Labas, kadangi pabaigiau temą, sukuriu naują
Sveikutes ,jau nauja temele ,tik mazai kas dalinates mintimis ir idejomis
kuri graziausia?
nusprendziau kad man tiktu labiausiai melyna arba zydra
va dar si raudona nieko, bet maciau tokias pardavime tai bijau kad kokia moteriske pasipuosus su tokia neateitu
nusprendziau kad man tiktu labiausiai melyna arba zydra
va dar si raudona nieko, bet maciau tokias pardavime tai bijau kad kokia moteriske pasipuosus su tokia neateitu
Na tiesa pasakius man nei viena ,nebent trecia butu gal nieko ,bet pastebejau kad tokio pasiuvimo stambina , o cia ne visom i nauda ( cia as sau taikau )
o man geriausiai limpa pirma, tokia su cinkeliu butu geriau tik jei ji butu svelniai zydra
Man antra gražesnė..
pirma arba antra...
trecia (ta zydra) tai sonuose iskirpta negrazu
o raudona visai nieko irgi, bet jei yra pirkti, tai tikrai gali kas but apsirenges...
trecia (ta zydra) tai sonuose iskirpta negrazu
o raudona visai nieko irgi, bet jei yra pirkti, tai tikrai gali kas but apsirenges...
O man kaip tik ta zydra grazi...
labas. jei pamergės bus su rudom suknelėm, tai kokia spalvytė tiktų svočiai?
murmur-http://www.skelbiu.lt/p-a-r-d-u-o-d-u-raudona-suknele-viena-karta-6041385.html
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 19, 10:47)
labas. jei pamergės bus su rudom suknelėm, tai kokia spalvytė tiktų svočiai?
kito rudos atspalvio, oranzine, gal dar geltona o siaip labai priklauso nuo ju sukneliu atspalvio
mačiau pamergių sukneles-jos šokoladinės su auksiniu kaspinu po krūtine. atrodo, kad jau radau ir sau. foto atrodo kiek kitaip nei realybėj - ji tokia ne visai auksinė, o chameleonas daugiau...manau tiks ir prie auksinių mano batų...
chi, užsidėjau ant kelnių
vertinkit
nekreipkit dėmesio į baltus batus ir nugaroj ką nereikia nes neplanavau eiti į saloną, užbėgau netyčia pakeliui
chi, užsidėjau ant kelnių
vertinkit
nekreipkit dėmesio į baltus batus ir nugaroj ką nereikia nes neplanavau eiti į saloną, užbėgau netyčia pakeliui