Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių apdarai

QUOTE(Vetrunge.S @ 2009 08 16, 19:37)
alia tokia svocia vau. ir nuotaka gali nublankti

būtume abi su nertom, tai tikrai bučiau nublankus smile.gif
Atsakyti
mano apdarai:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos svociutes ir ne tik,
Padekit issirinkti, einu svociaut bet neapsisprendziu kuo pasipuosti blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilija S: 20 rugpjūčio 2009 - 08:32
QUOTE(Vilija S @ 2009 08 20, 08:29)
user posted image

user posted image

user posted image

man tai vidurinis modeliukas graziausiai atrodo, bet kad tos "lupos" biski ne i tema... doh.gif pirmos sukneles spalva man negrazi, o trecioji visa berysio blush2.gif bet cia tiesiog mano subjektyvi nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 08 20, 09:35)
man tai vidurinis modeliukas graziausiai atrodo, bet kad tos "lupos" biski ne i tema...  doh.gif  pirmos sukneles spalva man negrazi, o trecioji visa berysio  blush2.gif  bet cia tiesiog mano subjektyvi nuomone  4u.gif

as ir siulyciau dar paieskoti sukneliu, juk esi jauna, tai ir pasipuosk jaunatviskai, stilingai, elegantiskai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 20 rugpjūčio 2009 - 08:42
sveika smile.gif
o pamergiu ar bus ir kokia ju spalva?
pirmojoj tai man ta plunksna nelabai i tema,
antroji gal nieko,o siaip tai trecioji visai nieko,tik labai puosni,bet jei jaunoji su pusta suknele bus tai trecioji tiks 4u.gif
jei jaunoji su kokia graikisko stiliaus suknute,tai tada antroji sakyciau ax.gif
o jei atvirai, tai man jos visos truputi per margos blush2.gif
bet modeliukas antrosios geras!

nu priveliau cia truputi,bet tikiuos supratai ir uz kritika nesupyksi,cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
vilija, mano patarimas - rinkis vienspalvę suknelę
Atsakyti
QUOTE(Vilija S @ 2009 08 20, 09:29)
[

Aš rinkčiausi pirma, antroj tos lūpos visai netinka schmoll.gif , trečia schmoll.gif .

Sukritikuosit ar ne, jeigu mano suknele bus juoda unsure.gif . Kitokios tiesiog neradau tinkamos savo apvalumams doh.gif blush2.gif . Tik dar pas siuvėją reikia, nes ir ūgis toks "didelis" kad visos suknelės per žemę velkasi doh.gif .

user posted image
Atsakyti
spanguole, suknelė tau gal ir nieko žiūrisi, bet man ta gėlė tai schmoll.gif gal ji pati tokia per prasta ar prie to juodo kaspino netinka, net nežinau...kažkaip man nesižiūri
Atsakyti
Ta gėlė tai tik bandymas. Reikia kažkokio akcento raudono, tai šiaip prisidėjau dirbtinę, kitas bandymas buvo su balta gele. Tada jūs man pasakykit, ar reikai kokios raudonos gėlės, ar segės? Planuoju raudonus papuošalus, arba tokius blizgančius kinietiškus is akučių, na gal supratot apie ką aš čia ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 08 20, 11:08)
Ta gėlė tai tik bandymas. Reikia kažkokio akcento raudono, tai šiaip prisidėjau dirbtinę, kitas bandymas buvo su balta gele. Tada jūs man pasakykit, ar reikai kokios raudonos gėlės, ar segės? Planuoju raudonus papuošalus, arba tokius blizgančius kinietiškus is akučių, na gal supratot apie ką aš čia  ax.gif .

ant sukneles tikrai jau nieko nebereikia kabinti, gali tik papuosalus, batelius detis ir puokste raudona pasidaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės,bandau ir aš pasirodyt kaip atrodžiau,tikiosi avyks nuotrauką įkelti blush2.gif
http://s44.radikal.r...f934c8b0a3a.jpg
šiaip suknelė buvo ryškesnė,tik foto kokybė nekokia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roky: 20 rugpjūčio 2009 - 11:28