Atkeliavau ir aš iki čia
Suknelių jau prisirinkau kinų puslapy, bet dar žiūrėsiu ir nuomoj, bet jei kaina netiks tai sakiau siųsiuos, o paskui kad ir už pusę kanos parduosiu Bet nuomuotis tai žiūrėsiu ne Kaune, o Ukmergėj
Dar ir apie plaukučius pagalvoju.. bet dar laiko nemažai tai šimtą kart, matyt, spėsiu persigalvot
QUOTE(pekutis @ 2009 11 22, 19:22)
Neatsimenu,ar buvau įkėlus,kaip aš atrodžiau.Pamergytės su auksinėm sukniom buvo
Wauw labai grazu mano svocia niekaip panasios sukneles neranda
sveikos gal kuri buvot Santa salone Vilniuje ir zinot kokios ten proginiu sukneliu kainos ?
QUOTE(buzialis @ 2011 04 11, 22:17)
sveikos gal kuri buvot Santa salone Vilniuje ir zinot kokios ten proginiu sukneliu kainos ?
as savo suknele nuomavausi santoje mokejau 300lt kartu su svarkeliu. aisku buvo vasario menesis
siaip neaukstos kainos, tik daugelis sukneliu labai jau sudevetu
ne už ilgo svočia-liudininkė būsiu ir aš.
mergaitės help
pamergės bus raudonos, tai kokią spalvą rentis man. Norisi truputuką išsiskirt iš pamergių
tiktų juoda, bet man šita spalva nors ir prabangi netinka
mergaitės help
pamergės bus raudonos, tai kokią spalvą rentis man. Norisi truputuką išsiskirt iš pamergių
QUOTE(rusrena @ 2011 04 13, 19:47)
ne už ilgo svočia-liudininkė būsiu ir aš.
mergaitės help
mergaitės help
as ir tokia beda turejau,bet issirinkau alyvine, na nelabai is ko rinktis buvo bet ziurejau kelias nuotraukas kur pamerges raudonos , pirsliene alyvine visai grazu. vienam salone prie raudonos pasiule man geltona, tai sakau risam pabroliams slipsus zalius ir bus geltona , zalia , raudona
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 04 11, 22:26)
as savo suknele nuomavausi santoje mokejau 300lt kartu su svarkeliu. aisku buvo vasario menesis
Dekui uz atsakyma
Jau turiu suknelę! Šiandien nuvažiavom į Kauną ir nusipirkau. Visiškai ne tokią kokią galvojau. Bet tą apsivilkau ir taip patiko. Ir dar nebrangiai taip Db rūpestėlis vienas nukrito.
QUOTE(rAktyvi @ 2011 04 16, 19:19)
Jau turiu suknelę! Šiandien nuvažiavom į Kauną ir nusipirkau. Visiškai ne tokią kokią galvojau. Bet tą apsivilkau ir taip patiko. Ir dar nebrangiai taip Db rūpestėlis vienas nukrito.
tai prasom i vaizda
rAktyvi prašom greit pasirodyt,taip jau smalsu
Sveikos Na ant savęs foto neturiu kol kas, kai tūrėsiu įmesiu. Galiu dabar šiaip vaizdą įmest Va tokia [/URL][/IMG]
QUOTE(rAktyvi @ 2011 04 18, 11:13)
Sveikos Na ant savęs foto neturiu kol kas, kai tūrėsiu įmesiu. Galiu dabar šiaip vaizdą įmest Va tokia [/URL][/IMG]
Jei nepaslaptis kur pirkai ir kiek mokėjai
Ir būtinai nusifotografuok apsivilkus bais smalsu pažiūrėt