Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių apdarai

QUOTE(SummerXXX @ 2010 12 21, 22:33)
Atsiprasau, bet man suknele, netgi negrazi, ne tik, kad niekuom neypatinga. Dar tas pasakymas - kad net svetimi prase nusifotografuot  doh.gif

ir kas cia tokio?kuom jum tas pasakymas nepatiko? labai jau i jusu sukneles kokias nors noretusi paziureti,nes manau kad tik komentuoti temokate smile.gif
tik nesupykite,as cia sakau kaip AS manau izeisti tikrai NENOREIU!
Atsakyti
As nesuprantu, tau mano nikas nepatinka, ar avataras? Nu kiek visos komentuoja, isreiskia nuomone, tai nieko. Uztenka man kazka pasakyt, prasideda kazkokie isvedziojimai. Dabar as pradesiu prie kiekvieno tavo komentaro rasinet - ypac apie tavo vestuves - o siaubas, jau sita tai nusigrybaus per vestuves, arba noreciau paziuret i vyra, kuris veda tokia. Gal gana, prie manes kabinetis, ok?
Atsakyti
Na merginos nesipykit, kiekviena turim savo nuomonę apie tai kas gražu, o kas ne 4u.gif
Man pvz atsibodę ir negražios tos visos ala tipiškos taftinės-gipiūrinės ar blizgančios prikvarbatkuotos svočių suknelės, pasirinkau tai kas man tiko ir patiko, be bereikalingo blizgesio ar kitčo ko nemėgstu, o kad sulaukiau pagyrimų iš žmonių, kurie manęs nepažysta rodo, kad pasirinkau teisingai, tai kas man tinka, bet nereiškia, kad tai turi tikti ir patikti visiems 4u.gif
Atsakyti
na va, vienu galvos skausmu maziau smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2010 12 18, 18:02)
vel atsinesu sukneles  blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image ( desnine)

2 ir 3 gražios smile.gif
Atsakyti
buvo taip smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
man ji tokia labiau i kaledini vakara kokioj operoje...bet tik ne vestuves...jaunoji turejo nublankti net smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2010 12 09, 15:58)
man šitos gražios
user posted image

Labai labai grazi, elegantiska tokia wub.gif

QUOTE(Ankara @ 2010 12 20, 17:48)
Aš buvau su štai tokia, pasigirsiu, kad net nepažystami žmonės prašė nusifotografuoti  blush2.gif
Kaba spintoje dabar tai galėčiau perleisti jei kam reikia  4u.gif
user posted image

Man tai nelabai blush2.gif Tokia niekuo neipatinga, netraukianti demesio cool.gif Tikrai neatsisukciau ir WOW nesakyciau schmoll.gif

QUOTE(lialiauskiene @ 2011 02 16, 22:03)

WOW, atrodete kaip vakaro karaliene, net per daug grazu ir prabangu. Sukuosena ispudinga thumbup.gif
pelerina prabangos suteikia ir sviesus plaukai labai isipaiso i konteksta flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 17 vasario 2011 - 17:18
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 02 16, 23:03)

thumbup.gif galima suzinoti is kur? kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 02 19, 19:26)
thumbup.gif  galima suzinoti is kur? kiek kainavo?

vilniuje "santa"salonas

sake kad suknele kaina 300lt, bet jei siandien pasirasau nuomotis tai 250lt
o svarkelis tai neva 300lt nuoma, bet pasakiau, kad jei uz 300lt abu isnuomos, tai iskart sumoku. paskambino savininkei, sutiko, ko gero todel kad ziema smile.gif
likau labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 02 16, 23:03)
buvo taip smile.gif

Labi graziai ir prabangiai atrodo, cu tam tikru cinkeliu ir tematika. Ir nemanau, kad Jaunoji nublanks, manau kaip tik jos svente papuosia grazus zmones ir suteikia sarmo.
Atsakyti
na ok, ziurint kaip jaunoji atrode,nes kolkas manau,lialiauskiene buvo grazesne uz nuotaka
Atsakyti