Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo priemonės - 2

QUOTE(pikkolo @ 2009 09 14, 08:07)
Soda yra vienas prasčiausių vandens minkštintojų, ypač valgomoji, kalcinuota dar dar, bet ir tai jos tada turėtų būti nemažas kiekis. Soda padidina plovimo efektyvumą dėl to, kad ji palaiko pH~10, nes plovimas vyksta šarminėje terpėje, išskyrus šilką ir vilną.

drinks_cheers.gif mūsų mamos, močiutės naudojo sodą, bet tikrai kalcinuotą, o ne geriamąją g.gif
Atsakyti
papasakosiu viena istorija, mano vyro mama visada pirkdavo optima linija miltelius, ji kokia puse metu tik juom ir skalbdavo nu ir as pradejau jomis skalbti rubus, savo, vaikishkus, ir zinote kaip gerai visas demes isskalbdavo, as net visiems pradejau sakyti kokie geri sie milteliai, nu viska isskalbdavo nelikdavo jokiu demiu ypac vaikishku... kol sese neperskaite ir nepasake kad te milteliai yra nuo kalkiu, kad su juomis reikia dar milteliu deti blink.gif , o siaubas perskaiciau doh.gif tiksliai, o man net nekilo noras perskaityti kas parasyta, vyra mama ruse tai parduotuveje perskaite ant pakuote skalbimo milteliai nu jai ir gerai, o kad nuo kalkiu tik tai ji ir nesuprato.....tai va nubegau i parduotuve nusipirkau ariel milteliu, ijungiau masina, nu ka visos demes liko doh.gif, nu ka vel nubegau i parduotuve nusipirkau tu optima milteliu, tai dabar pilu daug optima milteliu ir truputuka apiel thumbup.gif , ir jokiu demiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisinka @ 2009 09 15, 12:36)
papasakosiu viena istorija, mano vyro mama visada pirkdavo optima linija miltelius, ji kokia puse metu tik juom ir skalbdavo nu ir as pradejau jomis skalbti rubus, savo, vaikishkus, ir zinote kaip gerai visas demes isskalbdavo, as net visiems pradejau sakyti kokie geri  sie milteliai, nu viska isskalbdavo nelikdavo jokiu demiu ypac vaikishku... kol sese neperskaite ir nepasake kad te milteliai yra nuo kalkiu, kad su juomis reikia dar milteliu deti blink.gif , o siaubas perskaiciau  doh.gif tiksliai, o man net nekilo noras perskaityti kas parasyta, vyra mama ruse tai parduotuveje perskaite ant pakuote skalbimo milteliai nu jai ir gerai, o kad nuo kalkiu tik tai ji ir nesuprato.....tai va nubegau i parduotuve nusipirkau ariel milteliu, ijungiau masina, nu ka visos demes liko doh.gif, nu ka vel nubegau i parduotuve nusipirkau tu optima milteliu, tai dabar pilu daug optima milteliu ir truputuka apiel  thumbup.gif , ir jokiu demiu biggrin.gif

doh.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisinka @ 2009 09 15, 11:36)
papasakosiu viena istorija, mano vyro mama visada pirkdavo optima linija miltelius, ji kokia puse metu tik juom ir skalbdavo nu ir as pradejau jomis skalbti rubus, savo, vaikishkus, ir zinote kaip gerai visas demes isskalbdavo, as net visiems pradejau sakyti kokie geri  sie milteliai, nu viska isskalbdavo nelikdavo jokiu demiu ypac vaikishku... kol sese neperskaite ir nepasake kad te milteliai yra nuo kalkiu, kad su juomis reikia dar milteliu deti blink.gif , o siaubas perskaiciau  doh.gif tiksliai, o man net nekilo noras perskaityti kas parasyta, vyra mama ruse tai parduotuveje perskaite ant pakuote skalbimo milteliai nu jai ir gerai, o kad nuo kalkiu tik tai ji ir nesuprato.....tai va nubegau i parduotuve nusipirkau ariel milteliu, ijungiau masina, nu ka visos demes liko doh.gif, nu ka vel nubegau i parduotuve nusipirkau tu optima milteliu, tai dabar pilu daug optima milteliu ir truputuka apiel  thumbup.gif , ir jokiu demiu biggrin.gif

Čia tai thumbup.gif
Atsakyti
kai buvau pries naujus metus vokietijoje....pries 2008m....nusipirkai dideli poka omo...nes buvo ten akcija...tai su jais beveik visus metus skalbiau...ir pasakysiu yra didelis skirtumas tarp max omo.....ilgai naudojau ir buvau patenkinta...o kava jacobs...koks skonis...ne toks kaip max.... g.gif
Atsakyti
dabar jau pastoviai perku Ariel gel,kuri isplauna 15 laipsniu temperaturoj smile.gif labai esu patenkinta siais milteliais thumbup.gif demes irgi gerai naikina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agota.gina @ 2009 09 16, 20:26)
kai buvau pries naujus metus vokietijoje....pries 2008m....nusipirkai dideli poka omo...nes buvo ten akcija...tai su jais  beveik visus metus skalbiau...ir pasakysiu yra didelis skirtumas  tarp max omo.....

Žinoma, kad yra, nes Vakarų ir Rytų Europai skirti milteliai gaminami skirtingose ES šalyse, nes kitaip mes jų neįpirktume.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 17 rugsėjo 2009 - 07:39
QUOTE(pikkolo @ 2009 09 17, 06:38)
Žinoma, kad yra, nes Vakarų ir Rytų Europai skirti milteliai gaminami skirtingose ES šalyse, nes kitaip mes jų neįpirktume.

tu galvoji kad ju kaina taip labai skiriasi g.gif abejoju
be to nereikia pirkti maximose - ten tikrai uz SH tikrai permokame, yra daug parduotuviu kurios tiesiogiai veza is voketijos ar siunciasi is JAV ir tikrai ten kainos tolygios PC. be to ju zymiai maziau reikia berti i skalbimo masina - tai galutiniam rezultate gaunasi ir pigiau.
o kas del eko - perku skysta - ten gal kokia 300-400 gr, o uztenka 35 skalbimams ir beto nebereikia minkstiklio. o mokejau apie 18 lt tai gaunas 1 skalbimas apie 2 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina-kameja: 17 rugsėjo 2009 - 12:06
QUOTE(lina-kameja @ 2009 09 17, 13:06)
tu galvoji kad ju kaina taip labai skiriasi g.gif  abejoju

Skirtųsi jei iš Vokietijos vežtų į PC.
Šiaip jau žinau kuom skiriasi Vokietijos rinkai ir mūsų rinkai skirti milteliai, ir tiesą sakant nelabai tikiu, kad vokiški geriau skalbia. Nereikia pirkti universalių, nes jie tikrai neskalbia gerai.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 09 17, 12:36)
Skirtųsi jei iš Vokietijos vežtų į PC.
Šiaip jau žinau kuom skiriasi Vokietijos rinkai ir mūsų rinkai skirti milteliai, ir tiesą sakant nelabai tikiu, kad vokiški geriau skalbia. Nereikia pirkti universalių, nes jie tikrai neskalbia gerai.

3 metai naudoju vokiskus skalbimo miltelius, nu nera ka lyginti su PC pardavinejamais. Turiu atskirai spalvotiems, baltiems, vilnoniams, silkui, uzuolaidoms. Patenka visu kokybe. Ir ilgai uztenka. Uzuolaidi milteliai stovi antri metai thumbup.gif
Atsakyti
Vokiški milteliai ir pirkti prekybos centruose labai skiriasi. Žymiai mažiau reikia, išskalbia labai švariai, nereikia papildomai pilti jokių minkštiklių, o jau kvapas, tai mmmmmmmmmmmmm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2009 09 17, 16:13)
Vokiški milteliai ir pirkti prekybos centruose labai skiriasi. Žymiai mažiau reikia, išskalbia labai švariai, nereikia papildomai pilti jokių minkštiklių, o jau kvapas, tai mmmmmmmmmmmmm  wub.gif

Jokių minkštiklių ir taip pilti nereikia. Nebūkit reklamos aukos. Man gerai išskalbia ir pirkti PC, ir pilu mažiau nei rašo, nebepilu jokių minkštiklių ir niekas nuo to nepasikeitė, kvapas mane erzina, renkuosi, kad kuo mažiau kvepėtų.
Atsakyti