Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo priemonės - 2

o as skalbiu dabar tik vaikiskais Bobas milteliais, nes jeigu kitokiais isskalbiu tai iskart vaika sualergizouja. Uztenka jam prisiglausti pvz., prie manes ar vyro. Ir jeigu musu drabuziai buvo skalbti kitokiasi milteliais...... doh.gif
Atsakyti
O kokia nuomone apie OMO? ar verta juos pirkt? Pati naudoju ariel,,, ax.gif
Atsakyti
QUOTE(forever21 @ 2009 08 05, 09:28)
O kokia nuomone apie OMO? ar verta juos pirkt?  Pati naudoju ariel,,, ax.gif

Man nepatiko o ir maze berdavo. As pirkciau PERSIL vietoj ju.
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 08 05, 14:50)
Man nepatiko o ir maze berdavo. As pirkciau PERSIL vietoj ju.

aisku...va kai buna kai Prisirisi prie Ariel, nieko nesusigaudai apie kitus lotuliukas.gif
o tai Ariel 'skaitosi' geresni ar Persil? g.gif
Atsakyti
QUOTE(forever21 @ 2009 08 05, 14:44)
aisku...va kai buna kai Prisirisi prie Ariel, nieko nesusigaudai apie kitus lotuliukas.gif
o tai Ariel 'skaitosi' geresni ar Persil? g.gif

man Persil ir REX su sodo efektu patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 07 10, 11:53)
Aš skalbimui naudoju muilo riešutus. Kodėl? todėl , kad...

bet kad jie išskalbia tik rūbus be dėmių. dėmės visos lieka doh.gif tik va man patiko, kad viskas labai minkšta smile.gif
Atsakyti
As irgi tik Ariel pripazistu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2009 08 06, 18:42)
bet kad jie išskalbia tik rūbus be dėmių. dėmės visos lieka doh.gif tik va man patiko, kad viskas labai minkšta smile.gif

Nelabai smagu, kai išplauti rūbai su dėmėmis.
Atsakyti
man l.svariai isplauna NEUTRAL.
Atsakyti
Skalbiu JELP, bet dėmes prieš tai įtrinu muilu su tulžim, nes kitaip lieka dažniausiai smile.gif noriu bandyt muilo riešutus, nes labai viskas kieta net ir su minkštikliu unsure.gif
Atsakyti
O su kuo skalbiat, balinat baltus drabuzius? nes Vanish ne kazka pagelbejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wai2te_m @ 2009 08 13, 23:57)
O su kuo skalbiat, balinat baltus drabuzius? nes Vanish ne kazka pagelbejo  unsure.gif

va va... man vanish irgi kartais nepadede blink.gif blink.gif blink.gif
tada naudoju ACE, kavapas nekoks lotuliukas.gif bet pora kart perskalbus, rezultatas super thumbup.gif
PERSIL prisipirkau pirma karta milteliu ir... doh.gif kita kart pirksiu ARIEL biggrin.gif
Atsakyti