Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių apdarai

Labas, kadangi pabaigiau temą, sukuriu naują
Atsakyti
Sveikutes ,jau nauja temele ,tik mazai kas dalinates mintimis ir idejomis mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
kuri graziausia?
user posted image
user posted imageuser posted image

nusprendziau kad man tiktu labiausiai melyna arba zydra biggrin.gif
va dar si raudona nieko, bet maciau tokias pardavime tai bijau kad kokia moteriske pasipuosus su tokia neateitu g.gif
user posted image
Atsakyti
Na tiesa pasakius man nei viena ,nebent trecia butu gal nieko ,bet pastebejau kad tokio pasiuvimo stambina , o cia ne visom i nauda ( cia as sau taikau wink.gif )
Atsakyti
o man geriausiai limpa pirma, tokia su cinkeliu g.gif butu geriau tik jei ji butu svelniai zydra g.gif
Atsakyti
Man antra gražesnė.. 4u.gif
Atsakyti
pirma arba antra...
trecia (ta zydra) tai sonuose iskirpta schmoll.gif negrazu
o raudona visai nieko irgi, bet jei yra pirkti, tai tikrai gali kas but apsirenges...
Atsakyti
O man kaip tik ta zydra grazi...
Atsakyti
labas. jei pamergės bus su rudom suknelėm, tai kokia spalvytė tiktų svočiai?
Atsakyti
murmur-http://www.skelbiu.lt/p-a-r-d-u-o-d-u-raudona-suknele-viena-karta-6041385.html
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 19, 10:47)
labas. jei pamergės bus su rudom suknelėm, tai kokia spalvytė tiktų svočiai?

kito rudos atspalvio, oranzine, gal dar geltona mirksiukas.gif o siaip labai priklauso nuo ju sukneliu atspalvio ax.gif
Atsakyti
mačiau pamergių sukneles-jos šokoladinės su auksiniu kaspinu po krūtine. atrodo, kad jau radau ir sau. foto atrodo kiek kitaip nei realybėj - ji tokia ne visai auksinė, o chameleonas daugiau...manau tiks ir prie auksinių mano batų...

chi, užsidėjau ant kelnių doh.gif
vertinkit
user posted image
user posted image
user posted image
nekreipkit dėmesio į baltus batus ir nugaroj ką nereikia doh.gif nes neplanavau eiti į saloną, užbėgau netyčia pakeliui
Atsakyti