O cia skelbimu lenta?
I tema, tai Aterol aprasytas ivaizdis Nes tos tortines blizgancios - jau n metu "madoje".. kada gi baigsis ji
Stai mano apranga sio savaitgalio pirsliavime buvo tokia
Pirma diena
Antra diena
Pirma diena
Antra diena
QUOTE(rututu @ 2010 07 29, 00:06)
Stai mano apranga sio savaitgalio pirsliavime buvo tokia
Super, bet man antros dienos net gi grazesne uz pirma kazkaip labiau pabrezia Jusu figura
Aciu Aha, visi taip sako ir as pati taip manau del tos 2 dienos suknios
Jau po trecia kart svociavimo, baigiu prieiti isvados, kad trumpos suknios man labiau tinka, bet kad dazniausiai nuotakos ilgu reikalauja
Jau po trecia kart svociavimo, baigiu prieiti isvados, kad trumpos suknios man labiau tinka, bet kad dazniausiai nuotakos ilgu reikalauja
QUOTE(Wunderbar @ 2010 07 28, 23:27)
Super, bet man antros dienos net gi grazesne uz pirma kazkaip labiau pabrezia Jusu figura
pritariu ir as
QUOTE(inspiron @ 2010 07 28, 23:09)
pritariu ir as
Labai graziai ypac antra diena
siuvotes ar pirkote ta suknute trumpa?
QUOTE(liwana @ 2010 07 29, 08:08)
siuvotes ar pirkote ta suknute trumpa?
Abi siutos pas ta pacia siuveja
As atrodziau taip :
Labai sunku rasti ka nors grazaus didesnio dydzio... Sia suknele dabar pardavineju
Labai sunku rasti ka nors grazaus didesnio dydzio... Sia suknele dabar pardavineju
QUOTE(daivushkina @ 2010 08 03, 17:15)
As atrodziau taip :
man labai gražu
Dekui, merginos uz pagyras suknelei.
daivushkina dailiai atrodete. Patinka, kad suknele neperkrauta visko.
daivushkina dailiai atrodete. Patinka, kad suknele neperkrauta visko.
QUOTE(daivushkina @ 2010 08 03, 18:15)
As atrodziau taip :
tokios pat suknytes buvo mano pamergiu tik zalios