Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių apdarai

QUOTE(astarna @ 2009 06 03, 21:54)
:
    visiems zinomas lietuvis VYTENIS ANGRIUKAITIS sake - madinga yra tas kas zmogui tinka

Pritariu simtu procentu drinks_cheers.gif
Man pirmoji grazesne ir spalva patinka . O man isvis laisve pas mus nebus oficialaus pulko , galiu rinktis kokia noriu spalva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 06 03, 19:38)
la perla-labai teisingi pastebėjimai. būsi graži, pati gražiausia  thumbup.gif

aciu, busiu graziausia kaip ir kieviena is musu cia besirenkanciu drinks_cheers.gif

QUOTE(astarna @ 2009 06 03, 19:54)
LA PERLA
suknute turi tau tikti prie figuros  , prie veido ir kas svarbiausia turi buti patogi - juk beveik visa para tu su ja busi , ir soksi ir gamtoj ; butu geriau kad nereiketu kazkur pastoviai kelti , prilaikyti ar taisytis;
  Neimk taip labai i sirdi svociu komentaru - juk mes ne viska matom , o kritikuoti labai lengva blush2.gif
    visiems zinomas lietuvis VYTENIS ANGRIUKAITIS sake - madinga yra tas kas zmogui tinka

sveika, as visiskai ir nesijaudinu, juk suknute rengsiuosi as o ne kas nors kitas smile.gif labai teisingai pastebeta kad suknute turi buti patogi, butent tokia ir issirinkau smile.gif zinot kaip buna: kiekvienai is musu atrodo kad turim kazkoki trukuma ir del jo kompleksuojam nors kiti jo net nemato ir nemano esant lotuliukas.gif va tarkim man atrodo kad pilvukas atsikises (nors daug kas juokiasi kai pasakau kad jis atsikises) ir su kitokia suknute (pvz laisvai krentancia) pastoviai vaiksciociau itraukus pilva ir galvociau kaip cia pasisukt kad nenufotografuotu is sono lotuliukas.gif kitas dalykas butent vestuviu diena bus pirma arba antra mmm diena, o man tos pirmos dienos yra tragedija, tai irgi rinkausi suknute kad butu su pasijoniais ir ne prigludusi
QUOTE(*zadiv* @ 2009 06 04, 05:42)
Pritariu simtu procentu  drinks_cheers.gif
Man pirmoji grazesne ir spalva patinka . O man isvis laisve pas mus nebus oficialaus pulko , galiu rinktis kokia noriu spalva  thumbup.gif

siaip del derinimosi prie pulko as manau yra vienas svarbus dalykas: kad spalva nebutu tokia pati kaip pamergiu sukneles, o visos kitos spalvos - puikiai tinkamos, juk svocia yra svocia ji privalo issiskirti smile.gif

beje matavausi ir panasia suknute kaip mandra Sandra ir pirmaja jos ir antraja lotuliukas.gif man ne viena netiko o mandrai Sandrai - puikiai tinka. tai dar vienas pavyzdys kad kiekviena mes turim rinktis suknute SAU drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 06 03, 13:37)
pamerges sake bus "pink" spalvos, rozines tai manau ir issiskirsiu ir spalvos deres. del pirslio dar nezinom ka sugalvosim o ilgis - jis pats tas ten toks modeliukas smile.gif

dar dairiausi i tokia, bet bijojau susiliet su pamergem:

man ši gražesnė nei toji mėlyna (alyvinė) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(colliuke_ @ 2009 06 04, 13:53)
man ši gražesnė nei toji mėlyna (alyvinė)  mirksiukas.gif

su suknelem kaip su vyrais.atrodo grazus,geras,bet as pati tokio nenoreciau,tai ir cia tas pats smile.gif sukneles tikrai grazios,bet kai apsirenge kitos,o as tokios neuzmaciau,kad susizaveciau rolleyes.gif .as per nuomas ejau tol,kol pamaciau viena suknele,del kurios kaip vaikas galejau daug ka pasizadet tik kad ja gauciau blush2.gif .o kai gerai atrodai,labiau savim pasitiki,tada ir nuotaika geresne ir jaudulio maziau,ir sekasi geriau
Atsakyti
QUOTE(ok7ana @ 2009 06 04, 15:26)
as per nuomas ejau tol,kol pamaciau viena suknele,del kurios kaip vaikas galejau daug ka pasizadet tik kad ja gauciau blush2.gif .o kai gerai atrodai,labiau savim pasitiki,tada ir nuotaika geresne ir jaudulio maziau,ir sekasi geriau

lygiai taip paciai man "prilipo" manoji lotuliukas.gif netgi pasakiau daugiau nerodykit imu sita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 06 04, 18:15)
lygiai taip paciai man "prilipo" manoji  lotuliukas.gif netgi pasakiau daugiau nerodykit imu sita  smile.gif

as tai dar apsirengiau pasimaivyt lotuliukas.gif paziuret kaip kitos atrodo,bet likau prie tos pacios.nors is pat pradziu tai kita buvau nusiziurejus,bet ji kokia 10kg svere ir labai tempe zemyn suknele tas svoris
Atsakyti
QUOTE(ok7ana @ 2009 06 04, 16:26)
as tai dar apsirengiau pasimaivyt lotuliukas.gif  paziuret kaip kitos atrodo,bet likau prie tos pacios.nors is pat pradziu tai kita buvau nusiziurejus,bet ji kokia 10kg svere ir labai tempe zemyn suknele tas svoris

as jau tiek buvau prisirenginejus doh.gif kad kai radau tinkama pasakiau stop lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 06 03, 19:28)
teisingai sakoma jog del skonio nesigincijama. man kuo toliau tuo labiau suknute patinka. ji nera pusta to pustumo pakanka tik tam kad isryskintu liemeni kuris pas mane nera labai plonas, medziaga pakankamai lengva smile.gif o del liemens linijos "neproporcingo"  pailginimo: juk visi korsetai tokie  lotuliukas.gif be to suknute man tokia "svotiska" juk svocios statusas visgi ipareigoja atrodyti solidziau nei pamerges, kurios gali rinktis lengvai krentancias, romantiskas ilgas ar netgi trumpas suknutes:)
o kas uzvis svarbiausia: as su ta suknute puikiai jauciuosi ir patinku sau, tikriausiai visos pripazinsite jog kai patinki sau - patinki visiems  smile.gif

kad man rodos ne apie tavaja suknele rasiau g.gif
net perziurejau dar karta paskutinius psl biggrin.gif

Toji "pustoji" apie kurios liemeni rasiau, tai buvo sunvysnes rodyta, neaiskiai turbut prikomentavau blush-anim-cl.gif Su tavaja melyna viskas ok apart islindusio tiulio apacioj, juolab, kad ir as apie tokia spalva mastau smile.gif kokios spalvos batelius derinsi?

Del komentaru, tai manau, kad reikia visokiu, nes atejus i tema pradzioj truputi issigandau daugumos idetu pavyzdziu ir pagyru jiems. Visai nesinori nutylet ziurint, kaip grazi moteris save sendina/storina/ir dar tuo dziaugias rolleyes.gif

Na ir tas teiginys, kad kai grazi sau tai ir kitiems grazi busi man irgi abejoniu kelia biggrin.gif buvo cia ankstesnej gal temoj ideta raudona svocia ilgais batais, dar kazkuo.... na kad ir kaip ji gerai jautes, taip apsirengus, as turbut akis i sona sukciau su ja bendraudama, nes ziuret klaiku butu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2009 06 04, 19:10)
Del komentaru, tai manau, kad reikia visokiu, nes atejus i tema pradzioj truputi issigandau daugumos idetu pavyzdziu ir pagyru jiems. Visai nesinori nutylet ziurint, kaip grazi moteris save sendina/storina/ir dar tuo dziaugias  rolleyes.gif

Na ir tas teiginys, kad kai grazi sau tai ir kitiems grazi busi man irgi abejoniu kelia  biggrin.gif buvo cia ankstesnej gal temoj ideta raudona svocia ilgais batais, dar kazkuo.... na kad ir kaip ji gerai jautes, taip apsirengus, as turbut akis i sona sukciau su ja bendraudama, nes ziuret klaiku butu  blush-anim-cl.gif

blink.gif
manau taip komentuoti arba patarinėti galima, kai sunkelė dar tik renkamasi.. kai yra keli variantai..kai svarstoma ar abejojama.. bet tikrai ne tada kai jau matom šventės nuotraukas ar kai ta suknelė jau įsigyta schmoll.gif galima tokias nuomones ir patarimus pasilikti sau..
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2009 06 04, 19:37)
blink.gif
manau taip komentuoti arba patarinėti galima, kai sunkelė dar tik renkamasi.. kai yra keli variantai..kai svarstoma ar abejojama.. bet tikrai ne tada kai jau matom šventės nuotraukas ar kai ta suknelė jau įsigyta schmoll.gif galima tokias nuomones ir patarimus pasilikti sau..

Na, tu taip manai, as kitaip manau, nematau prasmes tik girt arba tyleti smile.gif Juolab, kad tai tebuvo nekonkretus pavyzdys aptarinejamam teiginiui pagristi.
Atsakyti
Sveikutes ,
OK7ANA - o tu is kur nuomavai suknele o gal pirkaisi

as visa miesta islaksciau geguzes viduri ir geriausia man patiko suknele is TIAROS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astarna: 04 birželio 2009 - 20:54
QUOTE(pasaka1 @ 2009 06 04, 18:10)
kad man rodos ne apie tavaja suknele rasiau  g.gif
net perziurejau dar karta paskutinius psl  biggrin.gif

Toji "pustoji" apie kurios liemeni rasiau, tai buvo sunvysnes rodyta, neaiskiai turbut prikomentavau blush-anim-cl.gif  Su tavaja melyna viskas ok apart islindusio tiulio apacioj, juolab, kad ir as apie tokia spalva mastau smile.gif  kokios spalvos batelius derinsi?

Del komentaru, tai manau, kad reikia visokiu, nes atejus i tema pradzioj truputi issigandau daugumos idetu pavyzdziu ir pagyru jiems. Visai nesinori nutylet ziurint, kaip grazi moteris save sendina/storina/ir dar tuo dziaugias  rolleyes.gif

Na ir tas teiginys, kad kai grazi sau tai ir kitiems grazi busi man irgi abejoniu kelia  biggrin.gif buvo cia ankstesnej gal temoj ideta raudona svocia ilgais batais, dar kazkuo.... na kad ir kaip ji gerai jautes, taip apsirengus, as turbut akis i sona sukciau su ja bendraudama, nes ziuret klaiku butu  blush-anim-cl.gif

o as galvojau kur tu ta pustuma izvelgei lotuliukas.gif siaip man patinka drapiruotos suknios todel tiulis neisgasdino smile.gif o del teiginio kad budama grazi sau busi grazi ir kitiems drisciau gincytis: kad ir graziausiai busi pasipuosusi bet jei pastoviai tampysi suknios apacia ar nervuosiesi kaip tas pilvukas atrodo - sugadinsi ispudi ir kitiems, o jei jausiesi pasitikinti savimi - dauguma pamastys: gal ir nelabai graziai atrodo bet jei ji taip puikiai jauciasi - tikriausiai grazu ir madinga lotuliukas.gif
QUOTE(saulyteee @ 2009 06 04, 18:37)
blink.gif

visiskai pritariu smile.gif man jeigu butu negrazu pirmiausiai rasciau buda pagirti kazka: figura ar kojas ir tik tada bandyciau "patarti" kad jeigu yra galimybe tarkim pasikeitus i kitokio silueto suknele privalumai isrysketu dar labiau smile.gif

as pati neriu drabuzius pagal uzsakymus ir tikrai buna kad kliente radusi internete kazkokia suknele uzsinori tokios pat o as pagal ismatavimus matau kad netiks, tada ir prasideda didzioji "vadyba" kol randam tinkamiausia varianta smile.gif ir tikrai nereikia jokio tiesmukiskumo ar izeidimu smile.gif
Atsakyti