Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių apdarai

QUOTE(La Perla @ 2009 06 05, 14:24)
bet kad zalia visai ne mano spalva  doh.gif  pati paciausia mano spalva yra raudona  wub.gif
dar mastau apie sidabrines basutes ir sidabrini rankinuka, man jos labai smagios bet nezinau ar tiks  g.gif

na, nezinau, ar tiks, nes netycia ilindau pasmalsauti, bet basutes tai paaaaasakiskos, tik bijociau su jomis net stoveti, zaviuosi moterimis, kurios moka su tokiomis graziai vaikscioti, o ne klibinksciuoti thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2009 06 09, 20:09)
na, nezinau, ar tiks, nes netycia ilindau pasmalsauti, bet basutes tai paaaaasakiskos, tik bijociau su jomis net stoveti, zaviuosi moterimis, kurios moka su tokiomis graziai vaikscioti, o ne klibinksciuoti thumbup.gif:

lotuliukas.gif prajuokinai lotuliukas.gif as su jomis kaip basa,jos tik atrodo aukstos ir plonos bet is tiesu labai patogios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 09, 21:17)
svociutes, kur jus perkat sukneles? mirksiukas.gif  as apejau Vilniaus akropoli, mada, VCUP ir niekur tinkamos sukneles neradau doh.gif

As irgi noriu pirkti g.gif bet niekur nemaciau nieko tinkamo,tokios sukneles tik Gariunu turguj doh.gif Panoramoj vienoj parduotuvej buvau uzejus ,kazko panasaus maciau ,bet neradau nieko tinkamo . O parduotuves pavadinimo nepamenu blush2.gif Daugiau niekur ir nemaciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 06 10, 06:46)
As irgi noriu pirkti  g.gif  bet niekur nemaciau nieko tinkamo,tokios sukneles tik Gariunu turguj  doh.gif  Panoramoj vienoj parduotuvej buvau uzejus ,kazko panasaus maciau ,bet neradau nieko tinkamo . O parduotuves pavadinimo nepamenu  blush2.gif  Daugiau niekur ir nemaciau  schmoll.gif

dar yra Madoj, VCUP kelios parduotuves, bet as neradau pirmai dienai nieko tinkamo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 10, 09:27)
dar yra Madoj, VCUP kelios parduotuves, bet as neradau pirmai dienai nieko tinkamo doh.gif

Tikrai dar Madoj buvau doh.gif bet ten irgi niekas nesudomino . jeigu rasi dar kurnors ,parasyk mirksiukas.gif
Atsakyti
labai dziaugiuosi kad per vestuves persioviau po visu ceremoniju is aukstakulniu i "balerinos" batukus-tapkutes. Suknia ilga buvo nesimate o sokau ir laksciau iki pat ryto thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 06 10, 08:43)
Tikrai dar Madoj buvau  doh.gif  bet ten irgi niekas nesudomino . jeigu rasi dar kurnors ,parasyk  mirksiukas.gif

jauciu varysiu i Lenkija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 11, 14:15)
jauciu varysiu i Lenkija rolleyes.gif

as lenkijoj pirkau 100 lt pigiau nei bazej kaune
bet cia balandi buvo.

beje pirkau tai kas buvo Nr.44 nes viskas mazesniu ismeru g.gif taigi labai gerai kad ten gorseta pirkau atskirai vienoj pardoj sijona kitoj. bet matavausi be "aptempianciu kelniu" smile.gif ir dar dietos pasilaikiau savaite, tai teko siaurinti normaliai paskutine minute doh.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Lenkijo rasi ta pati ka gariunuose...jei ir pigiau 100lt tai neverta manau vaziuot - kelione ir kainuoja ir vargina ir laiko uzima, - reikia zinot kur ieskoti.
Atsakyti
QUOTE(bog @ 2009 06 11, 20:19)
as lenkijoj pirkau 100 lt pigiau nei bazej kaune
bet cia balandi buvo.

beje pirkau tai kas buvo Nr.44 nes viskas mazesniu ismeru  g.gif  taigi labai gerai kad ten gorseta pirkau atskirai vienoj pardoj sijona kitoj. bet matavausi be "aptempianciu kelniu" smile.gif ir dar dietos pasilaikiau savaite, tai teko siaurinti normaliai paskutine minute  doh.gif  blink.gif  lotuliukas.gif

o kur pirkai? mirksiukas.gif gal zinai proginiu sukneliu parduotuviu Bialystoke? rolleyes.gif
Atsakyti
Labutis visoms nesenei buvau svocia thumbup.gif galiu jums parodyti savo suknele, jei kas susidomes tai pasakisiu kur nomavau,jau tien ne pirma karta emiau suknele labai esu patenkinta ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katiusa20 @ 2009 06 12, 15:29)
Labutis visoms nesenei buvau svocia  thumbup.gif galiu jums parodyti savo suknele, jei kas susidomes tai pasakisiu kur nomavau,jau tien ne pirma karta emiau suknele labai esu patenkinta  ax.gif  thumbup.gif

Tai rodyk rodyk mirksiukas.gif mums idomu viskas
Atsakyti