Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių apdarai

QUOTE(Mari @ 2011 04 07, 11:14)
O tokia?
user posted image
Nei trumpa, nei ilga smile.gif Spalva prabangi smile.gif
Vaziuokite irkart iki Vilniaus (pas mane) . Ir uz 200 Lt liuosiai nusipirksite, o ne issinuomosite  mirksiukas.gif

Nesinori man tų papūstų suknelių. verysad.gif Ir spalva ryški turi būti blush2.gif Bet ačiū už pasiūlymą mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif Supratau.
Kvieciu pasizvalgyti po mano albuma: CIA.Gal rasite, kas patinka.
Nuotraukos ne katalogines blush2.gif Uztat tikros. Sukneles realiai grazesnes, negu nuotraukose. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2011 04 07, 12:14)
O tokia?
user posted image
Nei trumpa, nei ilga smile.gif Spalva prabangi smile.gif
Vaziuokite irkart iki Vilniaus (pas mane) . Ir uz 200 Lt liuosiai nusipirksite, o ne issinuomosite  mirksiukas.gif

pirkt nenoriu ..ka as darysiu paskui su ja biggrin.gif
Atsakyti
galima ir nuomotis 4u.gif
Atsakyti
[quote=jovituxss,2011 04 02, 20:24]
va radau graziu pasakykit kuri jum,bo man visos sios labai patinka 23;73;78 ,o nr 90 yyyypac laaaabai! jaunoji pageidavo raudono akcento,nes jos suknele siuvineta tamsiai raudonom gelytem http://sukneles.edic...s/ilgos-suknels
tik va,turiu labai nemaza krutine,galvoju katra labiausiai tiktu? g.gif
Papildyta:
thumbup.gif labai grazu,bet jau tokiai reiktu lieknos figuros g.gif

sveikos, is sito puslapio labai daug sukneliu modeliu per EBAY.COM parduoda po 10 svaru mirksiukas.gif o cia ziuriu kainele padidinta kaip reikalas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 04 07, 10:25)
tam salone is kur pamerges ims sukneles, paklausiau kiek svociai kainuoja, tai sake 250 iki 45o, nu man labai brangu. Ir rode sukneles visas uz 350 ir nepasakyciau kad labai jau super  doh.gif

pritariu, nuomuotis labai jau sukeltos kainos kazkoks siaubas suknele nusipirkti pigiau nei issinuomuoti doh.gif bandysiu as is kinieciu atsisiuti g.gif jeigu ten galima savo duomenis pateikti, nes ten labai jos ilgos buna as kai nedidelio ugio man trumpesnes reiketu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringučia 777 @ 2011 04 07, 12:10)
pirkt nenoriu ..ka as darysiu paskui su ja  biggrin.gif

Kaip pažiūrėsi į visą tą dalyką. Žinau atveji kai merginai reikėjo būtent žydros suknelės, nuomos punkte be 250 nieko nerado o paskui nusipirko už 150Lt. tai tokiu atveju gal geriau pirkti g.gif Nors ir kabos spintoje
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2011 04 07, 11:39)
smile.gif Supratau.
Kvieciu pasizvalgyti po mano albuma: CIA.Gal rasite, kas patinka.
Nuotraukos ne katalogines  blush2.gif Uztat tikros. Sukneles realiai grazesnes, negu nuotraukose.  4u.gif

Man patiko pas jus suknute Jovani , tik gaila, kad 38, man reiketu 36, neturit?
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 04 07, 15:38)
Kaip pažiūrėsi į visą tą dalyką. Žinau atveji kai merginai reikėjo būtent žydros suknelės, nuomos punkte be 250 nieko nerado o paskui nusipirko už 150Lt. tai tokiu atveju gal geriau pirkti  g.gif  Nors ir kabos spintoje

Siandien buvau Kedainiuose uz 90 lt nusiziurejau labai elegantiska ,patogia suknia ,aisku dar ir patobulins uz ta pacia kaina jei reiks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringučia 777: 07 balandžio 2011 - 19:51
Jau beveik visai apsisprendžiau, kad būsiu su trumpa wub.gif Jaunoji mano neprieštaravo, tai dabar visai laisvę turiu blush2.gif O ir suknelę jau maždaug nusižiūrėjau, apie 130lt kainuotų man. Visai nebrangiai su nuoma palyginus ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringučia 777 @ 2011 04 07, 20:51)
Siandien buvau Kedainiuose uz 90 lt nusiziurejau  labai elegantiska ,patogia suknia ,aisku dar ir patobulins uz ta pacia kaina jei reiks  smile.gif

Žiūriu daug kam tie Kėdainiai išsigelbėjimas. Kiek žinau neviena nuotaka iš Kauno lekia ten ieškoti suknelių tiek sau tiek pamergėm.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 04 08, 09:27)
Žiūriu daug kam tie Kėdainiai išsigelbėjimas. Kiek žinau neviena nuotaka iš Kauno lekia ten ieškoti suknelių tiek sau tiek pamergėm.

tai ,kad tikrai...siandien ryte aplekiau keleta salonu Kaune ,tai arba kainos belekokios uz beleka arba isvis neturi ka pasiulyt doh.gif ...o kazko imantraus ,blizgaus ir kazkokio pusto nenoriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringučia 777 @ 2011 04 08, 11:46)
tai ,kad tikrai...siandien ryte aplekiau keleta salonu Kaune ,tai arba kainos belekokios uz beleka arba isvis neturi ka pasiulyt  doh.gif ...o kazko imantraus ,blizgaus ir kazkokio pusto nenoriu smile.gif

Va man irgi nesinori pūstų, o kai pasakai, kad svočia būsi, tai tik tokias ir terodo. doh.gif O geriausiai, kad šnd vienam salone purviną suknę pasiūlė censored2.gif gun_rifle.gif
Tai dabar jau visiškai apsisprendžiau pirkt smile.gif Gal pravers kada, sesė gal kur apsivilks smile.gif
Atsakyti