Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių apdarai

o as galvoju, kokia man issirinkt, kai pamergiu sukneles bus raudonos g.gif
Atsakyti
As tada nesuprantu tu svociu madu, dauguma suknu idetu tragiskos.
kad ir Mandra Sandra - jauna grazi moteris - kam spraust save ir tokia siuvineta nesamone - na absoliuciai tipiska penkiasdesimtmetes svocios suknia - nieko grazaus joje nera. Spalva irgi nepanasu, kad tiktu, juoab jei pamerges bus rudos.
Iriso suknele paprastesne medziaga nebent todel, kad neblizga, kad siaip yra gerai biggrin.gif siluetas tikrai stilingesnis, ne toks "sabloniskas" ir labiau prie figuros pritaikytas smile.gif tik kaspinelio tuos papuosimus nuimciau - nupigina.

Pantera, rinkciaus sodria melyna spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2009 05 22, 11:49)

Pantera, rinkciaus sodria melyna spalva smile.gif

as galvoju apie violetine, netiktu? rolleyes.gif aisku, dar neaisku, ka grazaus ir sau tinkancio rasiu, nes esu smulki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 22, 11:32)
IRISAS-JEI TINKA IR PATINKA, TAI  thumbup.gif
man truputį tokia per paprasta  blush2.gif

labai paprasta, man ten audinys toks fainas, krentantis laisvai ir tokia neeilinė smile.gif o pamergės irig labai paprastos, nesinorėjo iš konteksto baisiai iškrist smile.gif
QUOTE(pasaka1 @ 2009 05 22, 11:49)
kad ir Mandra Sandra - jauna grazi moteris - kam spraust save ir tokia siuvineta  nesamone - na absoliuciai tipiska penkiasdesimtmetes svocios suknia - nieko grazaus joje nera. Spalva irgi nepanasu, kad tiktu, juoab jei pamerges bus rudos.
Iriso suknele paprastesne medziaga nebent todel, kad neblizga, kad siaip yra gerai  biggrin.gif  siluetas tikrai stilingesnis, ne toks "sabloniskas" ir labiau prie figuros pritaikytas smile.gif tik kaspinelio tuos papuosimus nuimciau - nupigina.

ale kad nėra taip paprasta su tokm svočoų suknelėm doh.gif nuomose jei tik svočia, tai ir iškarto babską suknelė doh.gif doh.gif doh.gif O dar ir spalvos visos tamsesnės. Duoda kokią ryškesnę, tai atrodaii kaip pamergė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2009 05 22, 12:20)
labai paprasta, man ten audinys toks fainas, krentantis laisvai ir tokia neeilinė smile.gif o pamergės irig labai paprastos, nesinorėjo iš konteksto baisiai iškrist smile.gif

grozis slypi paprastume mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2009 05 22, 12:49)
kad ir Mandra Sandra - jauna grazi moteris - kam spraust save ir tokia siuvineta  nesamone - na absoliuciai tipiska penkiasdesimtmetes svocios suknia - nieko grazaus joje nera.

doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Idedu kaip as atrodziau svocia.
Ir buvau labai patenkinta savo suknele thumbup.gif

as:
http://public.fotki....ms/csc1647.html

ir mudu :
http://public.fotki....uvems/mudu.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsti_uoga: 22 gegužės 2009 - 13:30
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 22, 15:00)
Idedu kaip as atrodziau svocia.
Ir buvau labai patenkinta savo suknele  thumbup.gif

http://public.fotki....vocios-apranga/

gražu bigsmile.gif
tik man mėlyna ir violetinė puokštė nelabai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 22 gegužės 2009 - 13:31
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 22, 14:30)

nu dabar turetu rodyti smile.gif
Atsakyti
suknele grazi, bet man visvien nelimpa juoda spalva i vestuves rengtis schmoll.gif
Atsakyti
ir man nelipo, ir as buvau pries, ir niekada gyvenime nebuciau uzsidejusi juodos.. bet kai apsivilkau, supratau kad klydau.
be to, ji vienintele labiausiai tinko prie pamergiu - jos buvo gelgtonos su turkio spalva, o mano juoda su turkio spalva. skyriausi is tolo, kad svocia esu smile.gif neborejau buto kokia nors zalia, melyna irgi nenorejau - nes pernai tokia buvau. Norejau dereti prie pulko, taciau kartu issiskirti.
be to, ta juoda labai "atmusa" melyni siuvinejimai.
visiskai nesigailiu kad buvau juoda, nors labai del jos abejojau, bet mane ikalbino jaunoji. ji sake nieko pries juoda spalva ir kad man ta suknele labai tinka.
pernai kai buvau svocia, jaunoji kategoriskai nenorejo juodos spalvos, as su ja sutikau 100 proc.
bet sako, niekada nesakyk niekada. Kartais geriau juoda, nei detis kokia zalia prie raudonu sukneliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 22, 15:47)
bet sako, niekada nesakyk niekada. Kartais geriau juoda, nei detis kokia zalia prie raudonu sukneliu smile.gif

o siais metais kaip tik madinga ryskios spalvos ir ivairiausi ju deriniai (iskaitant ir kontrastingus) ax.gif
Atsakyti