Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių apdarai

QUOTE(*zadiv* @ 2009 06 12, 14:35)
Tai rodyk rodyk  mirksiukas.gif  mums idomu viskas

tuoj bandysiu ideti blush2.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(*zadiv* @ 2009 06 12, 14:35)
Tai rodyk rodyk  mirksiukas.gif  mums idomu viskas

tuoj bandysiu ideti blush2.gif

user posted image

na gal tik matosi nelabai nzn jums spresti ax.gif
Atsakyti
g.gif Nu visai nebloga suknyte mirksiukas.gif nelabai kazkaip matosi viskas . Bet siaip labai sauniai abu atrodet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 06 12, 17:20)
g.gif  Nu visai nebloga suknyte  mirksiukas.gif  nelabai kazkaip matosi viskas . Bet siaip labai sauniai abu atrodet  thumbup.gif

radau dar viena gal tien geriau atrodis , aciu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
man grazi ta suknele:) lyg su povo pluksnom, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(SparnuotaPaukste @ 2009 06 12, 17:59)
man grazi ta suknele:) lyg su povo pluksnom, ar ne?

cia tokie lapukai is organzo medziagos tikrai man sia suknele labai prabangiai atrode (cia mano nuomone) Gavau daug komplimentu ta diena net vyras nustebe blink.gif lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 11, 22:18)
o kur pirkai? mirksiukas.gif gal zinai proginiu sukneliu parduotuviu Bialystoke? rolleyes.gif

As Suvalkuose "Arkadia" prekybos centriuke pirkau, na ten tokie skyriai kaip Kaune bazej taip pat, tik maziau ju . Sijona vienam skyriuj virsu kitam.
Atsakyti
katiusa - labai grazi suknele, tokia puosni, pats tas svociai thumbup.gif

o as vis noriu zydros, bet mama iskart pasake kad svociai zydra netinka, reikia ryyyyskios doh.gif vestuvininkai irgi bus seno kirpimo zmones tai galiu likti nesuprasta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 06 13, 10:57)
katiusa - labai grazi suknele, tokia puosni, pats tas svociai  thumbup.gif 

o as vis noriu zydros, bet mama iskart pasake kad svociai zydra netinka, reikia ryyyyskios  doh.gif  vestuvininkai irgi bus seno kirpimo zmones tai galiu likti nesuprasta  unsure.gif

Aciu linkiu jums sekmes ieskojant sukneles ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, svočiutės,
Tokia bus mano svočios suknelė. Tik dar užsidėsiu juodą gipiūrinį bolero švarkelį. Nugaroje suvarstyta ir siuvinėta iki pat apačios.
Atsiduodu Jūsų teismui 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(katiusa20 @ 2009 06 12, 17:48)
radau dar viena gal tien geriau atrodis , aciu  blush2.gif

user posted image

thumbup.gif man taip patiko, kazka ir tokio gal noreciau,tik man zalia spalva netinka, o seip reiks mano siuvejai parodyti, tikrai tiks ir man, nes panasia figurike turiu biggrin.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(liolikė @ 2009 06 14, 19:17)
Sveikutės, svočiutės,
Tokia bus mano svočios suknelė. Tik dar užsidėsiu juodą gipiūrinį bolero švarkelį. Nugaroje suvarstyta ir siuvinėta iki pat apačios.
Atsiduodu Jūsų teismui  4u.gif 

user posted image

Modeliukas tau tinka, bet bolero noretusi, bent as deciaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liolikė @ 2009 06 14, 18:17)
Sveikutės, svočiutės,

labai tau tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liolikė @ 2009 06 14, 19:17)
Sveikutės, svočiutės,

user posted image

Labai nebloga suknute.Dar pasidarys sukuosena makiazas ir bus super . Svarbiausia turi buti patogi
Atsakyti