Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių apdarai

paspausk ant foto turetu didintis! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegiuke @ 2009 11 13, 15:30)
paspausk ant foto turetu didintis! ax.gif

Atsiprašau, čia aš pati žiopla. blush2.gif
Man graži spalva, tačiau nepatiko tie suraukimai tokie maži. Aš tokių labai nemėgstu. smile.gif Jei ji būtų be tų suraukimų, visai tiesiai kritusi, man būtų thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
Matai tie raukimai buvo normalus ir grazus bet ji man buvo per trumpa ta suknia tai reikejo juos atleisti kad ilgis tiktu todel taip ir atrodo!
Atsakyti
QUOTE(sniegiuke @ 2009 11 13, 15:52)
Matai tie raukimai buvo normalus ir grazus bet ji man buvo per trumpa ta suknia tai reikejo juos atleisti kad ilgis tiktu todel taip ir atrodo!

Na, kad ir kokie tie raukimai buvo, man tokio stiliaus suknelės (su tais raukimais) labai nepatinka. Klausėt visų nuomonės, tai aš ir pasakiau. smile.gif
Atsakyti
Aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegiuke @ 2009 11 13, 18:25)
Aciu uz nuomone  4u.gif

Nėra už ką smile.gif
Kaip jau sakiau, spalva man patiko, labai, ir ji, kiek matosi nuotraukoje, jums tiko thumbup.gif
Atsakyti
Nusimato vestuves geguzes pradzioje.Pamergiu sukneles planuojamos-persiko spalvos.Na, o sau (busiu liudininke) neapsiprendziu-kokios noreciau,esu tamsiaplauke (plaukai juodi biggrin.gif ).Prasau patarimu biggrin.gif
Atsakyti
Sakyciau, kad tos pacios sokolado spalvos tiktu. Arba konjako. Dar gal tamsiai zalia turetu gerai atrodyti.
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2009 11 15, 21:26)
Sakyciau, kad tos pacios sokolado spalvos tiktu. Arba konjako. Dar gal tamsiai zalia turetu gerai atrodyti.

Svajojiu apie melyna-su zalia maisyta,kaip ji vadinasi lietuviskai nezinau,bet tokia vizijoje idomi spalva ir kiek intike ieskau,kazko panasaus nieko nerandu.Plius turiu beda biggrin.gif ,reikia svorio numesti lotuliukas.gif Kitaip nei rankos graziai atrodys,nei pilvas atsikises lotuliukas.gif
O,su zalia esu buvusi vienuose vestuvese kaip svecias, visai nieko atrodziau, bet tuomet dar jauna buvau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 11 16, 10:21)
Svajojiu apie melyna-su zalia maisyta,kaip ji vadinasi lietuviskai nezinau,bet tokia vizijoje idomi spalva ir kiek intike ieskau,kazko panasaus nieko nerandu.Plius turiu beda biggrin.gif ,reikia svorio numesti lotuliukas.gif Kitaip nei rankos graziai atrodys,nei pilvas atsikises lotuliukas.gif
O,su zalia esu buvusi vienuose vestuvese kaip svecias, visai nieko atrodziau, bet tuomet dar jauna buvau lotuliukas.gif

Na, manau, korsetas paspaustu pilvuka ir gerai pasirinkus suknele, svoris netrukdytu groziui. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Mylia- @ 2009 11 16, 12:09)
Na, manau, korsetas paspaustu pilvuka ir gerai pasirinkus suknele, svoris netrukdytu groziui. mirksiukas.gif

Aciu uz patarimus biggrin.gif Meginsiu iki geguzes menesio virssvorio atsikratyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 11 16, 14:19)
Aciu uz patarimus biggrin.gif Meginsiu iki geguzes menesio virssvorio atsikratyti lotuliukas.gif

Sėkmės. mirksiukas.gif
Atsakyti