pries juoda as neatsispiriu...o ir jaunosios suknele su juodais ornamentais... nusipirkau pora juodu neilgu sukneliu... Taj galimas daiktas,kad viena is ju ir vilksiuos... Belieka susirast ryskius batus ir visokius kt pribumbasus priderint
nes ilga kai tik uzsivelku...atrodau sau pavargus... Busiu su trumpa...
QUOTE(Romeniukas @ 2009 05 22, 23:31)
pries juoda as neatsispiriu...o ir jaunosios suknele su juodais ornamentais... nusipirkau pora juodu neilgu sukneliu... Taj galimas daiktas,kad viena is ju ir vilksiuos... Belieka susirast ryskius batus ir visokius kt pribumbasus priderint
įdomu būtų, kai viską susiderinsi, foto pamatyt
o ka man pasiulysite,pamergeles bus oranzines.O man kokia gal tada raudona ar ruda spalvytes
sveikos mergaites
vestuves, kuriose dalyvausiu bus siek tiek netradicines, nes nebusim pirslys ir svocia, o busim liudininkais... na, zinoma, tik pareigos panasios: organizavimas, zaidimai ir t.t. bet be jokiu pirslio korimu
noriu pasirodyti kokia suknele planuoju rengtis... http://public.fotki....-/img04371.html (paziurekit abi foto, tik gaila kad neturiu foto, kur geriau isrysketu kaip atrodo sukenele )
vestuves, kuriose dalyvausiu bus siek tiek netradicines, nes nebusim pirslys ir svocia, o busim liudininkais... na, zinoma, tik pareigos panasios: organizavimas, zaidimai ir t.t. bet be jokiu pirslio korimu
noriu pasirodyti kokia suknele planuoju rengtis... http://public.fotki....-/img04371.html (paziurekit abi foto, tik gaila kad neturiu foto, kur geriau isrysketu kaip atrodo sukenele )
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 22, 23:03)
įdomu būtų, kai viską susiderinsi, foto pamatyt
po 2men ir 9dienu bus ir foto
tik didele beda..mano koja labai plati... sunku su avalyne man ziauriai...
kai pamergiu sukneles oranzines neisivaizduoju kaip dar ryskiau issiskirt svociai
pas mus pamergytes ivairiai bus pasipuosusios... ir tos vestuves...tik baznycia...ir pasifotkinimas zaidimai prie juros... na ir siek tiek grizus sokiu,torto
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 22, 14:30)
man ir ta puokste violetine nelabai derinosi su melyna.. ale kad jaunoji jau taip isrinko, tai ka bedarysi :-)
ai, ne puoksteje gi esme.. man svarbiausia yra jaustis patogiai ir gerai... :-) kad kokia spalva bebutu, kad ir koks stilius bebutu.. svarbiausia yra jaustis ta diena patogiai, kad niekas nekristu, niekas neverztu ir nereiktu ko nors nuolat tempti i virsu ar i apacia :-)
ir svociutems patarciau, rinkites tai, kas jums patogiausia... zinoma, norisi atrodyti graziai ir stilingai, taciau tai, kas siuo metu yra stilinga, gali jums visai netikti :-)
pasikliaukite savo nuomone ir savijauta :-) jei jums grazu ir patogu tai ir renkites, ir nekreipkit demesio i visus nemadinga, nepatinka, netinka :-) kiekvienas turi savo nuomone ir poziuri i grozi.. jis visuomet subjektyvus.. o jei pacios jauciates gerai, vadinasi ir esate grazios :-)
man visos svociutes, kurias esu cia ir kitur maciuci, yra grazios, ir kiekviena suknele yra savaip grazi., nes juk mes puosiame sukneles, o ne jos mus :-)
QUOTE(murmur @ 2009 05 18, 15:46)
kuri graziausia?
nusprendziau kad man tiktu labiausiai melyna arba zydra
va dar si raudona nieko, bet maciau tokias pardavime tai bijau kad kokia moteriske pasipuosus su tokia neateitu
nusprendziau kad man tiktu labiausiai melyna arba zydra
va dar si raudona nieko, bet maciau tokias pardavime tai bijau kad kokia moteriske pasipuosus su tokia neateitu
Man asmeniskai pirma ir trecia...BET ant zmogaus gali visiskai kitaip atrodyti...
SOS, HELP, RATUNKU
atsiuntė man pamergės savo suknelas parodyt, jau šakės pasirodo, nesusikalbėjo, aš ne į tą saloną nuėjau pažiūrėti ir išėjo nesusipratimas žiaurus...nes mačiau kitas sukneles, o ne tas, kur jos pasirinko. šiandien, kai pamačiau, išgriuvimas
sakė rudos, o mano galva, jų auksinės yra...
dabar mano auksas ir jų auksas
palyginkit ir rašykit tiesiai kaip jums tooks derinys?
laukiuuuuu
atsiuntė man pamergės savo suknelas parodyt, jau šakės pasirodo, nesusikalbėjo, aš ne į tą saloną nuėjau pažiūrėti ir išėjo nesusipratimas žiaurus...nes mačiau kitas sukneles, o ne tas, kur jos pasirinko. šiandien, kai pamačiau, išgriuvimas
sakė rudos, o mano galva, jų auksinės yra...
dabar mano auksas ir jų auksas
palyginkit ir rašykit tiesiai kaip jums tooks derinys?
laukiuuuuu
Man kazkaip pamergiu sukneles isvis nepatinka . O del derejimo tai man visai jos nedera . Na matai foto tavo sukneles spalva manau gal nevisai aiski , ju atrodo ryskesnes o tavo blanki , bet naturoj gal visai kitaip
QUOTE(*zadiv* @ 2009 05 26, 07:03)
Man kazkaip pamergiu sukneles isvis nepatinka . O del derejimo tai man visai jos nedera . Na matai foto tavo sukneles spalva manau gal nevisai aiski , ju atrodo ryskesnes o tavo blanki , bet naturoj gal visai kitaip
ir man jų suknelės neatrodo pamergiškos, bet ką padarysi, pulkas šiais laikais labai protingas, jaunimas gi
ieškau dabar gražios rudos
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 22, 13:00)
Idedu kaip as atrodziau svocia.
Ir buvau labai patenkinta savo suknele
...
Ir buvau labai patenkinta savo suknele
...
Tavo suknele man irgi labai tiktu nes pas mus pamergeles tokios zydros bus.
Kur tokia suradai?