Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo priemonės - 2

Aš labai nusivyliau OMO skalbimo milteliais, nes rūbai visiškai neišsiplauna, toks vaizdas, kad vandenyje pamirko be jokių miltelių. Dažniausiai perku miltelius su akcijomis, tai esu bandžiusi ir pigesnių( Rex ir Bonux), bet jie žymiai geresni, nei OMO. smile.gif
O dėl Vanish, tai kaip kažkas rašė, kaina auksinė, o kokybe labai prasta, aš kaip reklamoje rekomenduoja, kiekvieną kartą skalbdama jo šiek tiek įpildavau (profilaktiškai) tai taip paskalbus nemaža dalis rūbų išretėjo mažomis skylutėmis. doh.gif
Atsakyti
Aš turiu tokį kibiriuką skalbimo milteliams,kur telpa apie 2 kg miltelių.Nusiperku miltelius(dažniausiai Bonux,Rex,Ariel per kokią akciją),ir į tuos 2 kg įmaišau dėžutę ar pusantros Balio miltukais.Skalbia labai gerai,per kokius metus laiko kai šitaip skalbiu,nepastebėjau,kad drabužiai būtų išblukę,išretėję ar pan.
Atsakyti
Gal matėt kur Vilniuj tokio skalbiklio arba analogiškos skystos priemonės g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 08 26, 21:39)
Gal matėt kur Vilniuj tokio skalbiklio arba analogiškos skystos priemonės g.gif

Radau jau "Assorti.lt" parduotuvėj Šiaurės miestely.
Atsakyti
labukas. gal kuriai mamytei taip buvo, numezge vaikiukui is vaikiskos vilnos kepuryte, pirstinaites ir salikiuka, siulai buvo sniego baltumo, o isskalbus gavosi pilki, gal kuriai taip ir buvo nutike?
Atsakyti
QUOTE(blankute @ 2010 09 07, 14:48)
labukas. gal kuriai mamytei taip buvo, numezge vaikiukui is vaikiskos vilnos kepuryte, pirstinaites ir salikiuka, siulai buvo sniego baltumo, o isskalbus gavosi pilki, gal kuriai taip ir buvo nutike?

Yra buvę smile.gif nusipirk lietuvišką balinimo priemonę `Balis` - padės 4u.gif
Atsakyti
skalbiu tik persil milteliais is vokietijos parveztais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2010 06 13, 20:12)
Naudojus nemazai ir as KOSLITOS gaminiu. Patiko sampunai, balzamai, grindu priemones, WC valiklis ir daugelis kitu. Siulyciau isbandyti ir kaina yra neauksta.

jei Koslitos kokybe valikliu patinka, tai Sucitesa gaminius ant ranku ir i darba nesiotumetes;) man viss ju priemones geros;))))
Atsakyti
sakykit mamos - o kuo pakeist kalgona skalbenkei?
nukalkinimui profilaktiskai kas pusmeti vartoju citrinos rugsti, bet ji pilasi i bugna tai manau vistiek ka nors reikia naudoti prie milteliu, kad neapsinestu tos slangos ir kaitinimosi elementas.
Atsakyti
skalbiu skysta ARIEL skalbimo priemone, is Vokietijos, daugiau kondencatas, todel labai mazai reikia tos priemones, ilgam uztenka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DO&RU @ 2010 09 09, 21:37)
o kuo pakeist kalgona skalbenkei?

Temoje Kaip valote skalbimo mašiną? rašiau, kad per 7 metus (tiek tarnauja dabartinė skalbyklė) nėkart jokios kalkių šalinimo priemonės nesu naudojusi - ir viskas čiki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 09 10, 15:18)
Temoje Kaip valote skalbimo mašiną? rašiau, kad per 7 metus (tiek tarnauja dabartinė skalbyklė) nėkart jokios kalkių šalinimo priemonės nesu naudojusi - ir viskas čiki  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif aš irgi nukalkintojo nenaudoju, tai pinigų išmetimas į balą,pasak meistro skalbimo miltelių sudėtyje yra nukalkintojo. Ech, ta visagalė reklama biggrin.gif
Atsakyti