Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių apdarai

kaip jums si fioletiniai -melyna? smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 07 07, 14:06)

Man tai gut - simpatiška sukniutė thumb_yello.gif Tik tas kaspinėlis man nelabai patinka... Norėtųsi kažkokio kitokio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Notte: 07 liepos 2010 - 17:29
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 07 07, 15:06)
user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Notte @ 2010 07 07, 18:29)
Man tai gut - simpatiška sukniutė  thumb_yello.gif  Tik tas kaspinėlis man nelabai patinka... Norėtųsi kažkokio kitokio  4u.gif

na vat man tas kaspinas irgi nelabai,bet kai buvau ja uzsidejus tai lig taip akiu nereze kaip ant modelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 07 07, 14:06)
user posted image

modeliukas tai labai fainas wub.gif tik spalvytė gal galima kitokią, bet šiaip labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Perzvelgiau tema... Ziuriu beveik visos renkasi ilgas sukneles. As busiu liudininke. Pasirinkau elegantiska melsva suknele iki keliu, juodus aukstakulnius batelius ir juoda delninuke. Jokios pompastikos, jokiu nereikalingu blizgalu. Paprasta, elegantiska ir dailu. Na, bent jau man. tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2010 07 19, 14:42)
Perzvelgiau tema... Ziuriu beveik visos renkasi ilgas sukneles. As busiu liudininke. Pasirinkau elegantiska melsva suknele iki keliu, juodus aukstakulnius batelius ir juoda delninuke. Jokios pompastikos, jokiu nereikalingu blizgalu. Paprasta, elegantiska ir dailu. Na, bent jau man.  tongue.gif

bigsmile.gif NUOSTABU,tik ne visom dievulis davė tokią grakščią figūrą ir dailias kojeles ax.gif tai ir tūnom po šifono sluoksniais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2010 07 19, 14:42)
Perzvelgiau tema... Ziuriu beveik visos renkasi ilgas sukneles. As busiu liudininke. Pasirinkau elegantiska melsva suknele iki keliu, juodus aukstakulnius batelius ir juoda delninuke. Jokios pompastikos, jokiu nereikalingu blizgalu. Paprasta, elegantiska ir dailu. Na, bent jau man.  tongue.gif

TIKRAI NUOSTABU wub.gif
as ir busiu su suknyte iki keliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2010 07 19, 13:42)
Pasirinkau elegantiska melsva suknele iki keliu, juodus aukstakulnius batelius ir juoda delninuke. Jokios pompastikos, jokiu nereikalingu blizgalu. Paprasta, elegantiska ir dailu. Na, bent jau man.  tongue.gif

thumbup.gif

QUOTE(leliuga @ 2010 07 19, 14:12)
bigsmile.gif NUOSTABU,tik ne visom dievulis davė tokią grakščią figūrą ir dailias kojeles ax.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(strashylka @ 2010 07 19, 14:27)
as ir busiu su suknyte iki keliu 4u.gif

Aš nusipirkau suknelę šiek tiek žemiau kelių. Pas mus pamergės trumpom, o ir jaunosios suknelės priekis bus trumpas smile.gif
Atsakyti
Kaip jums svociutes si suknele?
Dar dedasi salis per pecius jei norisi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liwana: 25 liepos 2010 - 14:56
QUOTE(liwana @ 2010 07 25, 15:55)
Kaip jums svociutes si suknele?
Dar dedasi salis per pecius jei norisi smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražių suknelių mačiau, bet manau, kad papuošalai taip svarbsu aprangos aksesuaras
Dariau tokius kolje svočiom

Agatas,oniksas, čekiškas krištolas, stikliniai perlai

user posted image

user posted image

ir tokius rinkinukus

[url=http://www.radikal.ru]user posted image[/url

Koralas, tibeto sidabras

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aruna: 26 liepos 2010 - 21:39