Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių apdarai

QUOTE(Reika @ 2011 02 20, 13:10)
na ok, ziurint kaip jaunoji atrode,nes kolkas manau,lialiauskiene buvo grazesne uz nuotaka

Man taip pat butu idomu pamatyti bendra vaizda, nes manau turejo buti atvirksciai - svocia kadangi tamsia suknele isryskino jaunaja su balta suknele.

p.s. Is kur tos baimes, kad kazkas gali buti grazesne doh.gif Nuotaka yra nuotaka, svocia yra svocia, pamerges ir liks pamergem - svarbu ne visos su baltom suknelem biggrin.gif
Atsakyti
kai tik gausiu nuotraukas kur mes su nuotaka, ikelsiu, kad Jusu dilemas isspresti smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 02 20, 14:49)
p.s. Is kur tos baimes, kad kazkas gali buti grazesne  doh.gif  Nuotaka yra nuotaka, svocia yra svocia, pamerges ir liks pamergem - svarbu ne visos su baltom suknelem  biggrin.gif

Pritariu šiai nuomonei. jei jau svočia ar pamergė tai nejau turi būti kuklio, kad ging Dieve nuotakos nepralenkti. Tai juk protingi žmonės visada apsitaria kas kaip manau dar iki šventės.
O pastaroji svočiutė atrodė labai dailiai ypač šukuosena.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 02 20, 18:06)
Pritariu šiai nuomonei. jei jau svočia ar pamergė tai nejau turi būti kuklio, kad ging Dieve nuotakos nepralenkti. Tai juk protingi žmonės visada apsitaria kas kaip manau dar iki šventės.
O pastaroji svočiutė atrodė labai dailiai ypač šukuosena.

pries vestuves as nusiunciau nuotakai nuotraukas,priestaravimu nesulaukiau, tikrai nematau reikalo jaustis kaltai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 02 20, 20:35)
pries vestuves as nusiunciau nuotakai nuotraukas,priestaravimu nesulaukiau, tikrai nematau reikalo jaustis kaltai smile.gif

SUPER atrodet smile.gif
Atsakyti
Lialiauskiene--->super atrodot thumbup.gif
aš su tokia suknia prieš pora metų svočiavau,pamergytės buvo su auksinės spalvos suknelėm,viskas derėjo,ir tikrai neatrodė per daug puošniai unsure.gif manau svočia turi išsiskirti ir minios,o jaunoji yra jaunoji,ji ir taip tos sventės karalienė wub.gif
Atsakyti
sveikos,man irgi atrodo kad svocia turi issiskirti smile.gif ir tikrai nenustelbia nuotakos,nes ji iskart jau yra isskirtine.as buvau is pradziu kita suknia issirinkus,bet pries savaite pasikeiciau i sia:
http://www.facebook....4...530
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2011 02 21, 13:47)
sveikos,man irgi atrodo kad svocia turi issiskirti smile.gif ir tikrai nenustelbia nuotakos,nes ji iskart jau yra isskirtine.as buvau is pradziu kita suknia issirinkus,bet pries savaite pasikeiciau i sia:
http://www.facebook....4...530

neatidaro nuorodos unsure.gif
Atsakyti
nuotraukyte padariau prieinama visiems facebook,o kitaip ikelti nemoku blush2.gif nes per dideles yra blink.gif
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2011 02 21, 15:50)
nuotraukyte padariau prieinama visiems facebook,o kitaip ikelti nemoku blush2.gif nes per dideles yra blink.gif

thumbup.gif thumbup.gif labai iskilmingai atrodete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 02 21, 19:28)
thumbup.gif  thumbup.gif labai iskilmingai atrodete smile.gif

aciu smile.gif jus suknele labai grazi 4u.gif puikiai atrodet smile.gif
as dziaugiuos kad pasikeiciau nes ta kur pries tai buvau isirinkus buvo paparastas korsetukas balta su vysnine ir paprastas sijonas.kai atejau prisimatuot ir visai nebegrazu man buvo..
todel ir sakau kad svocia turi buti isskirtine.nebutinai blizgeti,nebutinai bordo,bet..... didis.gif isiskirti is minios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2011 02 21, 18:36)

todel ir sakau kad svocia turi buti isskirtine.nebutinai blizgeti,nebutinai bordo,bet..... didis.gif isiskirti is minios 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
tikrai gražiai atrodėte wub.gif
Atsakyti