Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių apdarai

Mandra Sandra ,sakyciau visai nebloga suknia ,gal nelabai matosi visas fasonas ir kokia ten medziagyte ,bet itariu kad visai thumbup.gif O spalva g.gif irgi nebloga thumbup.gif
Atsakyti
mandra sandra - tikrai grazi suknele smile.gif manau svociia tinka tokia smile.gif o jei dar prie pamergiu spalvos derinasi tai isvis super..ir tavo auksiniai bateliai cia tikrai labai labai tiks smile.gif smile.gif
Atsakyti
grazu 4u.gif prie auksiniu bateliu bus kaip tik smile.gif
Atsakyti
Grazi suknyte mandra_sandra, o kokiam cia salone?Gal Zeigoj?
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 19, 10:30)
murmur-http://www.skelbiu.lt/p-a-r-d-u-o-d-u-raudona-suknele-viena-karta-6041385.html

tai va, pilna urmo baze tu sukneliu smile.gif

Tavoji suknele grazi turint galvoje kad derinsies prie pamergiu. Kiek nuoma jos? Man kai nereik prie nieko derintis tai as galiu rinktis belenkokia spalva...tai rudos nei juodos ar kitos kokios tamsios tikrai nesirinksiu schmoll.gif
Atsakyti
žinokit, ji realybėj gražesnė, čia fotikas gadina vaizdą...net nesimato siuvinėjimų ir raukinių visų.
kaune, 200lt. salono dar nesakysiu tongue.gif , nes dar nepasirašiau sutarties, nor jaučiu jau reikia skubėt
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 19, 15:47)

[I/AAAAAAAAFcA/rXa2jCkoxQ8/s400/Nuotr%20002.jpg[/img]
user posted image
nekreipkit dėmesio į baltus batus ir nugaroj ką nereikia  doh.gif nes neplanavau eiti į saloną, užbėgau netyčia pakeliui

Ar čia kartais ne Kaune " salone g.gif Aš vakar ją matavausi,tik jos spalva man netiko,nes pamergių suknios bordo,tai nesiderino:ax: Man tai ji patiko drinks_cheers.gif
Išsinuomojau kitą ax.gif

ups išdaviau saloną doh.gif Sorry nedaskaičiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manilla: 19 gegužės 2009 - 16:28
Suknele grazi jei pasiuvimas tinka prie figuros , jei spalva tinka tau ir svarbiausi reikia kad butu patogi , gi reiks visa PARA su ja isbut . jau neduok dieve kad reiketu kazkur pastoviai taisiti , laikyti ar dengti

Man geriausia pirma
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 19, 17:15)
žinokit, ji realybėj gražesnė, čia fotikas gadina vaizdą...net nesimato siuvinėjimų ir raukinių visų.
kaune, 200lt. salono dar nesakysiu  tongue.gif , nes dar nepasirašiau sutarties, nor jaučiu jau reikia skubėt

graži suknelė thumbup.gif o dar tokiai figurytei turbūt visos labai dailiai atrodytų thumbup.gif Salonas matau koks tongue.gif buvau ten, ale kažkaip neradau sau, durna buvau, kad nesimatavau suknelių, kurias siūlė, buvau įsitikinus, kad man jos netinka doh.gif
O dabar man jaunoji su pamerge išrinko, man labai patogi, o jom labai graži lotuliukas.gif Nu ir aš nebrokiju, niekad nebūčiau patikėjus, kad tokią suknelę užsidėsiu, bet man prilipo wub.gif Foto nelabai kokia, ir po krūtine bus šviesus dirželis kaip pas pamerges. Jų suknelės persikiniai oranžinės su smeliava juostele, mano ruda su smėliava juostele. labai nervuojuos dėl batų, turiu tinkamus, ale baisiai aukštas kulnas, nepabūsiu visą dieną doh.gif
user posted image
Papildyta:
Labai atsiprašau už nuotraukos iškarpymus ir pan doh.gif rekėjo spausdinti, tai padariau ekonomišką variantą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2009 05 21, 22:35)
graži suknelė  thumbup.gif o dar tokiai figurytei turbūt visos labai dailiai atrodytų  thumbup.gif Salonas matau koks  tongue.gif buvau ten, ale kažkaip neradau sau, durna buvau, kad nesimatavau suknelių, kurias siūlė, buvau įsitikinus, kad man jos netinka  doh.gif
O dabar man jaunoji su pamerge išrinko, man labai patogi, o jom labai graži  lotuliukas.gif Nu ir aš nebrokiju, niekad nebūčiau patikėjus, kad tokią suknelę užsidėsiu, bet man prilipo  wub.gif Foto nelabai kokia, ir po krūtine bus šviesus dirželis kaip pas pamerges. Jų suknelės persikiniai oranžinės su smeliava juostele, mano ruda su smėliava juostele. labai nervuojuos dėl batų, turiu tinkamus, ale baisiai aukštas kulnas, nepabūsiu visą dieną  doh.gif

Papildyta:
Labai atsiprašau už nuotraukos iškarpymus ir pan  doh.gif rekėjo spausdinti, tai padariau ekonomišką variantą  doh.gif

Labai grazi suknele, neperkrauta ir nepompastiska. Ir prie figuros tinka smile.gif
Atsakyti
irisas grazi suknele 4u.gif

reik man apsilankyt nuomoj gal jau, kazkaip atrodo kad dar pora menesiu tai ner kur skubet blush2.gif
Atsakyti
IRISAS-JEI TINKA IR PATINKA, TAI thumbup.gif
man truputį tokia per paprasta blush2.gif
Papildyta:
user posted image
imu šitą biggrin.gif
Atsakyti