QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 06 03, 19:38)
la perla-labai teisingi pastebėjimai. būsi graži, pati gražiausia
aciu, busiu graziausia kaip ir kieviena is musu cia besirenkanciu
QUOTE(astarna @ 2009 06 03, 19:54)
LA PERLA
suknute turi tau tikti prie figuros , prie veido ir kas svarbiausia turi buti patogi - juk beveik visa para tu su ja busi , ir soksi ir gamtoj ; butu geriau kad nereiketu kazkur pastoviai kelti , prilaikyti ar taisytis;
Neimk taip labai i sirdi svociu komentaru - juk mes ne viska matom , o kritikuoti labai lengva
visiems zinomas lietuvis VYTENIS ANGRIUKAITIS sake - madinga yra tas kas zmogui tinka
sveika, as visiskai ir nesijaudinu, juk suknute rengsiuosi as o ne kas nors kitas
labai teisingai pastebeta kad suknute turi buti patogi, butent tokia ir issirinkau
zinot kaip buna: kiekvienai is musu atrodo kad turim kazkoki trukuma ir del jo kompleksuojam nors kiti jo net nemato ir nemano esant
va tarkim man atrodo kad pilvukas atsikises (nors daug kas juokiasi kai pasakau kad jis atsikises) ir su kitokia suknute (pvz laisvai krentancia) pastoviai vaiksciociau itraukus pilva ir galvociau kaip cia pasisukt kad nenufotografuotu is sono
kitas dalykas butent vestuviu diena bus pirma arba antra mmm diena, o man tos pirmos dienos yra tragedija, tai irgi rinkausi suknute kad butu su pasijoniais ir ne prigludusi
QUOTE(*zadiv* @ 2009 06 04, 05:42)
Pritariu simtu procentu
Man pirmoji grazesne ir spalva patinka . O man isvis laisve pas mus nebus oficialaus pulko , galiu rinktis kokia noriu spalva
siaip del derinimosi prie pulko as manau yra vienas svarbus dalykas: kad spalva nebutu tokia pati kaip pamergiu sukneles, o visos kitos spalvos - puikiai tinkamos, juk svocia yra svocia ji privalo issiskirti
beje matavausi ir panasia suknute kaip mandra Sandra ir pirmaja jos ir antraja
man ne viena netiko o mandrai Sandrai - puikiai tinka. tai dar vienas pavyzdys kad kiekviena mes turim rinktis suknute SAU