Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių apdarai

QUOTE(La Perla @ 2009 06 04, 23:33)
o jei jausiesi pasitikinti savimi - dauguma pamastys: gal ir nelabai graziai atrodo bet jei ji taip puikiai jauciasi - tikriausiai grazu ir madinga  lotuliukas.gif

pvz. p. Pronina hihihi.gif akivaizdu, kad ji puikiai jaucias su savo ekstravagantiskais apdarais, bet ziurint i ja mintys, kad tai grazu ir madinga tikrai nelanko mastau.gif greiciau juokinga ir apgailetina.

Suprantama, kai ieskai abiems priimtinos iseities su kliente, nes tai yra verslas ir smagu, kad turi issiugdzius tokiu igudziu. As apranga visad labai tiesiai komentuoju ir nelaikau to blogiu smile.gif Nutylejimas yra blogis, tuo tarpu abejone del savo pasirinkimo, daznai duoda kur kas geresni rezultata.
Beje, as ne tik kritikuoju, o ir giriu. Ir akivaizdu, kad kritika kur kas labiau pastebima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2009 06 04, 23:30)
pvz. p. Pronina  hihihi.gif akivaizdu, kad ji puikiai jaucias su savo ekstravagantiskais apdarais, bet ziurint i ja mintys, kad tai grazu ir madinga tikrai nelanko  mastau.gif  greiciau juokinga ir apgailetina.

Suprantama, kai ieskai abiems priimtinos iseities su kliente, nes tai yra verslas ir smagu, kad turi issiugdzius tokiu igudziu. As apranga visad labai tiesiai komentuoju ir nelaikau to blogiu smile.gif Nutylejimas yra blogis, tuo tarpu abejone del savo pasirinkimo, daznai duoda kur kas geresni rezultata.
Beje, as ne tik kritikuoju, o ir giriu. Ir akivaizdu, kad kritika kur kas labiau pastebima smile.gif

sveika smile.gif
del p. Proninos: bet argi jai svarbu kad kazkam nepatinka ar negrazu, nepanasi juk ji i nelaiminga moteri, tiesa? o dar jei prisiminsime teigini kad moterys puosiasi del vyru tai ji savo tiksla puikiai pasiekia lotuliukas.gif

kiekviena taisykle turi isimciu, taip kad zinoma nereikia aklai sekti teiginiu kad jei patiksi sau, patiksi ir kitiems, bet pripazink buna dienu kai pati jautiesi nelabai grazi (koks spuogas ne vietoj ar dar kazkas) ir netgi bendrautum su zmonemis ne taip kai tada kai jaustumeis jog atrodai pritrenkianciai mirksiukas.gif
kaip sake p. Pak... esme yra musyse lotuliukas.gif

o del mano vadinamo verslo, ne karta esu atsisakiusi megzti tai, kas man nepriimtina ir matau kad bus negrazu

tiesiai sviesiai kad kazkas negrazu as galiu pasakyti tik savo draugems ir tai pagrisdama savo nuomone, o svetimiems zmonems nedrisciau kritikuoti ju jau isigyto drabuzio, kartais verta ir patyleti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2009 06 04, 23:30)
pvz. p. Pronina  hihihi.gif akivaizdu, kad ji puikiai jaucias su savo ekstravagantiskais apdarais, bet ziurint i ja mintys, kad tai grazu ir madinga tikrai nelanko  mastau.gif  greiciau juokinga ir apgailetina.

sveika smile.gif
del p. Proninos: bet argi jai svarbu kad kazkam nepatinka ar negrazu, nepanasi juk ji i nelaiminga moteri, tiesa? o dar jei prisiminsime teigini kad moterys puosiasi del vyru tai ji savo tiksla puikiai pasiekia lotuliukas.gif

kiekviena taisykle turi isimciu, taip kad zinoma nereikia aklai sekti teiginiu kad jei patiksi sau, patiksi ir kitiems, bet pripazink buna dienu kai pati jautiesi nelabai grazi (koks spuogas ne vietoj ar dar kazkas) ir netgi bendrautum su zmonemis ne taip kai tada kai jaustumeis jog atrodai pritrenkianciai mirksiukas.gif
kaip sake p. Pak... esme yra musyse lotuliukas.gif

o del mano vadinamo verslo, ne karta esu atsisakiusi megzti tai, kas man nepriimtina ir matau kad bus negrazu

tiesiai sviesiai kad kazkas negrazu as galiu pasakyti tik savo draugems ir tai pagrisdama savo nuomone, o svetimiems zmonems nedrisciau kritikuoti ju jau isigyto drabuzio, kartais verta ir patyleti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 06 05, 07:40)
sveika smile.gif
del p. Proninos:  nepanasi juk ji i nelaiminga moteri, tiesa? o dar jei prisiminsime teigini kad moterys puosiasi del vyru tai ji savo tiksla puikiai pasiekia  lotuliukas.gif

tiesiai sviesiai kad kazkas negrazu as galiu pasakyti tik savo draugems ir tai pagrisdama savo nuomone, o svetimiems zmonems nedrisciau kritikuoti ju jau isigyto drabuzio, kartais verta ir patyleti  smile.gif

Na, man ji panasi i nelaimingai persikepinusia moteri biggrin.gif bet del pasitikejimo savim, esate teisi, jo anai tikrai netruksta

O kodel svetimiems nesakyt, jei draugams pasakai? Na ir kas kad jau isigytas rubas. Svente juk jau praejo, nieko nepakeisi, o kad suabejos, ar dar karta taip pat ar panasiai rengtis, tai bus tik geriau smile.gif tikrai nieko nesakyciau tik pacio baliaus diena - nei saviems, nei svetimiems smile.gif

Beje, ir i issakyta nuomone niekas nevercia reaguot, juk neaisku, kad komentuoja. Tarkim kokios Olialia tipo mergaites sukritikuota mano apranga, man nuskambetu kaip komplimentas biggrin.gif

Anam poste dar klausiau, kokios spalvos batelius derinsit prie melynos suknios? 4u.gif
Atsakyti
mes cia visa diskusija jau isvystem smile.gif
as derinsiu juodus batelius ir juoda maza rankine, virsutinej suknutes dalyje yra juodu detalyciu, turetu tikti g.gif beje antros dienos mano suknele irgi melyna tik kitokio atspalvio ir tiesi ilga doh.gif taip jau gavosi kad sprendziau sprendziau kuo rengtis ir gavosi taip kaip gavosi smile.gif
o tu jau turi suknute?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 05 birželio 2009 - 11:14
QUOTE(pasaka1 @ 2009 06 05, 10:33)

Anam poste dar klausiau, kokios spalvos batelius derinsit prie melynos suknios?  4u.gif

pagal dabartine mada graziai atrodytu sodriai zali ir tokios pat spalvos rankine mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos ,
Mano suknele yra PINK spalvos.
pamerges juodom sukniom su pinku , tai as isivaizdavau busiu pinkas su judais papuosalais.Kaip pradejau detus - ziuriu visai ne i tema , grynos pievos.
Geriausia tinka aukso arba sidabro spalva. palikau tik batelius juodus

Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 05, 11:24)
pagal dabartine mada graziai atrodytu sodriai zali ir tokios pat spalvos rankine mirksiukas.gif

bet kad zalia visai ne mano spalva doh.gif pati paciausia mano spalva yra raudona wub.gif
dar mastau apie sidabrines basutes ir sidabrini rankinuka, man jos labai smagios bet nezinau ar tiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 06 05, 15:24)
bet kad zalia visai ne mano spalva  doh.gif  pati paciausia mano spalva yra raudona  wub.gif
dar mastau apie sidabrines basutes ir sidabrini rankinuka, man jos labai smagios bet nezinau ar tiks  g.gif

manau, kad tiks, nors si sezona madinga auksine spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 06 05, 15:24)
bet kad zalia visai ne mano spalva  doh.gif  pati paciausia mano spalva yra raudona  wub.gif
dar mastau apie sidabrines basutes ir sidabrini rankinuka, man jos labai smagios bet nezinau ar tiks  g.gif

Skaitydama apie juodus batelius, is karto pagalvojau, kad sidabriniai prie tos tobulai tiktu biggrin.gif

As neturiu dar sukneles g.gif is pradziu nuotaka planavo trumpa, tai kaip ir apsisprendus buvau, bet finale liko su ilga, tai ir man ilgos reik smile.gif
Masciau apie sodrios melynos sukneles ir raudonu lakiniu bateliu derini. Bandysiu per nuomas pereit, nors vienu momentu, cia visko prisiziurejus, buvau nusprendus negaist laiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasaka1: 05 birželio 2009 - 20:36
QUOTE(astarna @ 2009 06 04, 22:46)
Sveikutes ,
OK7ANA - o tu  is kur nuomavai suknele o gal pirkaisi

as visa miesta islaksciau geguzes viduri ir geriausia man patiko suknele is TIAROS.

tiaroj si karta nieko grazaus neparode man,o radau antam aukste kur pries geliu turgeli yra.uzkrito man pavadinimas...kazkas su ledi... jos dar su etiketem,gautos neseniai.gal dar nebuvo,o gal tau nepatiko smile.gif
Atsakyti
svociutes, kur jus perkat sukneles? mirksiukas.gif as apejau Vilniaus akropoli, mada, VCUP ir niekur tinkamos sukneles neradau doh.gif
Atsakyti