Mandra Sandra ,sakyciau visai nebloga suknia ,gal nelabai matosi visas fasonas ir kokia ten medziagyte ,bet itariu kad visai O spalva irgi nebloga
mandra sandra - tikrai grazi suknele manau svociia tinka tokia o jei dar prie pamergiu spalvos derinasi tai isvis super..ir tavo auksiniai bateliai cia tikrai labai labai tiks
grazu prie auksiniu bateliu bus kaip tik
Grazi suknyte mandra_sandra, o kokiam cia salone?Gal Zeigoj?
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 19, 10:30)
murmur-http://www.skelbiu.lt/p-a-r-d-u-o-d-u-raudona-suknele-viena-karta-6041385.html
tai va, pilna urmo baze tu sukneliu
Tavoji suknele grazi turint galvoje kad derinsies prie pamergiu. Kiek nuoma jos? Man kai nereik prie nieko derintis tai as galiu rinktis belenkokia spalva...tai rudos nei juodos ar kitos kokios tamsios tikrai nesirinksiu
žinokit, ji realybėj gražesnė, čia fotikas gadina vaizdą...net nesimato siuvinėjimų ir raukinių visų.
kaune, 200lt. salono dar nesakysiu , nes dar nepasirašiau sutarties, nor jaučiu jau reikia skubėt
kaune, 200lt. salono dar nesakysiu , nes dar nepasirašiau sutarties, nor jaučiu jau reikia skubėt
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 19, 15:47)
[I/AAAAAAAAFcA/rXa2jCkoxQ8/s400/Nuotr%20002.jpg[/img]
nekreipkit dėmesio į baltus batus ir nugaroj ką nereikia nes neplanavau eiti į saloną, užbėgau netyčia pakeliui
Ar čia kartais ne Kaune " salone Aš vakar ją matavausi,tik jos spalva man netiko,nes pamergių suknios bordo,tai nesiderino:ax: Man tai ji patiko
Išsinuomojau kitą
ups išdaviau saloną Sorry nedaskaičiau
Suknele grazi jei pasiuvimas tinka prie figuros , jei spalva tinka tau ir svarbiausi reikia kad butu patogi , gi reiks visa PARA su ja isbut . jau neduok dieve kad reiketu kazkur pastoviai taisiti , laikyti ar dengti
Man geriausia pirma
Man geriausia pirma
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 19, 17:15)
žinokit, ji realybėj gražesnė, čia fotikas gadina vaizdą...net nesimato siuvinėjimų ir raukinių visų.
graži suknelė o dar tokiai figurytei turbūt visos labai dailiai atrodytų Salonas matau koks buvau ten, ale kažkaip neradau sau, durna buvau, kad nesimatavau suknelių, kurias siūlė, buvau įsitikinus, kad man jos netinka
O dabar man jaunoji su pamerge išrinko, man labai patogi, o jom labai graži Nu ir aš nebrokiju, niekad nebūčiau patikėjus, kad tokią suknelę užsidėsiu, bet man prilipo Foto nelabai kokia, ir po krūtine bus šviesus dirželis kaip pas pamerges. Jų suknelės persikiniai oranžinės su smeliava juostele, mano ruda su smėliava juostele. labai nervuojuos dėl batų, turiu tinkamus, ale baisiai aukštas kulnas, nepabūsiu visą dieną
Papildyta:
Labai atsiprašau už nuotraukos iškarpymus ir pan rekėjo spausdinti, tai padariau ekonomišką variantą
QUOTE(irisas @ 2009 05 21, 22:35)
graži suknelė o dar tokiai figurytei turbūt visos labai dailiai atrodytų Salonas matau koks buvau ten, ale kažkaip neradau sau, durna buvau, kad nesimatavau suknelių, kurias siūlė, buvau įsitikinus, kad man jos netinka
O dabar man jaunoji su pamerge išrinko, man labai patogi, o jom labai graži Nu ir aš nebrokiju, niekad nebūčiau patikėjus, kad tokią suknelę užsidėsiu, bet man prilipo Foto nelabai kokia, ir po krūtine bus šviesus dirželis kaip pas pamerges. Jų suknelės persikiniai oranžinės su smeliava juostele, mano ruda su smėliava juostele. labai nervuojuos dėl batų, turiu tinkamus, ale baisiai aukštas kulnas, nepabūsiu visą dieną
Papildyta:
Labai atsiprašau už nuotraukos iškarpymus ir pan rekėjo spausdinti, tai padariau ekonomišką variantą
Papildyta:
Labai grazi suknele, neperkrauta ir nepompastiska. Ir prie figuros tinka
irisas grazi suknele
reik man apsilankyt nuomoj gal jau, kazkaip atrodo kad dar pora menesiu tai ner kur skubet
reik man apsilankyt nuomoj gal jau, kazkaip atrodo kad dar pora menesiu tai ner kur skubet
IRISAS-JEI TINKA IR PATINKA, TAI
man truputį tokia per paprasta
Papildyta:
imu šitą
man truputį tokia per paprasta
Papildyta:
imu šitą