paspausk ant foto turetu didintis!
QUOTE(sniegiuke @ 2009 11 13, 15:30)
paspausk ant foto turetu didintis!
Atsiprašau, čia aš pati žiopla.
Man graži spalva, tačiau nepatiko tie suraukimai tokie maži. Aš tokių labai nemėgstu. Jei ji būtų be tų suraukimų, visai tiesiai kritusi, man būtų
Matai tie raukimai buvo normalus ir grazus bet ji man buvo per trumpa ta suknia tai reikejo juos atleisti kad ilgis tiktu todel taip ir atrodo!
QUOTE(sniegiuke @ 2009 11 13, 15:52)
Matai tie raukimai buvo normalus ir grazus bet ji man buvo per trumpa ta suknia tai reikejo juos atleisti kad ilgis tiktu todel taip ir atrodo!
Na, kad ir kokie tie raukimai buvo, man tokio stiliaus suknelės (su tais raukimais) labai nepatinka. Klausėt visų nuomonės, tai aš ir pasakiau.
Aciu uz nuomone
QUOTE(sniegiuke @ 2009 11 13, 18:25)
Aciu uz nuomone
Nėra už ką
Kaip jau sakiau, spalva man patiko, labai, ir ji, kiek matosi nuotraukoje, jums tiko
Nusimato vestuves geguzes pradzioje.Pamergiu sukneles planuojamos-persiko spalvos.Na, o sau (busiu liudininke) neapsiprendziu-kokios noreciau,esu tamsiaplauke (plaukai juodi ).Prasau patarimu
Sakyciau, kad tos pacios sokolado spalvos tiktu. Arba konjako. Dar gal tamsiai zalia turetu gerai atrodyti.
QUOTE(Mari @ 2009 11 15, 21:26)
Sakyciau, kad tos pacios sokolado spalvos tiktu. Arba konjako. Dar gal tamsiai zalia turetu gerai atrodyti.
Svajojiu apie melyna-su zalia maisyta,kaip ji vadinasi lietuviskai nezinau,bet tokia vizijoje idomi spalva ir kiek intike ieskau,kazko panasaus nieko nerandu.Plius turiu beda ,reikia svorio numesti Kitaip nei rankos graziai atrodys,nei pilvas atsikises
O,su zalia esu buvusi vienuose vestuvese kaip svecias, visai nieko atrodziau, bet tuomet dar jauna buvau
QUOTE(lovely @ 2009 11 16, 10:21)
Svajojiu apie melyna-su zalia maisyta,kaip ji vadinasi lietuviskai nezinau,bet tokia vizijoje idomi spalva ir kiek intike ieskau,kazko panasaus nieko nerandu.Plius turiu beda ,reikia svorio numesti Kitaip nei rankos graziai atrodys,nei pilvas atsikises
O,su zalia esu buvusi vienuose vestuvese kaip svecias, visai nieko atrodziau, bet tuomet dar jauna buvau
Na, manau, korsetas paspaustu pilvuka ir gerai pasirinkus suknele, svoris netrukdytu groziui.
QUOTE(-Mylia- @ 2009 11 16, 12:09)
Na, manau, korsetas paspaustu pilvuka ir gerai pasirinkus suknele, svoris netrukdytu groziui.
Aciu uz patarimus Meginsiu iki geguzes menesio virssvorio atsikratyti
QUOTE(lovely @ 2009 11 16, 14:19)
Aciu uz patarimus Meginsiu iki geguzes menesio virssvorio atsikratyti
Sėkmės.