Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių apdarai

QUOTE(Wunderbar @ 2010 07 28, 22:27)
Super, bet man antros dienos net gi grazesne uz pirma biggrin.gif kazkaip labiau pabrezia Jusu figura smile.gif

man taip pat atrodo blush2.gif antros dienos daug puosnesne thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(saulyteee @ 2010 08 05, 10:50)
man labai gražu wub.gif  thumbup.gif

QUOTE(Aterol @ 2010 08 05, 12:13)
daivushkina dailiai atrodete. Patinka, kad suknele neperkrauta visko.  thumbup.gif

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 05, 13:10)
tokios pat suknytes buvo mano pamergiu tik zalios bigsmile.gif  thumbup.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Bandau rodyti savo suknele. Labai smagi, tik kadangi buvo labai karsta nesidejau pasijonio, po to ji ir pamirsau biggrin.gif
iPix
Atsakyti
QUOTE(rututu @ 2010 07 28, 23:06)
Stai mano apranga sio savaitgalio pirsliavime buvo tokia smile.gif

antra diena atrodete thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, o Jus perkate ar nuomojates sukneles?
Nuomojamų tai visokių fainų ir gražių mačiau, o pirkti kur yra gražių suknelių piršlienei?
Atsakyti
QUOTE(-Lilė- @ 2010 08 22, 16:32)
Merginos, o Jus perkate ar nuomojates sukneles?
Nuomojamų tai visokių fainų ir gražių mačiau, o pirkti kur yra gražių suknelių piršlienei?

as siuvausi, nes neradau savo ilgio sukneles, man reikejo butinai juodos su sampaniniu akcentu ir ilgos ax.gif
Atsakyti
Pries kokius tris metus, minties apie sukneles pirkima nebuvo, taciau taip jau isejo, kad kiekvienais metais vis vestuves ispuola ir aisku - reikia sukneles ax.gif Siemet kazkaip uzsikabinau uz minties suknele pirkti, deja, kadangi galiu nesioti tik ilgas sukneles, tokios, kad mane suzavetu net pasimatuoti neradau. blush2.gif Veliau aisku pagalvojau, kad gi galima salone pasisiuti, bet eilini karta issinuomojau. rolleyes.gif
Tiesiog manau, kad tiek pirkimas tiek nuoma turi savus pliusus, savus minusus. Nusipirkusi suknele sau turesi bet kokia iskilmingesne proga, taciau minusas tas, kad jeigu daznai tu iskilmingu progu pasitaiko, manau po kokio trecio karto, cia maximum, gali ji jau ir nusibosti. Kita svarbus niuansas, na cia as pagal save sprendziu, siemet noresis raudonos, o kita met gal jau kokios pilkos, o jeigu dar balius kur jau pries tai buvo puse sveciu, tai tikrai nesinores kad jie tave antra karta matytu su ta pacia suknele.
Nuomos didziausiais minusas, tai kad sumoki pinigus ir turiu pasakyti jog kartais net ganetinai nemazus,uz vieno vakaro apranga, pliusas - pasirinkimas ir galimybe buti kaskart kitokia mirksiukas.gif
Vis tik audziu tokia minti, kad viena kokia grazia proginia suknele savo spintoje noreciau tureti nuolat ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitemaja1: 22 rugpjūčio 2010 - 21:25

Noriu patarimo - kaip ši suknelė liudininkei-svočiai: g.gif
http://www.angelomio...kneles.html#109
Atsakyti
QUOTE(geraszmogus @ 2010 08 26, 17:45)
Noriu patarimo - kaip ši suknelė liudininkei-svočiai: g.gif
http://www.angelomio...kneles.html#109

tiktu, jei neketinat vaziuoti su jaunaisias fotografuotis. man asmeniskai nieko nera baisiau, kaip vakarines sukneles vidury baltos dienos. na kuklesne ilga dar dar, bet si tikrai tinka tik vakarui.
Atsakyti
QUOTE(Monikela @ 2010 08 26, 18:16)
tiktu, jei neketinat vaziuoti su jaunaisias fotografuotis. man asmeniskai nieko nera baisiau, kaip vakarines sukneles vidury baltos dienos. na kuklesne ilga dar dar, bet si tikrai tinka tik vakarui.

dar mastau apie sita:
http://www.angelomio...kneles.html#136

Atsakyti
QUOTE(geraszmogus @ 2010 08 26, 20:14)

labai idomi tokia. Man spalva superine wub.gif
Atsakyti
O mano nuomone - raudono vyno spalvos suknelė labiau tinkanti svočiai cool.gif
Bet kiek žmonių, tiek nuomonių mirksiukas.gif
Atsakyti