Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių apdarai

QUOTE(Romeniukas @ 2009 06 03, 12:28)
o pamerges kokios bus ? pirslys irgi melynais marskiniais ar slipsu ?
nu as kazkodel pati melynos bijojau...neisivaizdavau pirslienes melynos...nors sukne melyna ir ilga kaip ir tureciau... 

seip man grazu...  kai viskas jau kaip reikiant...  gal trumpa ji siek tiek ? ar man tik tep pasirode ?

pamerges sake bus "pink" spalvos, rozines tai manau ir issiskirsiu ir spalvos deres. del pirslio dar nezinom ka sugalvosim o ilgis - jis pats tas ten toks modeliukas smile.gif

dar dairiausi i tokia, bet bijojau susiliet su pamergem:
Atsakyti
la perla, suknelė gal ir nebloga smile.gif natūroj jaučiu kažkodėl geriau atrodo...
na, jei pamergės rožinės, ir trumpos, tai tavo rožinė ilga išskirtų... g.gif
bet jei jau pasirinkai šią mėlyną, tai thumbup.gif tik nežinau, ar nebus toks rėkiantis derinys rožinis+mėlynas g.gif na, gal ir ne, ryšku, gražu...
va pas mus taip tamsu bus g.gif norėtųsi man gaiviau, ale ne nuo manęs priklauso
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 06 03, 12:54)
la perla, suknelė gal ir nebloga  smile.gif natūroj jaučiu kažkodėl geriau atrodo...
na, jei pamergės rožinės, ir trumpos, tai tavo rožinė ilga išskirtų... g.gif
bet jei jau pasirinkai šią mėlyną, tai  thumbup.gif tik nežinau, ar nebus toks rėkiantis derinys rožinis+mėlynas  g.gif na, gal ir ne, ryšku, gražu...
va pas mus taip tamsu bus  g.gif norėtųsi man gaiviau, ale ne nuo manęs priklauso

naturoj geriau atrodo smile.gif fotografuota juk su telefonu o ir spalva ne melyna violetine - alyvine g.gif dar matavausi ir panasia kaip tavo (apatine dalis) bet virsus negraziai man atrode...
Atsakyti
sveikutes
LA PERLA - visai nebloga suknele , aisku melyna prie roziniu lyg ir nelimpa , alyvine gal ir nieko butu.
Ziurint kokia nuomone - vieni liudininkai nenori issiskirti is pulko , kiti nori pabrezti svocia ir pirsli
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astarna: 03 birželio 2009 - 15:02
QUOTE(La Perla @ 2009 06 03, 13:11)
sveikos, pasirodau kokia sukne issirinkau as smile.gif tiesa ten dar matosi mano liemeneles petneseles ir virsutine dali dar man truputi pasiaurins ties krutine..

Jei apacia butu krentancios lygios medziagos sjonas tai labai grazu butu. Arba bent be to tiulio islindusio.
Ruzava tai nelabai vykes progines ir pramioginiu sokiu suknios hibridas smile.gif

Toki pusta tai is vis sunkiai kur man pritaikoma ir labai liemens linija isilginta, proporcijas kazkaip iskraipo g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2009 06 03, 18:11)
Jei apacia butu krentancios lygios medziagos sjonas tai labai grazu butu. Arba bent be to tiulio islindusio.
Ruzava tai nelabai vykes progines ir pramioginiu sokiu suknios hibridas  smile.gif

Toki pusta tai is vis sunkiai kur man pritaikoma ir labai liemens linija isilginta, proporcijas kazkaip iskraipo  g.gif

teisingai sakoma jog del skonio nesigincijama. man kuo toliau tuo labiau suknute patinka. ji nera pusta to pustumo pakanka tik tam kad isryskintu liemeni kuris pas mane nera labai plonas, medziaga pakankamai lengva smile.gif o del liemens linijos "neproporcingo" pailginimo: juk visi korsetai tokie lotuliukas.gif be to suknute man tokia "svotiska" juk svocios statusas visgi ipareigoja atrodyti solidziau nei pamerges, kurios gali rinktis lengvai krentancias, romantiskas ilgas ar netgi trumpas suknutes:)

o kas uzvis svarbiausia: as su ta suknute puikiai jauciuosi ir patinku sau, tikriausiai visos pripazinsite jog kai patinki sau - patinki visiems smile.gif

ir dar: nebukit tokios kategoriskos kitu merginu drabuziu atzvilgiu as cia ne apie save bet paskaiciusi kai kuriuos ankstesnius postus radau keleta visai nemaloniu atsiliepimu ypac kai svocia suknute jau issinuomojusi. kartais reikia pagalvoti ir apie tai jog ir taip daug rupesciu o tokiu atveju labiausiai reikia palaikymo. juk jeigu kazkieno suknele taip baisiai nepatinka, nereikia perdetai girti bet galima tiesiog nekomentuoti ar ne? jei praso patarimo kuria rinktis - kitas reikalas, daug galvu ir akiu geriau nei viena bet ... bukim tolerantiskos viena kitai drinks_cheers.gif atrodo isijauciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 06 03, 13:37)
pamerges sake bus "pink" spalvos, rozines tai manau ir issiskirsiu ir spalvos deres. del pirslio dar nezinom ka sugalvosim o ilgis - jis pats tas ten toks modeliukas smile.gif

dar dairiausi i tokia, bet bijojau susiliet su pamergem:

QUOTE(La Perla @ 2009 06 03, 19:28)
teisingai sakoma jog del skonio nesigincijama. man kuo toliau tuo labiau suknute patinka. ji nera pusta to pustumo pakanka tik tam kad isryskintu liemeni kuris pas mane nera labai plonas, medziaga pakankamai lengva smile.gif o del liemens linijos "neproporcingo"  pailginimo: juk visi korsetai tokie  lotuliukas.gif be to suknute man tokia "svotiska" juk svocios statusas visgi ipareigoja atrodyti solidziau nei pamerges, kurios gali rinktis lengvai krentancias, romantiskas ilgas ar netgi trumpas suknutes:)

o kas uzvis svarbiausia: as su ta suknute puikiai jauciuosi ir patinku sau, tikriausiai visos pripazinsite jog kai patinki sau - patinki visiems  smile.gif

ir dar: nebukit tokios kategoriskos kitu merginu drabuziu atzvilgiu as cia ne apie save bet paskaiciusi kai kuriuos ankstesnius postus radau keleta visai nemaloniu atsiliepimu ypac kai svocia suknute jau issinuomojusi. kartais reikia pagalvoti ir apie tai jog ir taip daug rupesciu o tokiu atveju labiausiai reikia palaikymo. juk jeigu kazkieno suknele taip baisiai nepatinka, nereikia perdetai girti bet galima tiesiog nekomentuoti ar ne? jei praso patarimo kuria rinktis - kitas reikalas, daug galvu ir akiu geriau nei viena bet ... bukim tolerantiskos viena kitai  drinks_cheers.gif  atrodo isijauciau  lotuliukas.gif

va... nezinau ar rasyt ar nea... bet man ta rozine graziau kaip tik ziurisi... bet cia tik man gal... Svarbiausia,kad tau patiktu ir gerai jaustumeis....nes svarbiausia,kad butu patogu ir smagiai su ja jaustumeis ... Svarbiausia patikti sau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Romeniukas @ 2009 06 03, 19:11)
va... nezinau ar rasyt ar nea... bet man  ta rozine graziau kaip tik ziurisi...  bet cia tik man gal...    Svarbiausia,kad tau patiktu ir gerai jaustumeis....nes svarbiausia,kad butu patogu ir smagiai su ja jaustumeis ...  Svarbiausia patikti sau  drinks_cheers.gif

zinok cia nuomones labai issiskiria: mano mamai ta rozine grazesne, vyrui - alyvine, draugems - alyvine o man tikrovej jos abi grazesnes nei nuotraukose darytose mobiliuku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 06 03, 20:15)
zinok cia nuomones labai issiskiria: mano mamai ta rozine grazesne, vyrui - alyvine, draugems - alyvine o man tikrovej jos abi grazesnes nei nuotraukose darytose mobiliuku  lotuliukas.gif

man kaip mamai... smile.gif o rinktis ir vilktis tai tau...Tau ir sprest wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Romeniukas @ 2009 06 03, 19:27)
man kaip mamai... smile.gif  o rinktis ir vilktis tai tau...Tau ir sprest wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
la perla-labai teisingi pastebėjimai. būsi graži, pati gražiausia thumbup.gif
Atsakyti

LA PERLA
suknute turi tau tikti prie figuros , prie veido ir kas svarbiausia turi buti patogi - juk beveik visa para tu su ja busi , ir soksi ir gamtoj ; butu geriau kad nereiketu kazkur pastoviai kelti , prilaikyti ar taisytis;
Neimk taip labai i sirdi svociu komentaru - juk mes ne viska matom , o kritikuoti labai lengva blush2.gif
visiems zinomas lietuvis VYTENIS ANGRIUKAITIS sake - madinga yra tas kas zmogui tinka
Atsakyti