Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių apdarai

As manau, kad abi suknutes labai jau skirtingos.Pasirinkimas nemazai priklauso nuo amziaus ir figuros smile.gif Man pirmoji gal kiek per sunki, jei jus tik liudininke, turiu omeny jei pulko nebus, o spalva kaip tikros svocios, nu tokios su geru pirsleliu is storu graikisku vestuviu:), nesupykit uz palyginima. O antroji gal ir nieko visai,bet ar tos sunkios geles ant "padalku" nesustums labai jusu.
Atsakyti
QUOTE(geraszmogus @ 2010 08 26, 17:45)
Noriu patarimo - kaip ši suknelė liudininkei-svočiai: g.gif
http://www.angelomio...kneles.html#109

sita gal labiau tinka,bet man asmeniskai sitie tortai tai jau praeitis,nei uz ka dabar tokios neuzsideciau,o antra manau svociai netinka,idomi tokia suknele,bet ne svociai,aisku cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
Na, jeigu svocia jauna, liekna, kodel ne?Manau tiktu g.gif
Atsakyti
Svociavau su tokia suknele
user posted image
Atsakyti
Aš svočiausiu su tokia:
user posted image
Atsakyti
2ju dienu sukneles pas mane buvo tokios:)
Atsakyti
antroji man faina, gražu tos persiliejančios spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Lilė- @ 2010 09 29, 17:45)
Aš svočiausiu su tokia:
user posted image

labai graži thumbup.gif
Atsakyti
Aga, graži, tik mano spalvos buvo pilkos -sidabrinės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2010 07 19, 14:42)
Perzvelgiau tema... Ziuriu beveik visos renkasi ilgas sukneles. As busiu liudininke. Pasirinkau elegantiska melsva suknele iki keliu, juodus aukstakulnius batelius ir juoda delninuke. Jokios pompastikos, jokiu nereikalingu blizgalu. Paprasta, elegantiska ir dailu. Na, bent jau man.  tongue.gif

Sveikos,
sio menesio gale keliauju i vestuves ir mastau apie toki suknyte tik as turiu juoda. Vis ziuriu sia tema, visos su ilgom... tai ir mastau ar neiskrisiu is konteksto doh.gif
Busiu liudininke, bet baznycioje.... oi nebezinau unsure.gif
Atsakyti
manau, kukli elegantiška suknutė tikrai neiškris iš konteksto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(geraszmogus @ 2010 08 26, 19:14)

thumbup.gif Įdomi ir išskirtinė
Atsakyti