Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo priemonės - 2

QUOTE(*Rykliukė* @ 2009 06 07, 13:19)
Gal kas bandete latviskus Marine skalbimo produktus, arba Ringuvos Balance? Kokie ispudziai? 4u.gif

As dabar skalbiu su Marine, tai milteliai kaip milteliai smile.gif nieko stebuklingo
Atsakyti
Aš skalbimui naudoju muilo riešutus. Kodėl? todėl , kad...
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 07 10, 11:53)
Aš skalbimui naudoju muilo riešutus. Kodėl? todėl , kad...

O kas tie muilo riešutai, neradau čia parašyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2009 07 10, 12:12)
O kas tie muilo riešutai, neradau čia parašyta g.gif

Muilo riešutai
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 07 10, 11:37)

Įdomu, bet ekologiškas produktas tikriausiai nepigus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2009 07 11, 14:48)
Įdomu, bet ekologiškas produktas tikriausiai nepigus? g.gif

1kg kainuoja apie 60lt. Bet ten jų nedaug vienam skalbimui reikia( 7-8 riešutų). Su tais pačiais riešutais galima skalbti 3 kartus. 1kg užteks ilgam... smile.gif
Atsakyti
Visad perku miltelius maximoj,bet tik tada kai akcijos buna. Tuomet labai pigiai nusiperku. Labiausiai patinka persil arba ariel gelio pavidalu.
Atsakyti
Žinau, kad čia ne į temą, bet gal kas galite padėti unsure.gif . Mano skalbimo maįina yra ARISTON ADV 109. Labai džiaugiausi kažkur jau apie gerus metus, bet va šį savaitgalį kažkas atsitiko. Programą užstatyti pavyksta, bet vietoje laiko lange šviečia užrašas "-- CON". Sklabė nežiūrint į šį užrašą atrodo kaip ir normaliai, bet va šiandien norėjau tik išsigręžti ir niekaip blink.gif . Instrikcijoje vyras nieko nerado apie šią problemą. Gal kas buvote susidūrę su kuom nors panašiu g.gif . HELP, HELP, HELP...
Atsakyti
QUOTE(BALSAS @ 2009 07 12, 22:42)
Visad perku miltelius maximoj,bet tik tada kai akcijos buna. Tuomet labai pigiai nusiperku. Labiausiai patinka persil arba ariel gelio pavidalu.

drinks_cheers.gif ir man patinka nuo vienos akcijos iki kitos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 07 10, 12:37)

bigsmile.gif nieko panasaus dar nebuvau girdejus ax.gif smile.gif
Atsakyti
Milteliai E spalvotiems, na tokia fantastika, kad net uz ariel geriau. iseme dėmes, atgaivino spalvas, buvo balti marskineliai , tai tie akinamo baltumo. fantastika, rezultatas kurio nesitikejau. clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Naudoju Ariel thumbup.gif
Atsakyti