Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo priemonės - 2

aš perku iš thomas philips tokį skystą ploviklį, man jis mažiau alergizuoja, geriau skalbia(nepamenu pavadinimo toks diiiidelis butelis su rožiniu skysčiu)
Atsakyti
ar naudojate skalbimo miltelius baltiems ir atskirai spalvotiems drabuziams skalbti? man retai kada susikaupia baltu skalbiniu pilna skalbykle tai beveik visada skalbiu su milteliais spalvotiems audiniams?
beje kokia temp nustatote skalbykleje skalbiant supuirvintus drabuzius?
Atsakyti
QUOTE(senamiestizz @ 2009 08 25, 16:03)
ar naudojate skalbimo miltelius baltiems ir atskirai spalvotiems drabuziams skalbti? man retai kada susikaupia baltu skalbiniu pilna skalbykle tai beveik visada skalbiu su milteliais spalvotiems audiniams?
beje kokia temp nustatote skalbykleje skalbiant supuirvintus drabuzius?

skalbiu dazniausiai 60 laipsniu temperaturoje. dazniausiai naudojo spalvotiems skalbikli, nors turiu ir skysto skalbiklio baltiems rubams.
Atsakyti
Ir as klausiu, kur dozatoriu galima butu isigyti kur i bugna su skalbikliu dedeasi ir ar taip geriau daryti nei pilti skysta skalbikli i stalciuka?
Atsakyti
QUOTE(mistikaa @ 2009 08 31, 14:13)
Ir as klausiu, kur dozatoriu galima butu isigyti kur i bugna su skalbikliu dedeasi ir ar taip geriau daryti nei pilti skysta skalbikli i stalciuka?

o, ar imanoma skysta skalbikli supilti i pirmaji skirta milteliams, stalciuka? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 08 31, 02:25)
o, ar imanoma skysta skalbikli supilti i pirmaji skirta milteliams, stalciuka?  g.gif  bigsmile.gif

Tikrai taip, instrukcijoje rasoma, kad jis skirtas ir tiems ir tiems, bet svarstau, gal geriau tiesiai i bugna su tuo paskirstytoju, ale kur gaut ji?
Atsakyti
Jei turit omeny indeli su skylutem, kuris dedasi i bugna, tai as galiu parupinti Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(donatele @ 2009 08 31, 08:59)
Jei turit omeny indeli su skylutem, kuris dedasi i bugna, tai as galiu parupinti Vilniuje 4u.gif

Deja, KLP, jetus, nu gal vis gi buna kur pirkti ir ar tai geras bunas lyginant su stalciuku?
Atsakyti
QUOTE(mistikaa @ 2009 09 01, 10:23)
Deja, KLP, jetus, nu gal vis gi buna kur pirkti ir ar tai geras bunas lyginant su stalciuku?

Dedant i bugna skalbimo priemones, jos zymiai geriau pasiskirsto. O per stalciuka saltas vanduo priplaka skalbimo priemones prie dugno, todel drabuziai blogiau issiskalbia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mistikaa @ 2009 08 31, 14:13)

Paziurek Thomas Fillips parduotuvese. As gi naudoju tuos dozatorius kurie buna skystiems skalbykliams ant dangteliu uzmauti (na tokie burbulai)
Ar tokiu jau nebera parduotuvese g.gif
Viena toki nusipirk ir turesi.

QUOTE(mistikaa @ 2009 08 31, 15:48)
Tikrai taip, instrukcijoje rasoma, kad jis skirtas ir tiems ir tiems, bet svarstau, gal geriau tiesiai i bugna su tuo paskirstytoju, ale kur gaut ji?

karta as uzsizioplinusi supyliau skysta skalbikli i stalciuka doh.gif . dar nespejus jo uzdaryti, man tas skalbiklis isbego. tai del to ir klausiu...
Atsakyti
siuo metu as skalbiu su Bonux bet man jie nalabai kaip isskalbia drabuzius... ir papildomai dar pilu koki nors skysti spalvotiems vanish (ruzava), o baltiems vanis (balta) pildavau, bet negaliu sakyti, kad man jis super, kazkaip jokio rezultato ir zinoma visada pilu minkstiklio, bet kai pagalvoju, kiek priemoniu skalbimui sunaudoju tai baisu doh.gif noretusu vienos priemones kuri svariai iskalbu drabuzius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 09 01, 13:59)
karta as uzsizioplinusi supyliau skysta skalbikli i stalciuka  doh.gif . dar nespejus jo uzdaryti, man tas skalbiklis isbego. tai del to ir klausiu...

Galima pilti, bet tada reikia tokią rankenėlę viduj pakelti, kuri uždaro stalčiuką, kad neišbėgtų skysta priemonė. Bent jau pas mane taip, kitose mašinose gal kitaip, reik žiūrėt instrukciją.
Atsakyti