Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių apdarai

va CIA mano svociavimo akimirkos ir suknele matosi gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 07 29, 19:26)
va CIA mano svociavimo akimirkos ir suknele matosi gerai smile.gif

kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 07 29, 19:51)
kaip grazu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu smile.gif man irgi patiko smile.gif
Atsakyti
La Perla, koks zavingas klipukas bigsmile.gif

daili ir suknele, ale jau gyriau smile.gif Tiulis tik vis tiek nepatiko tongue.gif

as sian savaja parsivesiu tikiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2009 08 03, 17:57)
La Perla, koks zavingas klipukas  bigsmile.gif

daili ir suknele, ale jau gyriau smile.gif Tiulis tik vis tiek nepatiko  tongue.gif

as sian savaja parsivesiu tikiuosi smile.gif

lotuliukas.gif tai matyt todel as ji ir suplesiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 07 15, 22:01)
mano suknele buvo tokia ax.gif

daili ir skoninga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 08 05, 14:18)
daili ir skoninga  thumbup.gif

aciukas aciuks.gif
Atsakyti
Mūsų svočia buvo labai gražiai pasipuošus, savo rankų darbo nerta suknele, nusagstyta rudais svarovskio kristaliukais ir su organzos gėle šone. Daug kas sakė, kad jūsų piršliai labai originalūs thumbup.gif Nepakartojamai atrodė wub.gif

Atsakyti
ojei, kiek laiko toki grozi reikia nerti mastau.gif bet tikrai nepakartojama!
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2009 08 16, 18:42)
Mūsų svočia buvo labai gražiai pasipuošus, savo rankų darbo nerta suknele, nusagstyta rudais svarovskio kristaliukais ir su organzos gėle šone. Daug kas sakė, kad jūsų piršliai labai originalūs  thumbup.gif  Nepakartojamai atrodė  wub.gif

tikrai be galo graziai atrode wub.gif as irgi buciau nusinerusi suknele bet... laiko nebuvo, kaip tycia: uzsakymu buvau prisiemusi be galo daug kai pakviete i vestuves doh.gif saunuole jusu svocia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 08 16, 19:03)
tikrai be galo graziai atrode  wub.gif  as irgi buciau nusinerusi suknele bet... laiko nebuvo, kaip tycia: uzsakymu buvau prisiemusi be galo daug kai pakviete i vestuves  doh.gif  saunuole jusu svocia  thumbup.gif

na jau tikrai, kad šaunuolė, visi taip gyrė, nes atrodė tai pasakiškai, daug gražiau negu nuotraukoj wub.gif
Atsakyti
alia tokia svocia vau. ir nuotaka gali nublankti
Atsakyti