 2011 04 18, 11:13)
Sveikos  4u.gif Na ant savęs foto neturiu kol kas, kai tūrėsiu įmesiu. Galiu dabar šiaip vaizdą įmest smile.gif Va tokia  blush2.gif user posted image[/URL][/IMG]

Jei nepaslaptis kur pirkai ir kiek mokėjai blush2.gif
Ir būtinai nusifotografuok apsivilkus bais smalsu pažiūrėt biggrin.gif
Atsakyti