Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo priemonės - 2

Man tai demes puikiausiai isima demiu isemejas is Amway, o LOC minkstina vandeni, todel zymiai maziau reikia deti skalbimo priemones ir drabuziai gerai issiskalbia bei tampa minkstuciai ax.gif
Atsakyti
as tai perku ariel ir siaip dar kitus, kurie tuo metu prekybos centre yra su akcija, nesvarius ar demetus skalbiu su ariel o va tik siaip kelis kartus uzsivilktus rubus skalbiu su pigesniai milteliais. ariel skalbia neblogai tik kad nevisada pasalina visas demes o ir vanish nevisada padeda, ypac vaiko sukurtom demem. naudoju lenor minkstikli, kolkas geresnio neradau, o nuo kalkiu ka nors pilate i skalbianke?padeda?
Atsakyti
Sveikos skalbėjėlės 4u.gif noriu paklausti... ar kas nors pirkote bent kokius skalbimo miltelius PC "Thomas Philips" ??? kažkaip susidomėjau, ar ten geros kokybės ? Buvo Ariel, Mr. Propper ir kt. g.gif
turiu tokią nuomonę, kad ten atveža iš Vokietijos, o ne iš Lenkijos ar Čekijos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viride: 14 rugpjūčio 2009 - 19:32
QUOTE(forever21 @ 2009 08 14, 00:18)
va va... man vanish irgi kartais nepadede blink.gif  blink.gif  blink.gif
tada naudoju ACE, kavapas nekoks lotuliukas.gif  bet pora kart perskalbus, rezultatas super thumbup.gif
PERSIL prisipirkau pirma karta milteliu ir... doh.gif  kita kart pirksiu ARIEL biggrin.gif

Reikes ir man pabandyti Ace smile.gif mane labiausiai domina kaip is baltu drabuziu panaikinti prakaito demes
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
isbandziau taip girtus ARIEL, neiseme demiu, nelabai patiko man jie. Sugryzau prie kelis metus naudotu TANDIL milteliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viride @ 2009 08 14, 20:31)
Sveikos skalbėjėlės  4u.gif  noriu paklausti... ar kas nors pirkote bent kokius skalbimo miltelius PC "Thomas Philips" ??? kažkaip susidomėjau, ar ten geros kokybės ? Buvo Ariel, Mr. Propper ir kt.  g.gif
turiu tokią nuomonę, kad ten atveža iš Vokietijos, o ne iš Lenkijos ar Čekijos  ax.gif

Aš paskaičiusi senąją temą nusipirkau skystą ARIEL skalbiklį spalvotiems ir baltiems ir dar LENOR prigriebiau. Baltiems dar nebandžiau, bet... skalbdama spalvotus įdėjau ir nuskalbtas savo baltas kelnaites blush2.gif kai džiausčiau skalbinius, tai stebėjausi ir iš pradžių galvojau, kad gal man vaidenasi. Beveik "atskalbė" iš pirmo karto. bigsmile.gif Nusprendžiau visokias priemones pirkti tik TP ir tik ten. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hermana: 16 rugpjūčio 2009 - 18:47
O ar būna kur atskirai įsigyti dozatorių skystiems skalbikliams, kuriuos galima dėti į skalbyklę? Iš Thomas philipps įsigijau skystų ARIEL skalbiklių ir jie be dozatorių. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Hermana @ 2009 08 16, 19:31)
Aš paskaičiusi senąją temą nusipirkau skystą ARIEL skalbiklį spalvotiems ir baltiems ir dar LENOR prigriebiau. Baltiems dar nebandžiau, bet... skalbdama spalvotus įdėjau ir nuskalbtas savo baltas kelnaites  blush2.gif  kai džiausčiau skalbinius, tai stebėjausi ir iš pradžių galvojau, kad gal man vaidenasi. Beveik "atskalbė" iš pirmo karto. bigsmile.gif  Nusprendžiau visokias priemones pirkti tik TP ir tik ten.  bigsmile.gif

Dėkavoju drinks_cheers.gif reikės ir man pamėginti skystą Ariel, nors iki šiol buvau priešiškai nusiteikusi reklaminėms prekėms blush2.gif
Atsakyti
o gal galite papasakoti, kokius magnetus naudojate nukalkinimui vandens? baisiai kietas vanduo pas mumi...
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2009 08 06, 18:42)
bet kad jie išskalbia tik rūbus be dėmių. dėmės visos lieka doh.gif tik va man patiko, kad viskas labai minkšta smile.gif

prieš skalbimą dėmes galima įtrinti papildomomis priemonėmis.. mirksiukas.gif

Sakykit, o skalbmo milteliai jums visas dėmes išplauna? Man tai tikrai neišplaudavo.. rolleyes.gif
Atsakyti
o kokie milteliai tiktu paprastai ,senai ,ne automatiniai masinai?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 08 22, 18:25)
o kokie milteliai tiktu paprastai ,senai ,ne automatiniai masinai?

Na tikriausiai tokie, kurie skirti rankų plovimui.... g.gif arba ir rankoms ir skalbimo mašinoms g.gif būna tokie du ženklinimai...
Atsakyti