Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių apdarai

QUOTE(renatuk @ 2009 06 26, 14:36)
sveiki, as niekaip negaliu apsispręsti, ka Jus manot apie šitą suknelę
http://www.proginiai...g...=lt&blank=1
lauksiu  smile.gif

man labai grazi, jei tinka tavo figurai tai super thumbup.gif as tik zinau kad su tokia nepatogiai jausciausi, vis apie pilva mastyciau ar neatsikiso nuo sampano ir mineralinio kai nori isvengti sampano lotuliukas.gif bet jei figura grazi - tai pirmyn ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 06 26, 13:47)
dekui  blush2.gif
Jo is to pacio mes salono abi nuomojam. Tu gal ja ir matavaisi?
Jo didoka ji man, reiks dar nemazai ja iimti is sonu.

ne, aš jos nesimatavau, net nežiūrėjau, nes žuvytė - ne mano forma

QUOTE(renatuk @ 2009 06 26, 16:36)
sveiki, as niekaip negaliu apsispręsti, ka Jus manot apie šitą suknelę
http://www.proginiai...g...=lt&blank=1
lauksiu  smile.gif

man nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(TAI AS @ 2009 06 25, 00:07)
tavo suknele visai nebloga,o su svarkeliu butu visai thumbup.gif ,bet va su ta gelsva suknele kur matosi desinej pusej tai bijociau rengtis,jei gerai iziuriu tai ji  tokia kaip pas drauge uzuolaidos...o jei puotos sales langai tokiom uzuolaidom puosti biggrin.gif  .suprantamas derinimasis prie pamergiu  ar kitu sveciu,bet prie langu tai nenoreciau  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 06 26, 12:39)
Na va, pagaliau ir as jau turiu suknele, labai dziaugiuosi kad jau issirnikau, vakar palikau uzstata, tai dabar man ramu.Keliu jusu teismui  blush2.gif

http://public.fotki....e/untitled.html

grazi.man zuvytes patinka.as savo zuvi lotuliukas.gif parodysiu tik po vestuviu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 06 13, 09:57)
katiusa - labai grazi suknele, tokia puosni, pats tas svociai  thumbup.gif 

o as vis noriu zydros, bet mama iskart pasake kad svociai zydra netinka, reikia ryyyyskios  doh.gif  vestuvininkai irgi bus seno kirpimo zmones tai galiu likti nesuprasta  unsure.gif

Kodėl netinka g.gif Aš buvau su žydra (tiksliau, turkio spalvos), sulaukiau begalės komplimentų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TAI AS @ 2009 06 26, 23:05)
grazi.man zuvytes patinka.as savo zuvi lotuliukas.gif  parodysiu tik po vestuviu biggrin.gif

dekui uz pagyras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 06 26, 11:39)
Na va, pagaliau ir as jau turiu suknele, labai dziaugiuosi kad jau issirnikau, vakar palikau uzstata, tai dabar man ramu.Keliu jusu teismui  blush2.gif

http://public.fotki....e/untitled.html

Labai grazi suknele thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Nagi pasirodykit svociutes kokias sukneles nuomojates, visai temele uzmirsot
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2009 07 13, 14:45)
Labai grazi suknele thumbup.gif  wub.gif

dekui blush2.gif
Atsakyti
zinokit as rinkausi rinkausi ir nei viena suknele nuomose man neprilipo doh.gif o kadangi brangiu negaliu sau leisti, o pigios nepatinka tai issitraukiau savo progine raudona suknele (buvau karta uzsidejus i svente) ilga iki zemes, patogia begalo ir baigiau paieskas blush2.gif suknele pati is saves grazi elegantiska bet be jokiu blizguciu ir nerinuku. Kai turesiu foto sventes parodysiu mirksiukas.gif

dabar nesugalvoju kokiu geliu puokste prie raudonos sukneles tiktu labiausiai? g.gif rauudonos kazkaip susilies man rodos, gal turit minciu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 07 14, 19:38)
zinokit as rinkausi rinkausi ir nei viena suknele nuomose man neprilipo  doh.gif  o kadangi brangiu negaliu sau leisti, o pigios nepatinka tai issitraukiau savo progine raudona suknele (buvau karta uzsidejus i svente) ilga iki zemes, patogia begalo ir baigiau paieskas  blush2.gif suknele pati is saves grazi elegantiska bet be jokiu blizguciu ir nerinuku. Kai turesiu foto sventes parodysiu  mirksiukas.gif

dabar nesugalvoju kokiu geliu puokste prie raudonos sukneles tiktu labiausiai?  g.gif rauudonos kazkaip susilies man rodos, gal turit minciu?  g.gif

As rudeni buvau vienose vestuvese kur liudininke buvo su raudona suknele, tai ji pasidare puokste is baltu roziu ir vidury viena buvo raudona roze, o jaunoji pasidare is raudonu roziu o viduri buvo trys baltos, labai graziai atrode, kaik kur nuotraukose jos susikeite. Jaunajai labai patiko raudona spalva.
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 07 14, 20:38)
zinokit as rinkausi rinkausi ir nei viena suknele nuomose man neprilipo  doh.gif  o kadangi brangiu negaliu sau leisti, o pigios nepatinka tai issitraukiau savo progine raudona suknele (buvau karta uzsidejus i svente) ilga iki zemes, patogia begalo ir baigiau paieskas  blush2.gif suknele pati is saves grazi elegantiska bet be jokiu blizguciu ir nerinuku. Kai turesiu foto sventes parodysiu  mirksiukas.gif

dabar nesugalvoju kokiu geliu puokste prie raudonos sukneles tiktu labiausiai?  g.gif rauudonos kazkaip susilies man rodos, gal turit minciu?  g.gif

Mano irgi bus raudona suknele, tai mastau su baltom ir raudonom rozem sukomponuot kazka mirksiukas.gif
Atsakyti
mano suknele buvo tokia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 15 liepos 2009 - 22:04