Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo priemonės - 2

QUOTE(Džakonda' @ 2010 05 28, 14:05)
4,5 litro kainavo 54 lt smile.gif yra ir mazesnes talpos,jei neklystu 3,5 litro 45 lt g.gif

Reiks ir man isbandyti thumbup.gif o koki minkstikli naudojat, kad kvapas drabuziu po skalbimo butu toks gaivus, nelabai astrus ir kad nedingtu vos tik skalbiniai isdziuna g.gif ? Kiek isbandziau, kazkaip visi man tokie nemalonus kvapai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellė @ 2010 05 28, 14:24)
Reiks ir man isbandyti  thumbup.gif  o koki minkstikli naudojat, kad kvapas drabuziu po skalbimo butu toks gaivus, nelabai astrus ir kad nedingtu vos tik skalbiniai isdziuna g.gif ? Kiek isbandziau, kazkaip visi man tokie nemalonus kvapai  verysad.gif

As esu nusipirkus lenor irgi is thomas philips,na tai kvapas tikrai lieka smile.gif reikes kada pabandyti vien su to skystu arieliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Džakonda' @ 2010 05 28, 16:40)
As esu nusipirkus lenor irgi is thomas philips,na tai kvapas tikrai lieka smile.gif reikes kada pabandyti vien su to skystu arieliu g.gif

O kokios spalvos naudojate lenora ax.gif ? Panasu, kad savaitgali reiks i thomas philips lekti bigsmile.gif
Atsakyti
O tas skystas ariel nėra aštraus kvapo?
Atsakyti
QUOTE(Hellė @ 2010 05 28, 17:03)
O kokios spalvos naudojate lenora  ax.gif ? Panasu, kad savaitgali reiks i thomas philips lekti  bigsmile.gif

Dabar turiu oranzini,am jis visai nieko smile.gif

QUOTE(staselė @ 2010 05 28, 17:06)
O tas skystas ariel nėra aštraus kvapo?

na kvapas yra,bet nepasakyciau kas astrus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džakonda' @ 2010 05 28, 09:32)
Na pasisaskysiu ir as smile.gif
Kiek naudojau maximiniu skalbimo miltelius nu buvau vistiek nepatenkinta(ir pirkau ne pigiausius).Neseniai nuvaziavom i thomas Philips nupirkau skysta ariel spalvotiems drabuziams ir rezultatas bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Ateity tik ten pirksiu skalbimo miltelius ir visa kita buitine chemija smile.gif

o ar tiesa, kad lenkai ten kazko i skalbimo miltelius pripila ir mes prekybos centre skalbiam ne su originaliais o su primakaluotais, todel ir neskalbia? negirdejot? Gal tas Thomas Phillips parduotuvese skalbikliai kaip Vokietijoj?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 05 30, 16:58)
o ar tiesa, kad lenkai ten kazko i skalbimo miltelius pripila ir mes prekybos centre skalbiam ne su originaliais o su primakaluotais, todel ir neskalbia? negirdejot? Gal tas Thomas Phillips parduotuvese skalbikliai kaip Vokietijoj?

Nezinau ko ten lenkai pripila,bet thomas philips skalbimo milteliai pagaminti Vokietijoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 05 30, 16:58)

Kaip jūs įsivaizduojat pasakymą: kažko pripila į skalbimo miltelius? g.gif blink.gif Yra receptūros pagal kurias ir gamina. Kad skiriasi receptūros tai sutinku, bet jos skiriasi dėl kai kurių objektyvių priežasčių: kad ir ekonominių, skurdesnė šalis, vadinasi turi būti pigesni, taip pat labai priklauso nuo vandens kokybės: kietas, minkštas ir pan.
Atsakyti
Kokybė tai tikrai skiriasi kur lenkiškas kur angliškas ar vokiškas...
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2010 05 31, 13:45)

O kaina? Vat Thomas Philips ir Maxima tarkim Ariel ar Persil. Kiek skiriasi kaina? Tikrai netikiu, kad ta pati. Maximoj bus pigiau, vat jums ir atsakymas kodėl skiriasi kokybė.
Atsakyti
As naudoju ispaniskus Emulgen FP - 5 kg - > 500-1000kg skalbiniu, super kvapas malonus ir pliusas tame, kad galima tiek rankom,tiek automatine skalbti.
Atsakyti
QUOTE(Sankvl @ 2010 05 31, 20:11)
As naudoju ispaniskus Emulgen FP - 5 kg - > 500-1000kg skalbiniu, super kvapas malonus ir pliusas tame, kad galima tiek rankom,tiek automatine skalbti.

Tai kad su visais galima skalbti tiek skalbykle, tiek rankomis. Skiriasi tik dozavimas. g.gif
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2010 05 30, 17:58)

Pas mus prekiaujamos skalbimo priemonės skirtos "trečiosioms" šalims. Juose tiesiog mažiau veikliosios medžiagos. PVZ skandinavams nededami fosfatai - gamtą saugo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Emilyte @ 2010 05 31, 14:45)

Kokybė skiriasi ir nuo miltelių "modelio". Norit sužinoti, kaip turi skalbti skalbimo milteliai - pabandykite vokiškus Persil thumbup.gif
Atsakyti